Gisteravond vond de prijsuitreiking voor het allerlaatste digitale Product van de Maand plaats in de Amsterdamse Oranjekerk. Het was weer een gezellige borrel, iedereen bedankt voor je komst! Maar wie ging er met de winst vandoor? We laten je niet langer in spanning…

Ook deze maand werd het Product van de Maand een dubbelklapper: er zijn namelijk niet één maar twee publieksprijzen uitgereikt! Die zijn in de wacht gesleept door Tradesnest en Typetone. Beide winnaars waren verrast en vereerd door de winst. Van harte gefeliciteerd!

Op het B2B-platform van Tradesnest zie je in welk gebied een potentiële distributeur van jouw product werkt, in welk netwerk deze producten aanbiedt en wat voor soort producten hij allemaal verkoopt. Ook biedt het platform ondernemers de mogelijkheid om direct contact te leggen met zo’n distributeur, waardoor duurzame samenwerkingen gemakkelijk tot stand kunnen komen! Zo help je jouw bedrijf én jouw product in naar meer business.

De schrijftool van Typetone werkt iedere dag aan AI-gegenereerde teksten die de juiste tone of voice van jouw bedrijf feilloos weten uit te dragen. Hoewel het bedrijf grote klanten kent zoals HEMA en en Adyen richt het zich juist ook op de mkb’er! En ook handig: de teksten die Typetone genereert kunnen in één keer worden doorgeplaatst op al jouw social mediakanalen.

Workshop ‘Meer Leads en Omzet met Social Media’

Voorafgaand aan de prijsuitreiking was er gister ook de laatste workshop van het Digitaliseringsoffensief. Branding-expert Ria van Kempen leerde de aanwezigen hoe zij meer leads en omzet kunnen genereren door middel van de inzet van sociale media en daarmee hun concurrentie een stapje voor kunnen blijven. Ria, bedankt voor het delen van je kennis!

Voorlopig was dit dus de aller-allerlaatste prijsuitreiking en workshop vanuit het Digitaliseringsoffensief, maar als er nieuws is vind je dat op deze kanalen. Houd die dus goed in de gaten en hopelijk zien we je binnenkort.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Kleine reclame-uitingen

Kleine reclame-uitingen

Ondernemers met kleinere reclame-uitingen worden in 2024 ontzien, na een motie van D66-raadslid Erik Schmit. De tarieven voor reclame-uitingen tot 5m2 worden niet verhoogd of geïndexeerd. Volgens vicevoorzitter Guido Frankfurther van MKB-Metropool Amsterdam een goede zaak.

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november

Wij nodigen je graag uit voor de laatste MKB-Metropool Amsterdam Borrel van dit jaar op maandag 6 november in de Oranjekerk in Amsterdam. We hebben een gevarieerd programma, waarbij je zowel financieel als online impact kan maken!

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Oprichter Matthijs Westerwoudt: “Het leuke is dat de medewerkers van begin tot eind betrokken zijn bij de totstandkoming van de producten. Zo zien zij ook dat die soms doodnormale (on)kruiden stap voor stap veranderen in mooie en lekkere producten waar een hoop mensen iedere dag van genieten”