Verse koffie voor op kantoor, horeca, bedrijf en winkel. Mensen worden blij van een goede kop koffie, dat is gewoon zo. Blije mensen zijn leuker, werken en presteren beter. Een verse kop koffie zorgt ook nog eens voor een hogere klanttevredenheid. Wie wil dat nou niet? Of versterk je klantenbinding met heerlijk kopje koffie, espresso en cappuccino, hoe simpel kan het zijn! Jouw kapperszaak, kledingwinkel, meubelzaak, het maakt niet uit wat voor zaak je ook hebt, met een goede kop koffie maak je het verschil.

De versgebrande koffie van Het Hoofdkwartier Koffiebranderij levert de bonen als je al een koffiemachine hebt waar bonen ingaan. Dan kun je meteen beginnen met genieten! Heb je geen koffiemachine dan kan het Hoofdkwartier Koffiebranderij hier ook voor zorgen. Het Hoofdkwartier is een micro koffiebranderij gevestigd in Amstelveen.

Thuis koffie branden
Het thuis branden van koffie is een bezigheid die groeit in populariteit. Niet gek ook, want vers gebrande koffie is zo veel lekkerder. Gebrande koffie is beperkt vers, na vier a vijf weken zijn de meest verfijnde smaken verloren. Verse koffie scoren in de supermarkt is er dus niet bij. Thuis groene koffie branden kan op het fornuis in een dikke koekenpan, het kan ook in de oven of zelfs met een simpele popcornmaker. Daarnaast groeit het aanbod (betaalbare) koffiebranders welke speciaal bedoeld zijn voor thuis. Probeer met een simpele methode thuis eens te proeven aan het ambacht koffiebranden, het resultaat zal je verbazen!

Duurzaam en sociaal
Duurzaamheid is een centraal onderwerp in onze branderij, dit voeren wij door in het gehele brandproces. Vanzelfsprekend werken wij alleen met koffie producenten waarbij welzijn en milieu centraal staan. Bij het inrichten van de branderij en het inventariseren van de allerhande (logistieke) werkzaamheden hebben wij er steeds rekening mee gehouden dat deze moeten kunnen worden uitgevoerd door iemand met een fysieke- of verstandelijke beperking. Deze wens hebben wij met dank aan een constante groei van ons productie volume in 2019 kunnen realiseren.

Vind jij dat de versgebrande koffie van Hoofdkwartier Koffiebranderij de publieksprijs behoort te winnen, stem dan via deze poll . De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de volgende Groeiborrel op maandag 4 juli in de Oranjekerk te Amsterdam.

Met het ‘Product van de Maand’ wil MKB-Amsterdam ondernemers inspireren en stimuleren in de ontwikkeling van hun producten. Mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Amsterdam.