Ben jij een netwerker in hart en nieren? Heb je een passie voor het onderhouden en uitbouwen van relaties? Dan is dit de uitdaging voor jou!

Voor MKB-Metropool Amsterdam (MKBMA) zijn wij op zoek naar een proactieve relatiemanager die zowel intern als extern de brug slaat tussen MKBMA en haar partners, leden en stakeholders.


Jouw functie:
Als relatiemanager bij MKBMA speel je een cruciale rol in het bouwen en onderhouden van duurzame relaties met onze leden, partners en andere belanghebbenden. Je begrijpt de behoeften van MKB-ondernemers en vertegenwoordigt hun belangen. Je werkt nauw samen met de andere medewerkers van het MKB-bureau om te zorgen voor consistente en effectieve communicatie met onze leden.

Taken:
Beheren en uitbouwen van relaties met bestaande en potentiële leden en partners.
Organiseren en bijwonen van netwerkevenementen, presentaties en workshops.
Samenwerken met interne teams om te zorgen voor coördinatie in communicatie en acties richting leden en partners. Monitoren en rapporteren van feedback en suggesties van leden en partners.

Wie jij bent:
o  Enthousiast om bij te dragen aan de groei van MKBMA;
o  Sterke communicatieve vaardigheden en een natuurlijke netwerker;
o  Ervaring in relatie- of accountmanagement;
o  Proactief, initiatiefrijk en in staat zelfstandig te werken, maar ook een teamspeler;
o  Woonachtig in Metropool Amsterdam;
o  Affiniteit met lokale en nationale politiek, en liefde voor Amsterdam en haar ondernemers.

Wat wij bieden:
o  Een ZZP-opdracht voor 8-10 uur per week.
o  Een vergoeding van EUR 40 tot EUR 60 uur.
o  Werken binnen een divers team met flexibele werktijden.

Over MKB-Metropool Amsterdam:
MKBMA is de belangenvereniging van, voor en door MKB-ondernemers in de regio Amsterdam. We zijn constant in dialoog met overheid en politiek om het ondernemersklimaat te verbeteren, zowel lokaal als nationaal wanneer nodig. Daarnaast inspireren we ondernemers om te groeien en toekomstbestendig te worden en blijven.

Voor meer informatie: www.mkb-amsterdam.nl Wil je solliciteren? Stuur dan jouw CV met begeleidend schrijven naar ingridclaasen@mkbmetropoolamsterdam.nl

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Kleine reclame-uitingen

Kleine reclame-uitingen

Ondernemers met kleinere reclame-uitingen worden in 2024 ontzien, na een motie van D66-raadslid Erik Schmit. De tarieven voor reclame-uitingen tot 5m2 worden niet verhoogd of geïndexeerd. Volgens vicevoorzitter Guido Frankfurther van MKB-Metropool Amsterdam een goede zaak.

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november

Wij nodigen je graag uit voor de laatste MKB-Metropool Amsterdam Borrel van dit jaar op maandag 6 november in de Oranjekerk in Amsterdam. We hebben een gevarieerd programma, waarbij je zowel financieel als online impact kan maken!

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Oprichter Matthijs Westerwoudt: “Het leuke is dat de medewerkers van begin tot eind betrokken zijn bij de totstandkoming van de producten. Zo zien zij ook dat die soms doodnormale (on)kruiden stap voor stap veranderen in mooie en lekkere producten waar een hoop mensen iedere dag van genieten”