Zien we jou op maandag 8 mei in de Oranjekerk in de Pijp? Dan organiseert MKB-Amsterdam namelijk de volgende MKB-borrel! Dé gelegenheid om je te laten inspireren en kennis te maken met andere ondernemers uit de omgeving Amsterdam. Zorg dat je erbij bent! Entree is, zoals je van ons gewend bent, helemaal gratis.

De maandelijkse MKB-borrel is voor één keer op de tweede maandag van de maand, in plaats van de eerste. Dat komt vanwege de meivakantie. Een weekje later dus, maar niet getreurd! Want het programma is verder hetzelfde als altijd. Zo hebben we dan de uitslag van de spannende race om de titel ‘Product van de Maand april’ voor je in petto (waarvoor je overigens nog steeds kunt stemmen! Klik snel hier), waarvoor een aantal geweldige producten in de race zijn.

Ook is er de Speakers Corner. Dat is dé uitgelezen mogelijkheid om jouw bedrijf of een ander ondernemersthema in een aantal minuten aan de aanwezigen te pitchen. Grijp dus je kans om ervoor te zorgen dat Amsterdam kennismaakt met jouw onderneming! 8 mei is het moment, dus meld je snel aan!

Workshop: SEO en online vindbaarheid

Voordat de borrel om 17:00 uur begint is er een interessante workshop te volgen. Tijdens die workshop (aanvang 15:30 uur) leer jij hoe je ervoor zorgt dat potentiële klanten jouw bedrijf goed online kunnen vinden en je dus je concurrentie voorblijft. De workshop wordt gegeven door online marketingexpert Alexis van Dam. Lees in het artikel hieronder meer over de workshop en wat jij daaraan hebt!

De MKB-borrel op 8 mei vindt plaats in de Oranjekerk in de Pijp: Tweede van der Helststraat 1-3 in Amsterdam. Inloop is vanaf 17:30 uur.

Wil jij ook de workshop volgen? Meld je dan gratis aan via de website van het Digitaliseringsoffensief. Aanvang workshop is om 15:45 uur.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Na Weesperstraat nu ook Stadhouderskade dicht

Na Weesperstraat nu ook Stadhouderskade dicht

MKB-Amsterdam reageert verbijsterd op het nieuws dat de Stadhouderskade ook wordt afgesloten. Vicevoorzitter Frankfurther: ‘Dit zijn de twee belangrijkste omrijdroutes, waarvan er nu een wordt afgesloten. Ik verwacht in stadsdeel Zuid op de Amsteldijk, Ceintuurbaan en Hobbemakade een grote stilstaande file met vertraging van meer dan een uur’.

Uitkleden tramnet van de baan

Uitkleden tramnet van de baan

De ingrijpende bezuinigingen op het openbaar vervoer zijn mede dankzij MKB-Amsterdam hoogstwaarschijnlijk van de baan. Dat betekent dat er op de Vijzelstraat, Vijzelgracht en de Marnixstraat richting Haarlemmerplein alsnog trams zullen blijven rijden. Vicevoorzitter Frankfurther: ‘Dat is heel belangrijk voor onze klanten en personeel van winkels, horeca en andere bedrijven in deze straten’.

Waarom je goed voor jezelf en je collega’s moet zorgen

Waarom je goed voor jezelf en je collega’s moet zorgen

Een burn-out van een werknemer kan een bedrijf zo´n zestig tot tachtigduizend euro kosten.´Dat wil je toch voorkomen?’, meent Jochem Douwes A&O-psycholoog bij ArboNed. ‘De oplossing? Investeer in mentale gezondheid en ontwikkeling van jou en je werknemers!’

‘Je kunt enorm besparen als je energiezuiniger onderneemt’

‘Je kunt enorm besparen als je energiezuiniger onderneemt’

Edgar Resida eigenaar van Village Bagels: ‘Als lid van de ondernemersvereniging zit ik er al jaren bovenop wat er allemaal gaat veranderen. Een gratis energiescan van Energiepartners was zeer welkom. Ik vond het verstandig om iemand van buitenaf mee te laten kijken.’

Vanaf 2024 geen wegwerpbekers meer op kantoor

Vanaf 2024 geen wegwerpbekers meer op kantoor

Met wat mokken aanschaffen ben je er nog niet. Wat moet je doen om je voor te bereiden op deze wetswijziging? Meld je aan voor het Cup Kickstarter Event om daar meer over te leren! Of luister naar de podcast van Merijn Tinga.

Je kunt nog stemmen op je favoriete Product van de Maand!

Je kunt nog stemmen op je favoriete Product van de Maand!

De robots van Welbo, een slim koelinstallatie-bewakingssysteem van FreezerData of de slimme voorraadmeter van MOOS. Help jouw favoriet op weg naar de winst! De volgende MKB-Amsterdam Borrel en de bekendmaking van de prijswinnaars vindt op maandag 5 juni plaats in de Amsterdamse Oranjekerk. Zorg je ook dat je erbij bent?