Heeft jouw bedrijf behoefte aan nieuwe medewerkers? Wil je jouw bedrijf in de schijnwerpers zetten als een interessante werkgever? Dan is het evenement “Bedrijven in Zicht” van 6-10 november een niet te missen kans!

Bedrijven in Zicht wordt georganiseerd door het Regionaal Werkcentrum Groot Amsterdam. Deelname is gratis!

Dit evenement biedt de mogelijkheid om jouw bedrijf te presenteren aan een breed publiek in de gemeenten Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, De Ronde Venen, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn. Gedurende deze vijf dagen kunnen werkzoekenden, carrièreswitchers, scholieren, studenten en potentiële nieuwe collega’s jouw bedrijf beter leren kennen.

Waarom deelnemen? 

  • Zet jouw bedrijf in de schijnwerpers als potentiële werkgever. Laat zien wat jouw bedrijf uniek maakt en een interessante werkgever. 
  • Doe een recruitment-marketing campagne en trek nieuw talent aan. En nog eens geheel gratis ook. Materiaal, ideeën het wordt je heel makkelijk gemaakt om mee te doen. Kom je er toch niet uit? Een accountmanager van het RWC denkt graag met je mee.
  • Maak van je medewerkers trotse ambassadeurs. Ook zij kunnen familie en vrienden uitnodigen, het delen op sociale media. 

Kortom, “Bedrijven in Zicht” is hét moment om je bedrijf te promoten en nieuwe medewerkers aan te trekken. Mis deze kans niet en doe mee van 6 tot 10 november!

Ga voor informatie, inspiratie en (gratis) deelname als bedrijf naar de website van Bedrijven in Zicht

MKB-Metropool Amsterdam is mede-initiatiefnemer van het Regionaal Werkcentrum Groot Amsterdam. Wij maken ons sterk door middel van lobby en samenwerking voor een goed functionerende arbeidsmarkt en goede dienstverlening door de overheid aan onze achterban, MKB bedrijven. Met elkaar gaan we de uitdaging van een krappe arbeidsmarkt aan. Ons advies? Pak die kans en doe mee!

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Vincent de Voogd

Vincent de Voogd

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB-Metropool Amsterdam pleit bij de gemeente voor een langere ontheffingsmogelijkheid voor vrachtauto’s dan tot 1 januari 2030. Vicevoorzitter Guido Frankfurther: “Zeker in huidige economische situatie met torenhoge bedrijfslasten en Coronaschulden die nu moeten worden terugbetaald, kan je niet verlangen dat ondernemers hun vrachtauto’s uit 2018 of 2019 op 1 januari 2025 de deur uitdoen”

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Vicevoorzitter MKB-Metropool Amsterdam Guido Frankfurther kijkt kritisch naar het tramexamen van de GVB. Frankfurther erkent het belang van snelheids- en vaardigheidstesten, maar meent dat de lat wel erg hoog wordt gelegd: “Veiligheid voorop, maar op deze manier wordt het personeelstekort natuurlijk nooit ingelopen”.

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

De Impact Deals zijn inmiddels gesloten! Lees hieronder meer over de acht Impact Deals ontwikkeld door tien ambitieuze MKB-ers.