Zien we jou op maandag 8 mei in de Oranjekerk in de Pijp? Dan organiseert MKB-Amsterdam namelijk de volgende MKB-borrel! Dé gelegenheid om je te laten inspireren en kennis te maken met andere ondernemers uit de omgeving Amsterdam. Zorg dat je erbij bent! Entree is, zoals je van ons gewend bent, helemaal gratis.

De maandelijkse MKB-borrel is voor één keer op de tweede maandag van de maand, in plaats van de eerste. Dat komt vanwege de meivakantie. Een weekje later dus, maar niet getreurd! Want het programma is verder hetzelfde als altijd. Zo hebben we dan de uitslag van de spannende race om de titel ‘Product van de Maand april’ voor je in petto (waarvoor je overigens nog steeds kunt stemmen! Klik snel hier), waarvoor een aantal geweldige producten in de race zijn.

Ook is er de Speakers Corner. Dat is dé uitgelezen mogelijkheid om jouw bedrijf of een ander ondernemersthema in een aantal minuten aan de aanwezigen te pitchen. Grijp dus je kans om ervoor te zorgen dat Amsterdam kennismaakt met jouw onderneming! 8 mei is het moment, dus meld je snel aan!

Workshop: SEO en online vindbaarheid

Voordat de borrel om 17:00 uur begint is er een interessante workshop te volgen. Tijdens die workshop (aanvang 15:30 uur) leer jij hoe je ervoor zorgt dat potentiële klanten jouw bedrijf goed online kunnen vinden en je dus je concurrentie voorblijft. De workshop wordt gegeven door online marketingexpert Alexis van Dam. Lees in het artikel hieronder meer over de workshop en wat jij daaraan hebt!

De MKB-borrel op 8 mei vindt plaats in de Oranjekerk in de Pijp: Tweede van der Helststraat 1-3 in Amsterdam. Inloop is vanaf 17:30 uur.

Wil jij ook de workshop volgen? Meld je dan gratis aan via de website van het Digitaliseringsoffensief. Aanvang workshop is om 15:45 uur.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Kleine reclame-uitingen

Kleine reclame-uitingen

Ondernemers met kleinere reclame-uitingen worden in 2024 ontzien, na een motie van D66-raadslid Erik Schmit. De tarieven voor reclame-uitingen tot 5m2 worden niet verhoogd of geïndexeerd. Volgens vicevoorzitter Guido Frankfurther van MKB-Metropool Amsterdam een goede zaak.

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november

Wij nodigen je graag uit voor de laatste MKB-Metropool Amsterdam Borrel van dit jaar op maandag 6 november in de Oranjekerk in Amsterdam. We hebben een gevarieerd programma, waarbij je zowel financieel als online impact kan maken!

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Oprichter Matthijs Westerwoudt: “Het leuke is dat de medewerkers van begin tot eind betrokken zijn bij de totstandkoming van de producten. Zo zien zij ook dat die soms doodnormale (on)kruiden stap voor stap veranderen in mooie en lekkere producten waar een hoop mensen iedere dag van genieten”