Vorige week hebben wij tijdens de maandelijkse MKB-borrel afscheid genomen van Marcia en Bert. Voorzitter Achmed Baadoud en vicevoorzitter Guido Frankfurther spraken beiden toe:

“Vanaf het najaar 2019 tot de zomer dit jaar hervormde Marcia het totale communicatiebeleid. Er verscheen een nieuwe website, werden actief op alle Social Media, twee keer per week verscheen het MKB-Nieuws en daarnaast werd MKB-TV opgetuigd. 

Daarnaast was zij verantwoordelijk voor de organisatie van de maandelijkse verkiezing van het product van de maand en rondde ze ook nog eens haar toneelopleiding succesvol af. 

MKB-Metropool Amsterdam is mede dankzij de spanningen van Marcia de afgelopen 4 jaar zeker bekender geworden. Marcia bedankt voor jouw inspanningen en de fijne samenwerking. Wij gaan elkaar zeker nog zien aangezien je in opdracht van K+V samen met MKB-Metropool Amsterdam nog de digitaliserings workshops organiseert. Wij wensen je heel veel succes bij de Green Business Club Zuidas in de rol van Communicatie en Marketing Manager.

Na 12 jaar nemen wij ook afscheid van vicevoorzitter Bert Bos. Deze pionier op het gebied van bedrijfsadvies en docent MasterCourses StartingUp en ScalingUp heeft ons bijgebracht dat ondernemingen onderdeel zijn van een levenscyclus, waarin verschillende levensfases te onderscheiden zijn, die je op strategisch, tactisch en operationeel niveau kan aanvliegen. Gedurende de levenscyclus is een bedrijf zich continu aan het herpositioneren en herwaarderen.

Om dit alles over te brengen op onze leden en een nieuwe generaties ondernemers, organiseerde Bert als voorzitter van de werkgroep Groei inhoudelijke workshops en webinars, de maandelijkse groeiborrels waar leden van MKB-Metropool Amsterdam elkaar offline kunnen ontmoeten, had bijdragen aan het Digitaliseringsoffensief Amsterdam en de uitreiking van het  ‘Product van de Maand’.

Wij wensen Bert heel veel quality time toe met twee van je andere grote liefdes in jouw rijke leven. Jouw elftal aan kleinkinderen en je lidmaatschap van het wereldberoemde Zwanenkoor. Wij danken je voor alles wat je voor het Amsterdamse bedrijfsleven hebt willen betekenen en wensen je alle goeds.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB-Metropool Amsterdam pleit bij de gemeente voor een langere ontheffingsmogelijkheid voor vrachtauto’s dan tot 1 januari 2030. Vicevoorzitter Guido Frankfurther: “Zeker in huidige economische situatie met torenhoge bedrijfslasten en Coronaschulden die nu moeten worden terugbetaald, kan je niet verlangen dat ondernemers hun vrachtauto’s uit 2018 of 2019 op 1 januari 2025 de deur uitdoen”

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Vicevoorzitter MKB-Metropool Amsterdam Guido Frankfurther kijkt kritisch naar het tramexamen van de GVB. Frankfurther erkent het belang van snelheids- en vaardigheidstesten, maar meent dat de lat wel erg hoog wordt gelegd: “Veiligheid voorop, maar op deze manier wordt het personeelstekort natuurlijk nooit ingelopen”.

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

De Impact Deals zijn inmiddels gesloten! Lees hieronder meer over de acht Impact Deals ontwikkeld door tien ambitieuze MKB-ers.