Food Capital 

Food Capital

Je verwacht van een land als Nederland dat zoveel voedsel produceert, een hoofdstad die bekend staat om zijn culinaire cultuur. Voedsel moet passen bij het karakter van die stad: lekker, gezond, duurzaam en betaalbaar. MKB-Amsterdam en KHN-Amsterdam hebben samen een plan gemaakt om dit werkelijkheid te laten worden. Maak van Amsterdam een Food Capital, bij de viering van het 750-jarig bestaan van de stad!

Dien je vraagstuk in

Amsterdamse gastvrijheid en buurteconomie

Amsterdamse gastvrijheid en buurteconomie

Op vrijdag 4 maart debatteerden de lijsttrekkers van diverse politieke partijen over de redding van de buurteconomie en Amsterdamse gastvrijheid voor buitenlandse toeristen. Een levendig gesprek waarin de partijen het opvallend vaak eens waren. Sofyan Mbarki (PvdA): ‘Door branchering kun je sturen wat voor soort winkels in welke buurt nodig zijn. Dus minder Nutellawinkels en meer lokale bedrijven.’

De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan!

De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan!

De verkiezingen op 16 maart zijn uiteraard voor jou als ondernemer belangrijk! Komt er een gemeentebestuur dat niet alleen aandacht heeft voor bewoners maar ook voor ondernemers? Volg via onze nieuwsbrief MKB Mail en onze socials de belangrijkste ontwikkelingen.