De zomervakantie zit er op, het is weer tijd om bij te praten! De maandelijkse Groeiborrel van MKB-Amsterdam is hiervoor een uitstekende gelegenheid. Wij nodigen je hierbij graag uit voor de borrel op maandag 5 september, vanaf 15:30 tot 19.15 uur in de Oranjekerk te Amsterdam.

We hebben een mooi programma deze maand, met als thema ‘Eten van Amsterdamse bodem’. We beginnnen om 15.30 uur met een presentatie in het kader van Amsterdam Food Capital. Om16.45 uur kun je een workshop online branding volgen en Michel Penterman legt uit hoe hij de Boeren van Amstel in de markt heeft gezet. Om 17.15 uur is het tijd om te borrelen.

Kom samen!

MKB-Amsterdam is er voor elke mkb-ondernemer in de regio Amsterdam en we verwelkomen graag nieuwe gezichten. Dus stuur deze uitnodiging door naar een leverancier of bevriende ondernemer met wie je altijd al eens hebben willen bijpraten. Zij of hij hoeft geen lid te zijn, het enige wat ze  moeten doen is zich inschrijven voor de borrel. Al willen we natuurlijk graag dat ze na afloop de deur uitlopen als nieuw lid…. Des te meer leden, des te beter kunnen we de stem van de mkb ondernemer laten horen op de Stopera en in de media.

Over het programma

Hoe beoordeel je bedrijven op hun bijdrage aan lekker, betaalbaar, duurzaam en gezond eten voor elke Amsterdammer? Dat was de vraag die studenten van de Universiteit van Wageningen kregen van de werkgroep Amsterdam Food Capital van MKB-Amsterdam. We zijn benieuwd naar hun onderzoek. In de workshop online branding van het Digitaliseringsoffensief geeft Ria van Kempen (HvA) je tips en tricks hoe je je online merkbekendheid kunt vergroten. Michel Penterman, directeur van het zuivelbedrijf Boeren van Amstel, heeft prachtige voorbeelden hoe hij inventieve online marketing heeft ingezet om zijn merk in de markt te zetten.

Wie wint de prijs voor het Product van de Maand?

Tijdens de borrel reiken we de Product van Maand Prijs uit. De vijf genomineerde bedrijven – allen uit de lokale food sector – zijn genomineerd door het platform Van Amsterdamse Bodem, hét platform voor innovatieve en lokale producten en initiatieven. Je kunt nog stemmen tot donderdag 1 september, 17.00 uur. En er zijn natuurlijk lekkere hapjes en drankjes van het huis, en gezellige mensen om mee te praten.

Waar, wat en wanneer?

Locatie: Oranjekerk, Tweede van der Helststraat 1-3, Amsterdam

Registreer je hier voor de borrel. En schrijf je hier in voor de workshop.

Tot maandag 5 september, heel veel succes met je bedrijf!

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Jerry van Schaik

Jerry van Schaik

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB-Metropool Amsterdam pleit bij de gemeente voor een langere ontheffingsmogelijkheid voor vrachtauto’s dan tot 1 januari 2030. Vicevoorzitter Guido Frankfurther: “Zeker in huidige economische situatie met torenhoge bedrijfslasten en Coronaschulden die nu moeten worden terugbetaald, kan je niet verlangen dat ondernemers hun vrachtauto’s uit 2018 of 2019 op 1 januari 2025 de deur uitdoen”

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Vicevoorzitter MKB-Metropool Amsterdam Guido Frankfurther kijkt kritisch naar het tramexamen van de GVB. Frankfurther erkent het belang van snelheids- en vaardigheidstesten, maar meent dat de lat wel erg hoog wordt gelegd: “Veiligheid voorop, maar op deze manier wordt het personeelstekort natuurlijk nooit ingelopen”.

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

De Impact Deals zijn inmiddels gesloten! Lees hieronder meer over de acht Impact Deals ontwikkeld door tien ambitieuze MKB-ers.