De maand mei is alweer even onderweg en je voelt hem vast al aankomen: een nieuwe titelstrijd om het ‘Product van de Maand’! Deze maand heeft de Hogeschool van Amsterdam een mooie selectie van digitale producten voor je in petto. Lees dus snel verder!

Robots van Welbo

Robots inzetten om je dienstverlening te verbeteren? Klinkt misschien als toekomstmuziek, maar dat is het allerminst. Technologiebedrijf Welbo levert zulke robots. Die worden bijvoorbeeld gebruikt ter ondersteuning van de (ouderen-)zorg. En dat is hard nodig! Want over een aantal jaar is ruim veertig procent van de Nederlandse bevolking ouder dan 65 jaar en daar komt bij dat er ook een groot personeelstekort wordt verwacht. Ondersteuning van robots is dus hard nodig. Welbo stelt alles in het werk om die ervaringen met robot-dienstverlening te optimaliseren. Verdienen ze daar volgens jou de titel ‘Product van de Maand’ voor? Stem dan snel! 

Slim koelinstallatie-bewakingssysteem FreezerData

Een servicemonteur die non-stop aanwezig is: zo omschrijft FreezerData haar slimme koelinstallatie-bewakingssysteem. Continu worden de temperatuur en andere parameters van je koelkast, vriezer of andere koelinstallatie in de gaten gehouden. En verandert er iets dat mogelijk aandacht vergt? Dan krijg je meteen een seintje. FreezerData is een systeem dat al veelvuldig wordt gebruikt in ziekenhuizen en de farmaceutische wereld, maar ook in de voedselindustrie om voedselveiligheid te waarborgen. Geweldig toch? Als jij FreezerData wil bekronen met de titel ‘Product van de Maand’, ga dan naar de poll en stem!

De slimme voorraadmeter van MOOS

Bijhouden hoe het ervoor staat met je voorraden wordt appeltje-eitje met MOOS. Hoe? Je berekent je opslagruimte, installeert de slimme sensoren van MOOS en de rest gaat helemaal vanzelf. De sensoren van MOOS zijn namelijk zo ingesteld dat ze precies registreren hoeveel voorraad je nog hebt. Zo hoeft het nooit meer voor te komen dat iets plotseling op is én je bespaart heel veel tijd met het tellen van voorraden! Zo houd jij weer tijd over voor andere dingen. Handig toch? Stemmen maar!

Klaar? Stemmen maar!

Je begrijpt vast, de bal ligt nu bij jou! Het is de hoogste tijd om jouw favoriet naar de winst te stemmen. Dat doe je via deze poll. Stemmen kan nog tot donderdag 1 juni 12.00 uur. Wil jij als eerste weten wie de titel in de wacht sleept? Zorg dan dat je bij de volgende MKB-Borrel bent. Die is op maandag 5 juni in de Oranjekerk in Amsterdam. Tot dan en daar!

Met het digitale ‘Product van de Maand’ wil het Digitaliseringsoffensief mkb-ondernemers inspireren en stimuleren in de digitale ontwikkeling. 

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Na Weesperstraat nu ook Stadhouderskade dicht

Na Weesperstraat nu ook Stadhouderskade dicht

MKB-Amsterdam reageert verbijsterd op het nieuws dat de Stadhouderskade ook wordt afgesloten. Vicevoorzitter Frankfurther: ‘Dit zijn de twee belangrijkste omrijdroutes, waarvan er nu een wordt afgesloten. Ik verwacht in stadsdeel Zuid op de Amsteldijk, Ceintuurbaan en Hobbemakade een grote stilstaande file met vertraging van meer dan een uur’.

Uitkleden tramnet van de baan

Uitkleden tramnet van de baan

De ingrijpende bezuinigingen op het openbaar vervoer zijn mede dankzij MKB-Amsterdam hoogstwaarschijnlijk van de baan. Dat betekent dat er op de Vijzelstraat, Vijzelgracht en de Marnixstraat richting Haarlemmerplein alsnog trams zullen blijven rijden. Vicevoorzitter Frankfurther: ‘Dat is heel belangrijk voor onze klanten en personeel van winkels, horeca en andere bedrijven in deze straten’.

Waarom je goed voor jezelf en je collega’s moet zorgen

Waarom je goed voor jezelf en je collega’s moet zorgen

Een burn-out van een werknemer kan een bedrijf zo´n zestig tot tachtigduizend euro kosten.´Dat wil je toch voorkomen?’, meent Jochem Douwes A&O-psycholoog bij ArboNed. ‘De oplossing? Investeer in mentale gezondheid en ontwikkeling van jou en je werknemers!’

‘Je kunt enorm besparen als je energiezuiniger onderneemt’

‘Je kunt enorm besparen als je energiezuiniger onderneemt’

Edgar Resida eigenaar van Village Bagels: ‘Als lid van de ondernemersvereniging zit ik er al jaren bovenop wat er allemaal gaat veranderen. Een gratis energiescan van Energiepartners was zeer welkom. Ik vond het verstandig om iemand van buitenaf mee te laten kijken.’

Vanaf 2024 geen wegwerpbekers meer op kantoor

Vanaf 2024 geen wegwerpbekers meer op kantoor

Met wat mokken aanschaffen ben je er nog niet. Wat moet je doen om je voor te bereiden op deze wetswijziging? Meld je aan voor het Cup Kickstarter Event om daar meer over te leren! Of luister naar de podcast van Merijn Tinga.

Je kunt nog stemmen op je favoriete Product van de Maand!

Je kunt nog stemmen op je favoriete Product van de Maand!

De robots van Welbo, een slim koelinstallatie-bewakingssysteem van FreezerData of de slimme voorraadmeter van MOOS. Help jouw favoriet op weg naar de winst! De volgende MKB-Amsterdam Borrel en de bekendmaking van de prijswinnaars vindt op maandag 5 juni plaats in de Amsterdamse Oranjekerk. Zorg je ook dat je erbij bent?