Twee jaar geleden hebben we de digitale aanwezigheid van Amsterdamse mkb bedrijven gemeten. In de tussentijd is er veel veranderd, misschien ook wel in jouw onderneming.
 

Wil je weten binnen welk digitaal profiel jouw bedrijf valt? Neem slechts vijf minuten de tijd om onze vragenlijst in te vullen. Aan het einde van de enquête ontvangen de eerste 300 respondenten gratis het E-book “Een inleiding tot ChatGPT: De opkomst van kunstmatigeintelligentie” geschreven door Mark Wouters.
 
Help ons om jou te helpen en vul de enquête nu in!

Lovende woorden over workshops Digitaliseringsoffensief: “Verwachtingen altijd overtroffen”

Ondernemers die de workshops van het Digitaliseringsoffensief bijwoonden zijn erg enthousiast: “Ik raad het echt alle ondernemers aan!”

De allerlaatste winnaar van het Digitaal Product van de Maand is geworden…

Wil jij weten welk digitale product de allerlaatste titel in de wacht heeft gesleept? Lees dan snel verder!

Bas Beekman (StartupAmsterdam): “Logisch om Digitaliseringsoffensief vervolg te geven”

Nu het Digitaliseringsoffensief op z’n einde loopt is het tijd om de balans op te maken! Wat is er allemaal bereikt? En komt er een vervolg…?

Wees je concurrentie een stapje voor met social media: meld je aan voor de gratis workshop!

Wil jij groeien met je bedrijf? En het maximale uit jouw onderneming halen? Onderschat dan vooral de kansen van social media niet! Voor ondernemers die daarmee aan de slag willen, maar nog niet zo goed weten hoe ze dat moeten aanpakken hebben we iets leuks. Op 2 oktober geeft branding-expert Ria van Kempen de workshop ‘Meer Leads en Omzet met Social Media’ en jij kunt daar – helemaal gratis – bij zijn!

Dit zijn de nominaties voor het (allerlaatste!) Digitaal Product van de Maand

De gemeente Amsterdam heeft een aantal prachtige Amsterdamse digitale producten voor je geselecteerd: jij moet je favoriet alleen nog wel naar de winst stemmen!

En het Digitaal Product van de Maand is geworden…

Is het Explainer Video Agency geworden, of toch GetEase? Lees snel verder om erachter te komen wie er heeft gewonnen!

Nominaties voor het Digitaal Product van de Maand: “Toegankelijk, bruikbaar en relevant voor het mkb”

Samen met Dwayne van der Klugt van KplusV werpen we een blik op de nominaties voor het Digitaal Product van de Maand, en kijken we vooruit naar de laatste maanden van het Digitaliseringsoffensief.

Welk digitaal product stem jij naar de titel ‘Digitaal Product van de Maand’?

KplusV heeft een aantal prachtige Amsterdamse digitale producten voor je geselecteerd: jij moet je favoriet alleen nog wel naar de winst stemmen!

Ondernemers, een fijne zomer gewenst!

Op 4 september is MKB-Amsterdam weer terug met een nieuwe workshop ChatGPT van het Digitaliseringsoffensief en een MKB-Borrel. Meld je aan nu het nog kan!

Cybercrime, dat overkomt jou niet…toch?

Je hebt een firewall, anti-virussoftware, een systeembeheerder en een goede back-up. Cybercrime, dat overkomt jou niet…toch? En als het je dan toch gebeurt, wat dan?

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Onze partner Onderneemin slaat vleugels uit naar Metropool!

Onze partner Onderneemin slaat vleugels uit naar Metropool!

Onderneemin heeft onlangs de stap gezet naar de regio Metropool Amsterdam. Onze voorzitter Achmed Baâdoud is dan ook heel content dat MKB-Metropool Amsterdam en Onderneemin mediapartner bij elkaar zijn geworden. “Dat sluit heel goed aan bij onze visie om het MKB...

GVB start trainingen voor Knoppentest bij sollicitatie GVB

GVB start trainingen voor Knoppentest bij sollicitatie GVB

GVB start trainingen voor Knoppentest bij sollicitatie GVB MKB-Metropool Amsterdam heeft met grote instemming kennis genomen van het besluit van het GVB om gemotiveerde sollicitanten voor de functie van trambestuurder structureel te gaan helpen om voor de...

Geen Knip, maar Knijp en Filters

Geen Knip, maar Knijp en Filters

Volgens wethouder Melanie van der Horst is het woord ‘Knip’ voortaan een ‘verboden woord’ en kiest de gemeenteraad ervoor van de Weesperstraat een fijne stadsstraat te maken, met twee maal één rijstrook, bredere fiets- en voetpaden, meer groen en een aantrekkelijkere...

Weesperstraat: Operatie geslaagd, patiënt overleden

Weesperstraat: Operatie geslaagd, patiënt overleden

MKB-Metropool Amsterdam heeft met instemming kennis genomen van de conclusie van het onderzoeksrapport over de Knip Weesperstraat: de knip Weesperstraat gaat definitief van tafel. Volgens het college was de proef wel geslaagd en heeft deze veel opgeleverd, maar...

Laat het GVB zijn Kip met Gouden Eieren niet hoeven slachten

Laat het GVB zijn Kip met Gouden Eieren niet hoeven slachten

Volgens het concept Programma van Eisen van de Vervoersregio Amsterdam voor het GVB voor de komende jaren moet het openbaar vervoer (OV) in het centrum en de oude stadsdelen verslechteren ten gunste van de nieuwe centra buiten de Ring A10. Een slecht plan, vindt MKB-...