Nieuws

Nieuws

Nieuws voor ondernemers uit de regio Amsterdam 

Aanmelden voor nieuwsbrief MKB Mail

Wil je als ondernemer op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van ondernemen? Ontvang elke week actuele onderwerpen uit de regio Amsterdam via onze nieuwsbrief gemakkelijk in je mailbox. Blijf altijd op de hoogte!

Sociale partners willen masterplan

Sociale partners willen masterplan

De sociale partners vinden dat er perspectief moet komen: ‘Het virus is voorlopig nog onder ons. We hebben een plan nodig om daarmee te leven, zonder steeds weer alles op slot te moeten gooien. Wij steken de hand uit om daar samen met het kabinet aan te gaan werken.’

Kan pakketbelasting de bezorgschaamte aanwakkeren?

Kan pakketbelasting de bezorgschaamte aanwakkeren?

Vicevoorzitter Guido Frankfurther denkt dat een bezorgbelasting mensen meer bewust kan maken van de overlast die al dat thuisbezorgen oplevert. ‘Als alternatief zeggen we al een hele tijd: verleid mensen nou naar een ophaallocatie voor hun pakketje te gaan. Daar kun je voor of na het boodschappen doen nog even langs.’

Ready to Scale: Een digitale impuls voor je productiviteit

Ready to Scale: Een digitale impuls voor je productiviteit

Roel Schatorje van Moyu Notebooks. ‘In de fase dat het programma begon was het heel druk en hield ik voor mijn gevoel duizend-en-één ballen tegelijk in de lucht. Door de sessies kreeg ik meer structuur in de systemen en processen. Als je werkt aan duidelijke strategieën, begrijpt je team ook beter waarom je doet wat je doet en wat je kernwaarden zijn.’

Tussenstand stemming Product van de Maand!

Tussenstand stemming Product van de Maand!

Het Eberhardje van Stichting Hart voor je Stad staat op dit moment bovenaan in de publieksstemming, achterna gezeten door het Volkorenbrood van Bakker Hartog. Of gaat de ossenworst van slager Louman nog een inhaalslag maken? Het kan nog alle kanten op, dus stem voor maandag 29 november op je favoriete product!

Leonardo Meijer, onze nieuwe social rots in de branding

Leonardo Meijer, onze nieuwe social rots in de branding

Leonardo Meijer versterkt sinds kort de redactie van MKB-Amsterdam. Hij heeft bijna het derde jaar van I AM College afgerond. Via zijn bedrijf Leonardo Meijer Online Services verleent hij diensten op het gebied van social mediamarketing.

De Oranjekerk: markante nieuwe locatie Groeiborrel

De Oranjekerk: markante nieuwe locatie Groeiborrel

In aanloop naar de eerste Groeiborrel in nieuwe stijl op maandag 1 november gingen we langs bij die nieuwe locatie: De Oranjekerk. Daar spraken we met de organisatoren. Leden en niet-leden zijn 1 november van harte welkom. Waarbij onder andere de winnaars van Product van de Maand worden bekendgemaakt!

Reminder: Groeiborrel maandagavond 1 november!

Nieuw format Groeiborrel MKB-Amsterdam

Het format van de MKB-groeiborrel gaat flink op de schop. De donderdag wordt ingeruild voor de maandagavond. Iedere eerste maandag van de maand, te beginnen op 1 november, zijn leden en niet-leden van harte welkom. Waarbij onder andere de winnaars van Product van de Maand worden bekendgemaakt!