Een handelsrelatie of partnerschap met Social Enterprises kan hieraan bijdragen! 

Wat zijn de benefits voor u als Ondernemer? 

* het gaat om samenwerken met sociale ondernemers. Zij kunnen u helpen bij het oplossen van een mogelijk personeelstekort.

* het maakt uw bedrijf toekomstbestendig omdat u een positieve invulling heeft op een CSRD rapportage die vanaf 2024/2025 verplicht is voor een veel ondernemingen in Nederland. 

* een handvat om opdrachten voor grotere bedrijven te genereren.

* impactondernemen is de toekomst, als je niet gaat ondernemen met impact dan mis je de boot. De sociale ondernemingen kunnen u hierbij helpen met het realiseren van uw businessplan.

* uit alle respondenten worden een aantal partijen geselecteerd voor een werkbezoek en dat genereert ook de nodige publiciteit. 

Door de onderstaande enquête van BuyWISEly in te vullen, kunt u de werkgroep helpen om uw behoeften en huidige handelsrelatie met sociale ondernemingen beter te begrijpen. Het is een korte enquête waarin u 10 vragen dient te beantwoorden. 

Daarmee worden uw behoeften en huidige betrokkenheid bij de sociale economie in kaart gebracht: 

Deze enquête maakt deel uit van het Europese project BuyWISEly, dat tot doel heeft de handelsrelatie tussen bedrijven en arbeidsintegratie te versterken. Hierdoor kunnen meer mensen, die vaak zijn uitgesloten van de arbeidsmarkt, aan de slag.

Vanuit BuyWISEly geloven wij dat bedrijven geïnteresseerd zijn in het bereiken van sociale impact. Een handelsrelatie of partnerschap met WISE kan hieraan bijdragen. Deze doelstelling kan bevorderd worden door ons in te zetten voor het versterken van B2B-aankopen en het vergroten van het bewustzijn hierover.

Om een goede beoordeling te kunnen maken van de meest geschikte activiteiten, verzoeken wij u namens MKB-Metropool Amsterdam vriendelijk om deel te nemen aan deze korte enquête. BuyWISEly stelt uw reacties zeer op prijs en u kunt er zeker van zijn dat uw antwoorden anoniem worden verwerkt. Daarnaast geeft BuyWISEly  feedback op de resultaten aan alle deelnemers.

Vul hier de enquête in

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Kleine reclame-uitingen

Kleine reclame-uitingen

Ondernemers met kleinere reclame-uitingen worden in 2024 ontzien, na een motie van D66-raadslid Erik Schmit. De tarieven voor reclame-uitingen tot 5m2 worden niet verhoogd of geïndexeerd. Volgens vicevoorzitter Guido Frankfurther van MKB-Metropool Amsterdam een goede zaak.

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november

Wij nodigen je graag uit voor de laatste MKB-Metropool Amsterdam Borrel van dit jaar op maandag 6 november in de Oranjekerk in Amsterdam. We hebben een gevarieerd programma, waarbij je zowel financieel als online impact kan maken!

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Oprichter Matthijs Westerwoudt: “Het leuke is dat de medewerkers van begin tot eind betrokken zijn bij de totstandkoming van de producten. Zo zien zij ook dat die soms doodnormale (on)kruiden stap voor stap veranderen in mooie en lekkere producten waar een hoop mensen iedere dag van genieten”