Voor de Amstelveense ondernemers rolt de Ondernemersvereniging Amstelveen voor het tweede jaar een kennis- netwerk en inspiratieprogramma uit; Stay on Track. Het programma wordt volledig gefinancierd door de Gemeente Amstelveen EZ en KHN Amstelland en VAD zijn partners. Het Amstelveense mkb kan gratis deelnemen en dit geldt nu ook voor ondernemers uit Amsterdam, Diemen, Uithoorn, Ouder-Amstel en Aalsmeer aangezien dit onderdeel in samenwerking met PVO Amsterdam-Amstelland wordt georganiseerd. Deelname is dus gratis voor mkb’ers.

Je hebt een firewall, anti-virussoftware, een systeembeheerder en een goede back-up. Cybercrime, dat overkomt jou niet…toch? En als het je dan toch gebeurt, wat dan?

Tachtig procent van de mkb-ers is wel eens het doelwit geweest van cybercriminelen. Het aantal stijgt, want kleinere, kwetsbare bedrijven zijn een makkelijkere prooi dan het grootbedrijf. Daarom heten burgemeester Tjapko Poppens en Darshan Sloot je deze avond van harte welkom bij het Ondernemerscollege over Cybercrime & Cybersecurity. Tijdens deze boeiende avond nemen vier absolute topsprekers je mee in de duistere wereld van cybercrime.

Wat kun je verwachten?
Je leert inzien hoe vernuftig cybercriminelen te werk gaan. Spannende verhalen gegarandeerd en vooral hoe je jouw bedrijf kunt beschermen tegen hackers, datalekken en online fraude. Waar moet je op letten? En wat moet je wel en niet doen als het tóch misgaat?

Maandag 10 juli 2023
Aanvang 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
KPMG Meijburg & Co, Laan van Langerhuize 9 in Amstelveen

Een unieke kans die je niet wilt missen!
Meld je aan via deze link en bezoek het Ondernemerscollege op 10 juli bij KPMG Meijburg in Amstelveen. Na dit college beschik jij als mkb-er over de essentiële kennis en vaardigheden die je nodig hebt om jouw bedrijf te beschermen.

Met geweldige sprekers en experts

Image​​

  1. Erik de Jong, informatie- en securityprofessional & Sanne Maasakkers, security expert en ethisch hacker
  2. Sanne Maasakkers is security expert en ethisch hacker
  3. Lara Hemstede – ervaringsdeskundige & professional op het gebied van cybercrime.
  4. Dave Maasland – CEO bij ESET Nederland

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Kleine reclame-uitingen

Kleine reclame-uitingen

Ondernemers met kleinere reclame-uitingen worden in 2024 ontzien, na een motie van D66-raadslid Erik Schmit. De tarieven voor reclame-uitingen tot 5m2 worden niet verhoogd of geïndexeerd. Volgens vicevoorzitter Guido Frankfurther van MKB-Metropool Amsterdam een goede zaak.

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november

Wij nodigen je graag uit voor de laatste MKB-Metropool Amsterdam Borrel van dit jaar op maandag 6 november in de Oranjekerk in Amsterdam. We hebben een gevarieerd programma, waarbij je zowel financieel als online impact kan maken!

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Oprichter Matthijs Westerwoudt: “Het leuke is dat de medewerkers van begin tot eind betrokken zijn bij de totstandkoming van de producten. Zo zien zij ook dat die soms doodnormale (on)kruiden stap voor stap veranderen in mooie en lekkere producten waar een hoop mensen iedere dag van genieten”