Wij nodigen je graag uit voor de laatste MKB-Metropool Amsterdam Borrel van dit jaar op maandag 6 november in de Oranjekerk in Amsterdam. We hebben een gevarieerd programma, waarbij je zowel financieel als online impact kan maken! Dat ziet er als volgt uit:

16.00: Inloop

16.30 – 17.15:

  • MKB-Workshop
  • Opening door MKB-Metropool Amsterdam
  • Presentatie van Stijn Bos en Sjoerd Sjoerd de Kreij van Typetone – Schrijf hoogwaardige content met gebruik van A.I.
  • Presentatie van Henk van de Wall van Onderneemin – Online zichtbaarheid via het digitale ondernemersmagazine

17.15 – 19.00:

Netwerkborrel onderbroken door De Zeepkist – Pitch in max. 3 minuten jouw bedrijf – o.l.v. Guido Frankfurther (vicevoorzitter MKB-Metropool Amsterdam)

Typetone.AI


Wil jij als MKB’er hetzelfde niveau Content als CoolBlue of KLM? Maar beschik je niet over grote budgetten of een heel Team? Maak kennis met één van de laatste winnaars van het Digitaal Product van de maand, wat vanuit het Digitaliseringsoffensief uit een tal van inzendingen als prijswinnaar begin oktober tijdens de laatste Groei netwerkborrel werd uitgeroepen.

Tijdens de aankomende netwerkbijeenkomst vertelt Typetone graag hoe je als MKB’er vandaag nog start met het gebruik van A.I. voor het schrijven en verwerken van hoge kwaliteit content voor de fractie van de prijs.

Denk aan social media posts, nieuwsbrieven of het redigeren van teksten. In je eigen Tone of Voice, veilig én met handige Templates die makkelijk zijn in gebruik. Geen ingewikkelde prompts dus. Met Typetone ben je straks niet meer te missen!

Onderneemin

Hét online ondernemersmagazine waar je veel mee bereikt
Inspirerend, informerend, verbindend en oprecht

Als je op zoek bent naar inspiratie en informatie als ondernemer, dan is Onderneemin het ondernemersportaal bij uitstek. Of je nu een ervaren ondernemer bent of net begint. Het digitale ondernemersmagazine is de ideale tool om je verder te helpen.

Niet allleen waardevolle inzichten en tips, maar ook een handige netwerktool voor ondernemers en medewerkers. En als je je diensten of producten wilt presenteren aan een breder publiek, dan bieden onze regionale ondernemersmagazines, de ideale mogelijkheid. Onderneemin.nl is er voor iedereen die zich ondernemer voelt en die wil groeien en excelleren in het ondernemerschap.

Waar, wat en wanneer?

Locatie: Oranjekerk, Tweede van der Helststraat 1-3, Amsterdam Datum: Maandag 6 november, van 16.00 -19.00 uur

Registreer je hier voor de borrel!

We zien je graag dan!

 

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Kleine reclame-uitingen

Kleine reclame-uitingen

Ondernemers met kleinere reclame-uitingen worden in 2024 ontzien, na een motie van D66-raadslid Erik Schmit. De tarieven voor reclame-uitingen tot 5m2 worden niet verhoogd of geïndexeerd. Volgens vicevoorzitter Guido Frankfurther van MKB-Metropool Amsterdam een goede zaak.

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Oprichter Matthijs Westerwoudt: “Het leuke is dat de medewerkers van begin tot eind betrokken zijn bij de totstandkoming van de producten. Zo zien zij ook dat die soms doodnormale (on)kruiden stap voor stap veranderen in mooie en lekkere producten waar een hoop mensen iedere dag van genieten”

Geef je mening over de Uitstootvrije zone Amsterdam

Geef je mening over de Uitstootvrije zone Amsterdam

Nog tot 23 oktober 2023 kunnen ondernemers hun mening delen over de uitstootvrije zone via www.amsterdam.nl/inspraak . Jouw betrokkenheid als ondernemer is cruciaal voor de toekomst van de zone en kan het verkeersbesluit beïnvloeden. De gemeente Amsterdam organiseert diverse evenementen om je te informeren en jouw mening te horen.