MKB-Amsterdam heeft zijn werkgebied deze zomer uitgebreid naar de Metropool Regio Amsterdam, waar maar liefst 33 gemeenten uit 3 provincies onder vallen. Met de toetreding van Frank Pardaan als secretaris (naast zijn jarenlange ervaring als bestuurslid) en toetreding van Achmed Baâdoud per 1 april als nieuwe voorzitter is het Dagelijks Bestuur weer voltallig. 

Daarnaast heeft het bureau vanaf augustus versterking gekregen van bureaumanager Ingrid Claasen. Zij zal zich hoofdzakelijk richten op de operationele aansturing van de organisatie en de communicatie, de eindredactie over de website en sociale media, en het eventmanagement.

Wie ben je wat drijft je?

Mijn naam is Ingrid Claasen, 53 jaar, geboren in Amsterdam en ik ben woonachtig in Aalsmeer. Sinds 1 augustus ondersteun ik het bestuur van de belangen- en netwerkorganisatie MKB-Metropool Amsterdam als bureaumanager. 

Mijn hele leven ben ik altijd al een verbinder en organisator geweest. Mensen helpen en blij maken is mijn missie en loopt als een rode draad door mijn leven, zowel zakelijk als privé. Ik houd van uitdagingen!

Je bent zelf ook ondernemer?

Jazeker! Ik ben zelf sinds 2011 aan het ondernemen vanuit CAPE Consultancy, waarbij de C staat voor Communicatie, de A voor Advise, de P voor Projects en PR, en de E voor Events. Ik heb een groot en warm zakelijk netwerk waar ik heel zuinig op ben. Vanwege het netwerk heb ik al heel veel mensen met elkaar mogen verbinden.

Waar ben je het meest trots op?

Trots ben ik op het feit dat ik in Aalsmeer meer dan 7.000 netwerkers gedurende de 54 netwerkevents van @BorrelAalsmeer in vijf jaar de weg naar de maandelijkse bijeenkomsten heb helpen vinden. Deze ervaring neem ik mee naar Amsterdam en ook hier kan ik mijn energie en creativiteit lekker kwijt.

Uiteraard ben ik op LinkedIn actief en nodig ik je graag uit om te connecten: www.linkedin.com/in/ingridclaasen/ Volg onze socialmedia kanalen!

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Kleine reclame-uitingen

Kleine reclame-uitingen

Ondernemers met kleinere reclame-uitingen worden in 2024 ontzien, na een motie van D66-raadslid Erik Schmit. De tarieven voor reclame-uitingen tot 5m2 worden niet verhoogd of geïndexeerd. Volgens vicevoorzitter Guido Frankfurther van MKB-Metropool Amsterdam een goede zaak.

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november

Wij nodigen je graag uit voor de laatste MKB-Metropool Amsterdam Borrel van dit jaar op maandag 6 november in de Oranjekerk in Amsterdam. We hebben een gevarieerd programma, waarbij je zowel financieel als online impact kan maken!

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Oprichter Matthijs Westerwoudt: “Het leuke is dat de medewerkers van begin tot eind betrokken zijn bij de totstandkoming van de producten. Zo zien zij ook dat die soms doodnormale (on)kruiden stap voor stap veranderen in mooie en lekkere producten waar een hoop mensen iedere dag van genieten”