Onderneemin is hét online magazine voor ondernemers! Ondernemers met een unieke kijk op hun bedrijf, het ondernemerschap en zakelijk succes worden in hierin in het zonnetje gezet, om anderen te inspireren en motiveren. Het magazine richt zich onder meer op de regio Groot Amsterdam en MKB-Amsterdam is trots op het partnerschap met Onderneemin!

Het online magazine Onderneemin komt voort uit de passie van ondernemer Henk van de Wall voor tijdschriften. Hij besloot zich daarop te specialiseren in het maken en uitgeven van online magazines. Het resultaat: Onderneemin, waarvan de eerst editie in 2018 verscheen. Wat bleek? Die online versie wist de ondernemers in de regio aan te spreken! Inmiddels is Van de Wall al heel wat jaartjes en magazine-edities verder.

Onlangs lanceerde Onderneemin een nieuwe editie van het magazine voor de regio Zuid-Kennemerland (onderdeel van de Amsterdamse Metropoolregio). Daarin was onder meer het succesverhaal van Marcel Belt, oprichter van Marcel’s Green Soap. Met zijn bedrijf maakt hij duurzame zeep, waarmee jij je huis kunt schoonmaken zonder dat het schadelijk is voor de planeet.

Maar dat is nog maar het tipje van de sluier! Wil jij meer mooie ondernemersverhalen lezen en je laten inspireren? Volg dan Onderneemin via www.onderneemin.nl.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Kleine reclame-uitingen

Kleine reclame-uitingen

Ondernemers met kleinere reclame-uitingen worden in 2024 ontzien, na een motie van D66-raadslid Erik Schmit. De tarieven voor reclame-uitingen tot 5m2 worden niet verhoogd of geïndexeerd. Volgens vicevoorzitter Guido Frankfurther van MKB-Metropool Amsterdam een goede zaak.

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november

Wij nodigen je graag uit voor de laatste MKB-Metropool Amsterdam Borrel van dit jaar op maandag 6 november in de Oranjekerk in Amsterdam. We hebben een gevarieerd programma, waarbij je zowel financieel als online impact kan maken!

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Oprichter Matthijs Westerwoudt: “Het leuke is dat de medewerkers van begin tot eind betrokken zijn bij de totstandkoming van de producten. Zo zien zij ook dat die soms doodnormale (on)kruiden stap voor stap veranderen in mooie en lekkere producten waar een hoop mensen iedere dag van genieten”