Wil jij groeien met je bedrijf? En het maximale uit jouw onderneming halen? Onderschat dan vooral de kansen van social media niet! Voor ondernemers die daarmee aan de slag willen, maar nog niet zo goed weten hoe ze dat moeten aanpakken hebben we iets leuks. Op 2 oktober geeft branding-expert Ria van Kempen de workshop ‘Meer Leads en Omzet met Social Media’ en jij kunt daar – helemaal gratis – bij zijn!

Tijdens deze interactieve workshop krijg je handige tips en kom je erachter welke (gratis!) online tools je kunt gebruiken om jouw social media inzet naar een hoger plan te tillen en ervoor te zorgen dat nog meer potentiële klanten jouw bedrijf en product zullen vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van ChatGPT, dé gratis AI-tool die automatisch teksten voor je genereert en op dit moment razend populair is?

Ook word je bijgepraat over de nieuwste trends op gebied van social media, leer je hoe je content maakt die geschikt is voor jouw doel én kom je meer te weten over succesverhalen van ondernemers die jou zijn voorgegaan.

Wij verzekeren je: bij Ria van Kempen ben je in goede handen. Ze is docent Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam en expert op gebied van Customer Experience en merkstrategie. Verder werkt ze met haar bedrijf Demarrage met haar opdrachtgevers aan een crossmediale merkaanpak. Als iemand je de fijne kneepjes op gebied van zakelijke inzet van sociale media kan bijbrengen, dan is het Ria dus wel!

Mis deze kans niet en meld je aan!

De workshop vindt plaats op maandag 2 oktober van 15.45 uur tot 17.00 uur in de Oranjekerk in Amsterdam (Tweede van der Helststraat 1-3). Ben jij er ook bij? Verzeker jezelf dan snel van een gratis plekje en meld je aan via deze link. Tot dan!

Met het ‘Digitaal Product van de Maand’ wil het Digitaliseringsoffensief mkb-ondernemers inspireren en stimuleren in de digitale ontwikkeling. 

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Kleine reclame-uitingen

Kleine reclame-uitingen

Ondernemers met kleinere reclame-uitingen worden in 2024 ontzien, na een motie van D66-raadslid Erik Schmit. De tarieven voor reclame-uitingen tot 5m2 worden niet verhoogd of geïndexeerd. Volgens vicevoorzitter Guido Frankfurther van MKB-Metropool Amsterdam een goede zaak.

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november

Wij nodigen je graag uit voor de laatste MKB-Metropool Amsterdam Borrel van dit jaar op maandag 6 november in de Oranjekerk in Amsterdam. We hebben een gevarieerd programma, waarbij je zowel financieel als online impact kan maken!

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Oprichter Matthijs Westerwoudt: “Het leuke is dat de medewerkers van begin tot eind betrokken zijn bij de totstandkoming van de producten. Zo zien zij ook dat die soms doodnormale (on)kruiden stap voor stap veranderen in mooie en lekkere producten waar een hoop mensen iedere dag van genieten”