Digitaliseringsoffensief

Digitaliseringsoffensief

Het Digitaliseringsoffensief helpt jou als mkb-ondernemer om stap voor stap digitaler te worden. Onderzoek welke digitale kansen er voor je klaar liggen. Volg gratis online en offline workshops en groepsprogramma’s. Of maak gebruik van maatwerkoplossingen.

Om gratis toegang te krijgen tot alle informatie, registreer jezelf en log in op www.Digitaliseringsoffensief.nl. Maak ruimte om aan je Ontdek hoe digitaal jouw onderneming is. 

Ontdek hoe digitaal jouw onderneming is. Kom er aan de hand van 12 vragen achter binnen welk profiel jouw bedrijf valt en welke volgende stap je kan nemen.

Het Digitaliseringsoffensief heeft tot doel de mkb-banenmotor in de regio Amsterdam te versnellen via digitalisering. Dat gebeurt via webinars, trainingen, groepsprogramma’s, matching en maatwerkondersteuning voor ondernemers met een groeiambitie.

Het Digitaliseringsoffensief is een initiatief van MKB Amsterdam, Ready to Scale, de Hogeschool van Amsterdam en de gemeente Amsterdam.

Dien je vraagstuk in

Kom je ook 13 juni naar de Groeiborrel?

Kom je ook 13 juni naar de Groeiborrel?

Wie wil, kan op de zeepkist gaan staan om over je bedrijf of organisatie te vertellen. Er zijn lekkere hapjes en leuke mensen om kennis mee te maken. Komen dus! MKB-Amsterdam is er voor elke mkb-ondernemer in de regio Amsterdam en we verwelkomen graag nieuwe gezichten. Aarzel dus niet om een leverancier, collega of bevriende ondernemer uit te nodigen voor de Groeiborrel.