Heeft jouw bedrijf behoefte aan nieuwe medewerkers? Wil je jouw bedrijf in de schijnwerpers zetten als een interessante werkgever? Dan is het evenement “Bedrijven in Zicht” van 6-10 november een niet te missen kans!

Bedrijven in Zicht wordt georganiseerd door het Regionaal Werkcentrum Groot Amsterdam. Deelname is gratis!

Dit evenement biedt de mogelijkheid om jouw bedrijf te presenteren aan een breed publiek in de gemeenten Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, De Ronde Venen, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn. Gedurende deze vijf dagen kunnen werkzoekenden, carrièreswitchers, scholieren, studenten en potentiële nieuwe collega’s jouw bedrijf beter leren kennen.

Waarom deelnemen? 

  • Zet jouw bedrijf in de schijnwerpers als potentiële werkgever. Laat zien wat jouw bedrijf uniek maakt en een interessante werkgever. 
  • Doe een recruitment-marketing campagne en trek nieuw talent aan. En nog eens geheel gratis ook. Materiaal, ideeën het wordt je heel makkelijk gemaakt om mee te doen. Kom je er toch niet uit? Een accountmanager van het RWC denkt graag met je mee.
  • Maak van je medewerkers trotse ambassadeurs. Ook zij kunnen familie en vrienden uitnodigen, het delen op sociale media. 

Kortom, “Bedrijven in Zicht” is hét moment om je bedrijf te promoten en nieuwe medewerkers aan te trekken. Mis deze kans niet en doe mee van 6 tot 10 november!

Ga voor informatie, inspiratie en (gratis) deelname als bedrijf naar de website van Bedrijven in Zicht

MKB-Metropool Amsterdam is mede-initiatiefnemer van het Regionaal Werkcentrum Groot Amsterdam. Wij maken ons sterk door middel van lobby en samenwerking voor een goed functionerende arbeidsmarkt en goede dienstverlening door de overheid aan onze achterban, MKB bedrijven. Met elkaar gaan we de uitdaging van een krappe arbeidsmarkt aan. Ons advies? Pak die kans en doe mee!

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Ingrid Claasen

Ingrid Claasen

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Weesperstraat: Operatie geslaagd, patiënt overleden

Weesperstraat: Operatie geslaagd, patiënt overleden

MKB-Metropool Amsterdam heeft met instemming kennis genomen van de conclusie van het onderzoeksrapport over de Knip Weesperstraat: de knip Weesperstraat gaat definitief van tafel. Volgens het college was de proef wel geslaagd en heeft deze veel opgeleverd, maar...

Laat het GVB zijn Kip met Gouden Eieren niet hoeven slachten

Laat het GVB zijn Kip met Gouden Eieren niet hoeven slachten

Volgens het concept Programma van Eisen van de Vervoersregio Amsterdam voor het GVB voor de komende jaren moet het openbaar vervoer (OV) in het centrum en de oude stadsdelen verslechteren ten gunste van de nieuwe centra buiten de Ring A10. Een slecht plan, vindt MKB-...

Neem jij ook deel aan de jaarlijkse ondernemers enquête?

Neem jij ook deel aan de jaarlijkse ondernemers enquête?

Onze zustervereniging Amsterdam City komt op voor de belangen van ondernemend binnenstad en heeft onafhankelijk onderzoeksbureau Ruigrok gevraagd de mening van ondernemers in de binnenstad over diverse onderwerpen te onderzoeken. De resultaten van het onderzoek worden...