Voor de allerlaatste keer presenteren we de nominaties voor het ‘Digitaal Product van de Maand’. Jij kunt helpen om van deze laatste editie van de titelrace een bijzondere te maken. Bekijk hieronder welke Amsterdamse producten meedingen naar de prijs en breng je stem uit op jouw favoriet!

Cashflow-beheertool van Trezy

Hoeveel geld komt er binnen en hoeveel vloeit er weer uit? De cashflow-beheertool van Trezy geeft jou daar als ondernemer snel en makkelijk inzicht in. In een handig dashboard houdt jouw transacties in realtime bij en maakt prognoses, zodat jij makkelijker en met meer vertrouwen zakelijke beslissingen neemt. Trezy biedt de mogelijkheid om custom categorieën te onderscheiden binnen jouw inkomsten- en uitgavenpatroon; zo is de tool voor iedere onderneming perfect op maat te maken! Moet Trezy volgens jou de titel pakken deze maand? Stem ze dan naar de winst!

B2B productaanbod-platform van Tradesnest

Stel: je hebt een mooi product en je zou dat graag op grotere schaal of op meer plekken willen aanbieden. Hoe vind je dan goede, betrouwbare distributeurs? Daar komt het platform van Tradesnest in het spel. Op het platform zie je in welk gebied een distributeur werkt, in welk netwerk deze producten aanbiedt en wat voor soort producten hij verkoopt. Het platform biedt ondernemers de gelegenheid om direct contact te leggen met een potentiële aanbieder van hun product, waardoor duurzame samenwerkingen gemakkelijk tot stand kunnen komen! Zo help je jouw bedrijf én product in no-time naar een nieuw level. Handig toch? Stemmen dus!

AI-tekstschrijver van Typetone

AI, oftewel artificial intelligence maakt een razendsnelle opmars in onze maatschappij. Van vragen beantwoorden tot teksten genereren, de tool heeft veel in z’n mars. Maar het persoonlijke aspect, wat vaak toch belangrijk is voor klanten, daar ontbreekt het vaak nog aan… Maar niet bij Typetone! Deze tool werkt iedere dag aan AI-gegenereerde teksten die juist de tone of voice van jouw bedrijf feilloos weten uit te dragen. Grote klanten als Hema, TomTom en Adyen maken al gebruik van Typetone, maar ook voor kleinere ondernemers is het een uitstekende tool om tijd te besparen zonder onpersoonlijk naar jouw klanten toe te worden. Een geduchte concurrent in de titelstrijd deze maand dus!

Horeca-voorraadmanager van Peckish

Welke producten worden aan je inventaris toegevoegd? Welke gaan eruit? Hoeveel voorraad heb je nodig op basis van wat klanten bij je bestellen? En wanneer moet je opnieuw inkopen doen? Het voorraadplatform van Peckish geeft jou inzicht in deze informatie, allemaal handig in één oogopslag. Zo hoef je nooit meer bang te zijn dat een ingrediënt op is. Met het platform van Peckish heb je alle leveranciers in de buurt onder de knop en bestel je makkelijk én voor een goede prijs. Dus horecatijgers, waar wacht je nog op? Stemmen maar!

Duurzaamheidsmonitor van Renoon

Met de tool van Renoon wordt een belangrijke stap gezet richting een duurzame, toekomstbestendige wereld. De applicatie brengt in kaart wat merken al doen op gebied van duurzaamheid en waar nog winst te behalen valt. Dat kan op bedrijfsniveau zijn, maar bijvoorbeeld ook op productniveau of binnen schakels van de distributieketen. Is een product bijvoorbeeld gemaakt van duurzame materialen? Is er genoeg oog voor de medewerker? En wat is de milieu-impact? Je ziet het allemaal met Renoon. Is dit jouw favoriet? Breng dan snel je stem uit!

Stemmen maar!

Nu is het tijd om jouw favoriet naar de winst te stemmen. Klik op deze poll en breng je stem uit! Wil jij als eerste weten welk digitale product de titel in de wacht sleept? Zorg dan dat je bij de aller- allerlaatste MKB-Metropool Amsterdam Borrel bent, op maandag 2 oktober in de Oranjekerk in Amsterdam. Schrijf je hier en graag tot dan!

Met het ‘Digitaal Product van de Maand’ wil het Digitaliseringsoffensief mkb-ondernemers inspireren en stimuleren in de digitale ontwikkeling. 

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Weesperstraat: Operatie geslaagd, patiënt overleden

Weesperstraat: Operatie geslaagd, patiënt overleden

MKB-Metropool Amsterdam heeft met instemming kennis genomen van de conclusie van het onderzoeksrapport over de Knip Weesperstraat: de knip Weesperstraat gaat definitief van tafel. Volgens het college was de proef wel geslaagd en heeft deze veel opgeleverd, maar...

Laat het GVB zijn Kip met Gouden Eieren niet hoeven slachten

Laat het GVB zijn Kip met Gouden Eieren niet hoeven slachten

Volgens het concept Programma van Eisen van de Vervoersregio Amsterdam voor het GVB voor de komende jaren moet het openbaar vervoer (OV) in het centrum en de oude stadsdelen verslechteren ten gunste van de nieuwe centra buiten de Ring A10. Een slecht plan, vindt MKB-...

Neem jij ook deel aan de jaarlijkse ondernemers enquête?

Neem jij ook deel aan de jaarlijkse ondernemers enquête?

Onze zustervereniging Amsterdam City komt op voor de belangen van ondernemend binnenstad en heeft onafhankelijk onderzoeksbureau Ruigrok gevraagd de mening van ondernemers in de binnenstad over diverse onderwerpen te onderzoeken. De resultaten van het onderzoek worden...