Agenda

Bekijk onze

Evenementen 

Elke derde donderdag van de maand organiseren wij de Groeiborrel een bijeenkomst van de werkgroep Groei. Tijdens deze bijeenkomst presenteren we het Product van de Maand, vertellen we het laatste ondernemersnieuws en zijn er bijdragen te horen in de Speakers Corner. De Speakers Corner is een mogelijkheid voor leden, partners of bestuursleden om een inhoudelijke pitch te houden over het eigen bedrijf of een specifiek onderwerp. Normaal gesproken zijn dit fysieke bijeenkomsten in Café Wildschut in Amsterdam. Vanwege de Coronamaatregelen is dat voorlopig niet mogelijk. We proberen de Groeiborrel online door te laten gaan. De laatste groeiborrel hebben we uitgezonden via een uitzending van MKB TV (kijk hier, link plaatsen). De volgende Groeiborrel hopen we ook online aan te kunnen bieden via MKB TV of een andere mogelijkheid. Word lid van onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

MKB-Amsterdam Groeiborrel – donderdag 16 september 2021

MKB-Amsterdam Groeiborrel – donderdag 16 september 2021

Kick-off Digitaliseringsoffensief en Groeiborrel MKB ondernemers opgelet! Reserveer alvast donderdag 16 september in jullie agenda. Vanaf 15.00u start de inloop voor de  kick-off van het Digitaliseringsoffensief op een nader te bepalen locatie. Het...

Aanmelden voor nieuwsbrief MKB Mail

Wil je als ondernemer op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van ondernemen? Ontvang elke week actuele onderwerpen uit de regio Amsterdam via onze nieuwsbrief gemakkelijk in je mailbox. Blijf altijd op de hoogte!