Digitaliseringsoffensief

Digitaliseringsoffensief

Het Digitaliseringsoffensief helpt jou als mkb-ondernemer om stap voor stap digitaler te worden. Onderzoek welke digitale kansen er voor je klaar liggen. Volg gratis online en offline workshops en groepsprogramma’s. Of maak gebruik van maatwerkoplossingen.

Om gratis toegang te krijgen tot alle informatie, registreer jezelf en log in op www.Digitaliseringsoffensief.nl. Maak ruimte om aan je Ontdek hoe digitaal jouw onderneming is. 

Ontdek hoe digitaal jouw onderneming is. Kom er aan de hand van 12 vragen achter binnen welk profiel jouw bedrijf valt en welke volgende stap je kan nemen.

Het Digitaliseringsoffensief heeft tot doel de mkb-banenmotor in de regio Amsterdam te versnellen via digitalisering. Dat gebeurt via webinars, trainingen, groepsprogramma’s, matching en maatwerkondersteuning voor ondernemers met een groeiambitie.

Het Digitaliseringsoffensief is een initiatief van MKB Amsterdam, Ready to Scale, de Hogeschool van Amsterdam en de gemeente Amsterdam.

Dien je vraagstuk in

Het Digitaliseringsoffensief komt naar je toe!

Het Digitaliseringsoffensief komt naar je toe!

Op maandag 11 april kun je – voor aanvang van de Groeiborrel – een praktische workshop volgen: ‘Hoe werf ik klanten met Linkedin.’ Negen miljoen professionals gebruiken dit platform, dat zijn negen miljoen haakjes om sales te genereren, nieuwe collega’s te vinden, feedback te krijgen of financiering te binnen te halen. Schrijf je nu gratis in!