Groei

Groei

MKB-Amsterdam stimuleert groei bij ondernemers in de regio Amsterdam. Door het organiseren van bijeenkomsten en het aanbieden van specials gericht op waardencreatie, groeifinanciering, personeel en organisatie. MKB-Amsterdam organiseert elke maand de Groeiborrel waar het Product van de maand bekend wordt gemaakt. En MKB Amsterdam biedt samen met de HvA een mastercourse aan om je onderneming middels een eigen doorgroeiplan te versterken.

Dien je vraagstuk in

Uitslag Product van de Maand uitgesteld. Save the date voor september!

Uitslag Product van de Maand uitgesteld. Save the date voor september!

In verband met het oplopend aantal besmettingen is besloten om de Groeiborrel van de maand juli niet door te laten gaan. Dat betekent ook dat de uitslag van de winnaar van het Product van de Maand even op zich laat wachten. Na de zomerstop aankomende maand zijn we terug op donderdag 16 september vanaf 15.30 uur met de kick-off van het Digitaliseringsoffensief. Save the date!

MKB-Amsterdam Groeiborrel – juli 2021 – HELAAS GEANNULEERD

MKB-Amsterdam Groeiborrel – juli 2021 – HELAAS GEANNULEERD

De MKB-Amsterdam Groeiborrel van donderdag 15 juli is helaas geannuleerd. We hebben daartoe besloten vanwege de oplopende besmettingsgraad van de Delta-variant. Wij vinden het onverantwoord om dit risico zo vlak voor de zomervakantie te nemen, nu nog niet iedereen die dat wil is gevaccineerd. Ook zijn we solidair met ondernemers die hierdoor sterk getroffen zijn.