Een zeer goedbezochte MKB-borrel maandagavond in de Oranjekerk! Door een enorm succesvolle workshop over ChatGPT waren er naderhand veel gegadigden voor een drankje met collega-ondernemers. Zij waren als allereerste op de hoogte van de winnaar van het Product van de Maand mei! Wil jij ook weten wie er met de winst vandoor ging? Lees dan snel verder…

De publieksprijs is overtuigend in de wacht gesleept door FreezerData. Dit slimme koelinstallatie-bewakingssystem is ‘een servicemonteur die non-stop aanwezig is’. Continu worden de temperatuur en andere parameters van je koelkast, vriezer of andere koelinstallatie in de gaten gehouden. En verandert er iets dat mogelijk aandacht vergt? Dan krijg je meteen een seintje. FreezerData is een systeem dat al veelvuldig wordt gebruikt in ziekenhuizen en de farmaceutische wereld, maar ook in de voedselindustrie om voedselveiligheid te waarborgen. Een geweldige winnaar dus, van harte gefeliciteerd!

Workshop ChatGPT

De workshop voorafgaand aan de borrel was ongekend populair! De aanmeldingen voor de workshop ‘Zakelijk profiteren van ChatGPT’ stroomden binnen en met ruim 200 aanwezigen was het dan ook behoorlijk druk in de Oranjekerk. Voor wie net te laat was met aanmelden: niet getreurd! Er wordt een tweede editie georganiseerd op 4 september. Meld je snel aan nu het nog kan via deze link!

Binnenkort zijn we weer terug met een nieuwe titelrace om het Product van de Maand juni, maar omcirkel maandag 3 juli alvast voor de volgende MKB-borrel. Dan wordt de nieuwe winnaar ook bekend gemaakt. Tot dan!

Met het ‘Product van de Maand’ wil MKB-Amsterdam ondernemers inspireren en stimuleren in de ontwikkeling van hun producten.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB-Metropool Amsterdam pleit bij de gemeente voor een langere ontheffingsmogelijkheid voor vrachtauto’s dan tot 1 januari 2030. Vicevoorzitter Guido Frankfurther: “Zeker in huidige economische situatie met torenhoge bedrijfslasten en Coronaschulden die nu moeten worden terugbetaald, kan je niet verlangen dat ondernemers hun vrachtauto’s uit 2018 of 2019 op 1 januari 2025 de deur uitdoen”

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Vicevoorzitter MKB-Metropool Amsterdam Guido Frankfurther kijkt kritisch naar het tramexamen van de GVB. Frankfurther erkent het belang van snelheids- en vaardigheidstesten, maar meent dat de lat wel erg hoog wordt gelegd: “Veiligheid voorop, maar op deze manier wordt het personeelstekort natuurlijk nooit ingelopen”.

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

De Impact Deals zijn inmiddels gesloten! Lees hieronder meer over de acht Impact Deals ontwikkeld door tien ambitieuze MKB-ers.