Twee jaar geleden hebben we de digitale aanwezigheid van Amsterdamse mkb bedrijven gemeten. In de tussentijd is er veel veranderd, misschien ook wel in jouw onderneming.
 

Wil je weten binnen welk digitaal profiel jouw bedrijf valt? Neem slechts vijf minuten de tijd om onze vragenlijst in te vullen. Aan het einde van de enquête ontvangen de eerste 300 respondenten gratis het E-book “Een inleiding tot ChatGPT: De opkomst van kunstmatigeintelligentie” geschreven door Mark Wouters.
 
Help ons om jou te helpen en vul de enquête nu in!

Lovende woorden over workshops Digitaliseringsoffensief: “Verwachtingen altijd overtroffen”

Ondernemers die de workshops van het Digitaliseringsoffensief bijwoonden zijn erg enthousiast: “Ik raad het echt alle ondernemers aan!”

De allerlaatste winnaar van het Digitaal Product van de Maand is geworden…

Wil jij weten welk digitale product de allerlaatste titel in de wacht heeft gesleept? Lees dan snel verder!

Bas Beekman (StartupAmsterdam): “Logisch om Digitaliseringsoffensief vervolg te geven”

Nu het Digitaliseringsoffensief op z’n einde loopt is het tijd om de balans op te maken! Wat is er allemaal bereikt? En komt er een vervolg…?

Wees je concurrentie een stapje voor met social media: meld je aan voor de gratis workshop!

Wil jij groeien met je bedrijf? En het maximale uit jouw onderneming halen? Onderschat dan vooral de kansen van social media niet! Voor ondernemers die daarmee aan de slag willen, maar nog niet zo goed weten hoe ze dat moeten aanpakken hebben we iets leuks. Op 2 oktober geeft branding-expert Ria van Kempen de workshop ‘Meer Leads en Omzet met Social Media’ en jij kunt daar – helemaal gratis – bij zijn!

Dit zijn de nominaties voor het (allerlaatste!) Digitaal Product van de Maand

De gemeente Amsterdam heeft een aantal prachtige Amsterdamse digitale producten voor je geselecteerd: jij moet je favoriet alleen nog wel naar de winst stemmen!

En het Digitaal Product van de Maand is geworden…

Is het Explainer Video Agency geworden, of toch GetEase? Lees snel verder om erachter te komen wie er heeft gewonnen!

Nominaties voor het Digitaal Product van de Maand: “Toegankelijk, bruikbaar en relevant voor het mkb”

Samen met Dwayne van der Klugt van KplusV werpen we een blik op de nominaties voor het Digitaal Product van de Maand, en kijken we vooruit naar de laatste maanden van het Digitaliseringsoffensief.

Welk digitaal product stem jij naar de titel ‘Digitaal Product van de Maand’?

KplusV heeft een aantal prachtige Amsterdamse digitale producten voor je geselecteerd: jij moet je favoriet alleen nog wel naar de winst stemmen!

Ondernemers, een fijne zomer gewenst!

Op 4 september is MKB-Amsterdam weer terug met een nieuwe workshop ChatGPT van het Digitaliseringsoffensief en een MKB-Borrel. Meld je aan nu het nog kan!

Cybercrime, dat overkomt jou niet…toch?

Je hebt een firewall, anti-virussoftware, een systeembeheerder en een goede back-up. Cybercrime, dat overkomt jou niet…toch? En als het je dan toch gebeurt, wat dan?

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Kleine reclame-uitingen

Kleine reclame-uitingen

Ondernemers met kleinere reclame-uitingen worden in 2024 ontzien, na een motie van D66-raadslid Erik Schmit. De tarieven voor reclame-uitingen tot 5m2 worden niet verhoogd of geïndexeerd. Volgens vicevoorzitter Guido Frankfurther van MKB-Metropool Amsterdam een goede zaak.

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november

Wij nodigen je graag uit voor de laatste MKB-Metropool Amsterdam Borrel van dit jaar op maandag 6 november in de Oranjekerk in Amsterdam. We hebben een gevarieerd programma, waarbij je zowel financieel als online impact kan maken!

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Oprichter Matthijs Westerwoudt: “Het leuke is dat de medewerkers van begin tot eind betrokken zijn bij de totstandkoming van de producten. Zo zien zij ook dat die soms doodnormale (on)kruiden stap voor stap veranderen in mooie en lekkere producten waar een hoop mensen iedere dag van genieten”

Geef je mening over de Uitstootvrije zone Amsterdam

Geef je mening over de Uitstootvrije zone Amsterdam

Nog tot 23 oktober 2023 kunnen ondernemers hun mening delen over de uitstootvrije zone via www.amsterdam.nl/inspraak . Jouw betrokkenheid als ondernemer is cruciaal voor de toekomst van de zone en kan het verkeersbesluit beïnvloeden. De gemeente Amsterdam organiseert diverse evenementen om je te informeren en jouw mening te horen.