De titelstrijd om het Product van de Maand gaat in juni tussen vijf Amstelveense produkten, die allemaal heel erg lekker zijn. Wijn, koffie, melk, chocola en kaas; op zo’n dieet kun je het wel even volhouden! Op dit moment doen de wijn en de natuurzuivel het goed in de telling. Wij stellen ze allemaal aan je voor. Kies je favoriete product en stem!

Chocolade van Martinez

Het familiebedrijf van oprichter Wim Stam maakt en verkoopt al drie generaties haar in huis gemaakte ambachtelijke chocoladeproducten in Amstelveen en Amsterdam. Wie kent de vestiging van Martinez aan de Rembrandtweg niet? Een waar chocoladeparadijs voor de Amstelveners, dat ook model staat voor de diverse franchisewinkels in het land.

Melk van de Boeren van Amstel

Boeren van Amstel is een groep van 18 boeren die houden van hun vak, liefde voor de natuur hebben en toegewijd zijn aan het behoud van groen zo dicht bij de stad. Met het oog op een duurzame toekomst voor het mooie Amstelland zijn de boeren op zoek gegaan naar een alternatief verdienmodel, en zo is Boeren van Amstel ontstaan. De Boeren van Amstel zorgen voor een korte keten tussen stad en land. De natuurzuivel wordt in het Amstelland geproduceerd, op nog geen 10 km van de Dam.

Wijn van De Amsteltuin

Wijngaard De Amsteltuin is een bijzondere evenementenlocatie aan de rand van Amstelveen in het groene Amstelland. Hier vind je rust, ruimte en een ongedwongen sfeer. Of je nu komt voor een vergadering, feest, proeverij of dagbesteding, je voelt je snel thuis in de Amsteltuin. Ondernemers Annelies Kruijthoff en Douwe Woudstra maakten in 2018 de stap van kantoor naar het buitenleven. De wijngaard is het kloppende hart van hun mooie Amstelveense bedrijf.

Kaas van Clara Maria

In het polderlandschap ten zuidwesten van Amsterdam staat al 170 jaar een prachtige boerderij, Kaasboerderij Clara Maria. Stap binnen en je waant je letterlijk terug in de tijd. In de oorspronkelijke stal worden vandaag de dag nog op ambachtelijke wijze verrukkelijke Goudse kaas en traditionele klompen gemaakt. De kaasboer laat je zien hoe hij zijn kaas maakt en de klompenmaker maakt klompen waar je bijstaat.

Koffie van Hoofdkwartier Koffiebranderij

De versgebrande koffie van Het Hoofdkwartier Koffiebranderij levert de bonen als je al een koffiemachine hebt waar bonen ingaan. Dan kun je meteen beginnen met genieten! Heb je geen koffiemachine dan kan het Hoofdkwartier Koffiebranderij hier ook voor zorgen. Het Hoofdkwartier is een micro koffiebranderij gevestigd in Amstelveen.

Breng je stem uit via de poll! Stemmen kan tot maandag 4 juli, 12:00 uur.

Kom naar de Groeiborrel!
Maandag 4 juli wordt tijdens de Groeiborrel van MKB-Amsterdam in de Oranjekerk de winnaar van de juryprijs én de publieksprijs bekendgemaakt. Ben jij erbij? Zet ‘m dan gauw in je agenda. Tot dan!