Heb jij als ondernemer ook moeite gehad met het dragen van de hoge energiekosten in 2022 en in 2023? Dan heb jij recht op een tijdelijke financiële tegemoetkoming van de overheid. Maak kennis met de TEK-regeling! Deze regeling zorgt ervoor dat jij als ondernemer je kunt focussen op wat écht belangrijk is: het optimaliseren van je energie-efficiëntie en daarmee de groei en innovatie van je bedrijf naar een nieuw niveau te trekken.

Intersub staat bekend als betrouwbare intermediair door hun input omtrent de TEK-regeling. Aanmeldingen voor deze regeling worden tot 22 september 2023 geaccepteerd, dus kom snel in actie! Aanmelden kan via de website van Intersub.

Laat je gegevens achter en zij nemen contact met je op voor het plannen van een vrijblijvende afspraak om de hoogte van je tegemoetkoming te berekenen!

Wil jij meer weten over over Intersub? Meld je dan aan voor de MKB-Metropool Amsterdam Borrel van 4 september, dé netwerkborrel voor het MKB in de metropool regio Amsterdam. Daar zal Intersub, nieuwe partner van MKB-Metropool Amsterdam, kort vertellen over wie ze zijn en wat zij voor jou als ondernemer kunnen betekenen!

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB-Metropool Amsterdam pleit bij de gemeente voor een langere ontheffingsmogelijkheid voor vrachtauto’s dan tot 1 januari 2030. Vicevoorzitter Guido Frankfurther: “Zeker in huidige economische situatie met torenhoge bedrijfslasten en Coronaschulden die nu moeten worden terugbetaald, kan je niet verlangen dat ondernemers hun vrachtauto’s uit 2018 of 2019 op 1 januari 2025 de deur uitdoen”

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Vicevoorzitter MKB-Metropool Amsterdam Guido Frankfurther kijkt kritisch naar het tramexamen van de GVB. Frankfurther erkent het belang van snelheids- en vaardigheidstesten, maar meent dat de lat wel erg hoog wordt gelegd: “Veiligheid voorop, maar op deze manier wordt het personeelstekort natuurlijk nooit ingelopen”.

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

De Impact Deals zijn inmiddels gesloten! Lees hieronder meer over de acht Impact Deals ontwikkeld door tien ambitieuze MKB-ers.