De zomervakantie zit er op, het is weer tijd om bij te praten! De maandelijkse Groeiborrel van MKB-Amsterdam is hiervoor een uitstekende gelegenheid. Wij nodigen je hierbij graag uit voor de borrel op maandag 5 september, vanaf 15:30 tot 19.15 uur in de Oranjekerk te Amsterdam.

We hebben een mooi programma deze maand, met als thema ‘Eten van Amsterdamse bodem’. We beginnnen om 15.30 uur met een presentatie in het kader van Amsterdam Food Capital. Om16.45 uur kun je een workshop online branding volgen en Michel Penterman legt uit hoe hij de Boeren van Amstel in de markt heeft gezet. Om 17.15 uur is het tijd om te borrelen.

Kom samen!

MKB-Amsterdam is er voor elke mkb-ondernemer in de regio Amsterdam en we verwelkomen graag nieuwe gezichten. Dus stuur deze uitnodiging door naar een leverancier of bevriende ondernemer met wie je altijd al eens hebben willen bijpraten. Zij of hij hoeft geen lid te zijn, het enige wat ze  moeten doen is zich inschrijven voor de borrel. Al willen we natuurlijk graag dat ze na afloop de deur uitlopen als nieuw lid…. Des te meer leden, des te beter kunnen we de stem van de mkb ondernemer laten horen op de Stopera en in de media.

Over het programma

Hoe beoordeel je bedrijven op hun bijdrage aan lekker, betaalbaar, duurzaam en gezond eten voor elke Amsterdammer? Dat was de vraag die studenten van de Universiteit van Wageningen kregen van de werkgroep Amsterdam Food Capital van MKB-Amsterdam. We zijn benieuwd naar hun onderzoek. In de workshop online branding van het Digitaliseringsoffensief geeft Ria van Kempen (HvA) je tips en tricks hoe je je online merkbekendheid kunt vergroten. Michel Penterman, directeur van het zuivelbedrijf Boeren van Amstel, heeft prachtige voorbeelden hoe hij inventieve online marketing heeft ingezet om zijn merk in de markt te zetten.

Wie wint de prijs voor het Product van de Maand?

Tijdens de borrel reiken we de Product van Maand Prijs uit. De vijf genomineerde bedrijven – allen uit de lokale food sector – zijn genomineerd door het platform Van Amsterdamse Bodem, hét platform voor innovatieve en lokale producten en initiatieven. Je kunt nog stemmen tot donderdag 1 september, 17.00 uur. En er zijn natuurlijk lekkere hapjes en drankjes van het huis, en gezellige mensen om mee te praten.

Waar, wat en wanneer?

Locatie: Oranjekerk, Tweede van der Helststraat 1-3, Amsterdam

Registreer je hier voor de borrel. En schrijf je hier in voor de workshop.

Tot maandag 5 september, heel veel succes met je bedrijf!

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Jerry van Schaik

Jerry van Schaik

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Ondernemers winkelcentrum De Dukaat aan het Ecuplein: ‘Laat onze blauwe parkeerzone niet verdwijnen’

Ondernemers winkelcentrum De Dukaat aan het Ecuplein: ‘Laat onze blauwe parkeerzone niet verdwijnen’

Maik Schaffner, eigenaar van supermarkt Jumbo in winkelcentrum De Dukaat: ‘Wij zijn niet tegen de invoering van betaald parkeren. Maar bij het verdwijnen van de blauwe parkeerzone gaan bewoners met een parkeerontheffing op deze plekken staan.’ Guido Frankfurther: ‘Een goed functionerend winkelcentrum is belangrijk voor de leefbaarheid van het gebied.’ De commissie Mobiliteit en Openbare Ruimte van de gemeenteraad bespreekt donderdag de kwestie.

Leveranciers na elke levering terug naar Ringweg A10

Leveranciers na elke levering terug naar Ringweg A10

Vorige week maakte wethouder Van de Horst bekend 14 hoofdroutes voor autoverkeer te willen afsluiten. Vicevoorzitter Guido Frankfurther van MKB-Amsterdam: ‘Wij zien ook de voordelen van een autoluwere stad met minder drukte en een schonere lucht. Maar dat moet wel in goed overleg met het bedrijfsleven en in kleine, behapbare stappen, zodat het bedrijfsleven de tijd krijgt om zich aan te passen.’

Kantoorpanden Amstelveen moeten voldoen aan energielabel C

Kantoorpanden Amstelveen moeten voldoen aan energielabel C

Bedrijven in Amstelveen die nog niet voldoen aan de energielabel C hebben en brief gekregen om binnen twaalf weken een verbeterplan aan te leveren. Wethouder Floor Gordon: ‘Met het energielabel willen we ervoor zorgen dat gebouweigenaren energiezuinige maatregelen nemen. Dat is belangrijk om CO2 te besparen en het zorgt voor lagere energielasten.’

De Hanze Trade Summit: zakendoen én duurzaamheid

De Hanze Trade Summit: zakendoen én duurzaamheid

Bij Internationaal zaken doen komen niet alleen prijs en kwaliteit in de onderhandelingen ter sprake, maar steeds vaker ook meerdere SDG doelen. Erik de Boer, directeur MKB TRADE OFFICE: ‘Vrijdag 8 september hebben we een unieke internationale bijeenkomst voor ondernemers die importeren en exporteren of die de mogelijkheden voor import en export onderzoeken. Meld je snel aan!

‘Noord-Holland is rijk aan innovatieve ondernemers’

‘Noord-Holland is rijk aan innovatieve ondernemers’

Als gedeputeerde van de provincie Noord-Holland ondersteunt Ilse Zaal lokale mkb ondernemers op gebieden als stimulering van innovatie, een beter werkende arbeidsmarkt, ondersteuning bij verduurzaming of terugdringing van leegstand. De verkiezingen voor de Provinciale Staten op woensdag 15 maart zijn dan ook van groot belang voor jou als ondernemer. Ga stemmen!