De zomer is alweer even onderweg en we zullen er nu toch echt aan moeten geloven: MKB-Amsterdam heeft vanaf komende week een zomerstop. Dat betekent dat we een aantal weken geen nieuwsbrieven sturen én dat je de MKB-borrels moet missen… Maar niet getreurd! In september zijn we er weer.

Nadat iedereen zich weer even heeft kunnen opladen in de zomerzon gaan we in september natuurlijk weer met frisse moed van start. Op maandag 4 september heten we je van harte welkom in de Amsterdamse Oranjekerk in de Pijp voor de volgende MKB-borrel.

Graag willen we nog even je aandacht voor de workshop die vooraf gaat aan de borrel, want die is behoorlijk in trek! Het Digitaliseringsoffensief organiseert de workshop ‘Zakelijk profiteren van ChatGPT’. Door ChatGPT slim te gebruiken benut je talloze kansen voor je bedrijf. Zo kun je werk uitbesteden aan de tool en tijd besparen. Ook kun je je door het genereren van creatieve én innovatieve resultaten onderscheiden van je concurrentie. Natuurlijk komen er ook risico’s kijken bij het gebruik van ChatGPT, maar ook daarover word je bijgespijkerd tijdens de workshop.

Jij kunt nog bij de workshop aanwezig zijn! Wacht alleen niet te lang met aanmelden, want de teller staat al op 225 aanwezigen en het duurt dan ook niet lang voordat de Oranjekerk helemaal vol zit. Aanmelden kan door te klikken op deze link.

Voor nu wensen we je een hele fijne zomer, tot in september!

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Kleine reclame-uitingen

Kleine reclame-uitingen

Ondernemers met kleinere reclame-uitingen worden in 2024 ontzien, na een motie van D66-raadslid Erik Schmit. De tarieven voor reclame-uitingen tot 5m2 worden niet verhoogd of geïndexeerd. Volgens vicevoorzitter Guido Frankfurther van MKB-Metropool Amsterdam een goede zaak.

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november

Wij nodigen je graag uit voor de laatste MKB-Metropool Amsterdam Borrel van dit jaar op maandag 6 november in de Oranjekerk in Amsterdam. We hebben een gevarieerd programma, waarbij je zowel financieel als online impact kan maken!

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Oprichter Matthijs Westerwoudt: “Het leuke is dat de medewerkers van begin tot eind betrokken zijn bij de totstandkoming van de producten. Zo zien zij ook dat die soms doodnormale (on)kruiden stap voor stap veranderen in mooie en lekkere producten waar een hoop mensen iedere dag van genieten”