Digitaliseringsoffensief

Digitaliseringsoffensief

Het Digitaliseringsoffensief helpt jou als mkb-ondernemer om stap voor stap digitaler te worden. Onderzoek welke digitale kansen er voor je klaar liggen. Volg gratis online en offline workshops en groepsprogramma’s. Of maak gebruik van maatwerkoplossingen.

Om gratis toegang te krijgen tot alle informatie, registreer jezelf en log in op www.Digitaliseringsoffensief.nl. Maak ruimte om aan je Ontdek hoe digitaal jouw onderneming is. 

Ontdek hoe digitaal jouw onderneming is. Kom er aan de hand van 12 vragen achter binnen welk profiel jouw bedrijf valt en welke volgende stap je kan nemen.

Het Digitaliseringsoffensief heeft tot doel de mkb-banenmotor in de regio Amsterdam te versnellen via digitalisering. Dat gebeurt via webinars, trainingen, groepsprogramma’s, matching en maatwerkondersteuning voor ondernemers met een groeiambitie.

Het Digitaliseringsoffensief is een initiatief van MKB Amsterdam, Ready to Scale, de Hogeschool van Amsterdam en de gemeente Amsterdam.

Dien je vraagstuk in

Meer inzicht in je doelgroep

Meer inzicht in je doelgroep

Hoe kan Google Analytics helpen om jouw groei- of bedrijfsdoelen te behalen? Maandag 12 december laat Raoul van marketingbureau Whello je de interface van Google Analytics zien en kun je er zelf mee aan de slag. Naast meer info over de analysetool en het belang ervan, krijg je ook handvatten om er zelf mee aan de slag te gaan. Meld je snel nog even aan voor de workshop!

Waar wacht je nog op? Aan de slag met TikTok!

Waar wacht je nog op? Aan de slag met TikTok!

Ooit over nagedacht om met jouw bedrijf op TikTok te gaan? Als je het aan Bert van Gulik van socialmediabedrijf BuzzPartners vraagt, biedt het platform dat zich kenmerkt door korte video’s van zo’n twintig seconden tal van kansen voor jou als ondernemer. Aan MKB-Amsterdam legt hij uit hoe TikTok jou kan helpen bij het bereiken van je publiek én hoe je er potentiële nieuwe klanten mee aantrekt. Van Gulik: ‘Dit is je kans om voorop te lopen!’

Gratis workshop online marketing op 7 november

Gratis workshop online marketing op 7 november

Alexis van Dam, expert in online strategie en docent aan de HvA: ‘Vaak wordt adverteren voornamelijk gezien als kostenpost. Dat geldt ook voor het regelen van je zoekmachineoptimalisatie bijvoorbeeld door middel van SEO. Dat begrijp ik, maar het is ook zo: zodra je het neertelt maak je ook winst.’ Hoog tijd dus om écht goed te kijken naar de online marketing van jouw bedrijf!