Het kantoor van MKB-Metropool Amsterdam is sinds vorige maand gevestigd in het gebouw van de Vereniging Herstructurering Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat nummer 4 in Amsterdam-West.

Een fijne bruisende omgeving met genoeg bedrijvigheid al vroeg in de ochtend en midden in Amsterdam. Na enkele jaren kantoor te hebben gehouden aan de James Wattstraat in Amsterdam-Oost, werd het tijd voor een nieuwe locatie.

Wij zijn dan ook erg blij dat onze belangen- en netwerkorganisatie nu vanuit de ‘buik’ van Amsterdam, het midden- en kleinbedrijf mag vertegenwoordigen om het verder toekomstbestendig te maken.

MKB-Metropool Amsterdam is gevestigd op de 2e etage in het gebouw met de spiegelwand met het groene frame. Je bent altijd welkom op onze locatie op afspraak. Het Food Center Amsterdam is alleen te betreden wanneer je vooraf bent aangemeld als bezoeker. 

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Kleine reclame-uitingen

Kleine reclame-uitingen

Ondernemers met kleinere reclame-uitingen worden in 2024 ontzien, na een motie van D66-raadslid Erik Schmit. De tarieven voor reclame-uitingen tot 5m2 worden niet verhoogd of geïndexeerd. Volgens vicevoorzitter Guido Frankfurther van MKB-Metropool Amsterdam een goede zaak.

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november

Wij nodigen je graag uit voor de laatste MKB-Metropool Amsterdam Borrel van dit jaar op maandag 6 november in de Oranjekerk in Amsterdam. We hebben een gevarieerd programma, waarbij je zowel financieel als online impact kan maken!

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Oprichter Matthijs Westerwoudt: “Het leuke is dat de medewerkers van begin tot eind betrokken zijn bij de totstandkoming van de producten. Zo zien zij ook dat die soms doodnormale (on)kruiden stap voor stap veranderen in mooie en lekkere producten waar een hoop mensen iedere dag van genieten”