Verse koffie voor op kantoor, horeca, bedrijf en winkel. Mensen worden blij van een goede kop koffie, dat is gewoon zo. Blije mensen zijn leuker, werken en presteren beter. Een verse kop koffie zorgt ook nog eens voor een hogere klanttevredenheid. Wie wil dat nou niet? Of versterk je klantenbinding met heerlijk kopje koffie, espresso en cappuccino, hoe simpel kan het zijn! Jouw kapperszaak, kledingwinkel, meubelzaak, het maakt niet uit wat voor zaak je ook hebt, met een goede kop koffie maak je het verschil.

De versgebrande koffie van Het Hoofdkwartier Koffiebranderij levert de bonen als je al een koffiemachine hebt waar bonen ingaan. Dan kun je meteen beginnen met genieten! Heb je geen koffiemachine dan kan het Hoofdkwartier Koffiebranderij hier ook voor zorgen. Het Hoofdkwartier is een micro koffiebranderij gevestigd in Amstelveen.

Thuis koffie branden
Het thuis branden van koffie is een bezigheid die groeit in populariteit. Niet gek ook, want vers gebrande koffie is zo veel lekkerder. Gebrande koffie is beperkt vers, na vier a vijf weken zijn de meest verfijnde smaken verloren. Verse koffie scoren in de supermarkt is er dus niet bij. Thuis groene koffie branden kan op het fornuis in een dikke koekenpan, het kan ook in de oven of zelfs met een simpele popcornmaker. Daarnaast groeit het aanbod (betaalbare) koffiebranders welke speciaal bedoeld zijn voor thuis. Probeer met een simpele methode thuis eens te proeven aan het ambacht koffiebranden, het resultaat zal je verbazen!

Duurzaam en sociaal
Duurzaamheid is een centraal onderwerp in onze branderij, dit voeren wij door in het gehele brandproces. Vanzelfsprekend werken wij alleen met koffie producenten waarbij welzijn en milieu centraal staan. Bij het inrichten van de branderij en het inventariseren van de allerhande (logistieke) werkzaamheden hebben wij er steeds rekening mee gehouden dat deze moeten kunnen worden uitgevoerd door iemand met een fysieke- of verstandelijke beperking. Deze wens hebben wij met dank aan een constante groei van ons productie volume in 2019 kunnen realiseren.

Vind jij dat de versgebrande koffie van Hoofdkwartier Koffiebranderij de publieksprijs behoort te winnen, stem dan via deze poll . De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de volgende Groeiborrel op maandag 4 juli in de Oranjekerk te Amsterdam.

Met het ‘Product van de Maand’ wil MKB-Amsterdam ondernemers inspireren en stimuleren in de ontwikkeling van hun producten. Mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Amsterdam.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Marcia Appels

Marcia Appels

Hoofdredacteur en communicatiemanager MKB-Amsterdam.

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Gemeente komt met steunfonds van 20 miljoen voor ondernemers

Gemeente komt met steunfonds van 20 miljoen voor ondernemers

Bart Drenth, voorzitter MKB-Amsterdam: “Deze energiecrisis kan veel mkb bedrijven de kop kosten. Daarom is het goed dat de gemeente met een steunfonds komt. Er zijn maatregelen nodig om bedrijven nu door de crisis te loodsen. En we moeten versneld inzetten op besparing van energie. Daarin werkt MKB-Amsterdam graag samen met de gemeente.”

Raad mag in voorjaar beslissen over proef knip Weesperstraat 

Raad mag in voorjaar beslissen over proef knip Weesperstraat 

De knip op de Weesperstraat is al jarenlang onderwerp van discussie. MKB-Amsterdam is net als een meerderheid in de raad tegen de knip en pleit tegen de uitvoering van een duur proefproject. Verkeerswethouder Melanie van der Horst (D66) zegde de raad gisteren toe de discussie over de uitkomsten van het lopende verkeersonderzoek af te wachten tot komend voorjaar. ‘De raad kan dan desgewenst opdracht geven voor een eventuele proef.’

Maandag 3 oktober, Groeiborrel en workshop VR!

Maandag 3 oktober, Groeiborrel en workshop VR!

Hoe ga je om met de energiecrisis? Wat staat er nou in de Miljoennota? Gaat de gemeente Amsterdam ons helpen? Op maandag 3 oktober staan de deuren van de Oranjekerk weer open voor de maandelijkse Groeiborrel. Hét moment om bij te praten met mensen die dezelfde vragen hebben.

Stem op je favoriete Amsterdam Start Up Product

Stem op je favoriete Amsterdam Start Up Product

Je kunt nog stemmen op de vijf producten die genomineerd zijn voor Product van de Maand. Joël Dori van StartUp Amsterdam: ‘Impact ondernemers kunnen ons helpen lastige vraagstukken op het gebied van bijvoorbeeld digitalisering, mobiliteit en voedselverspilling op te lossen. De genomineerde bedrijven zijn hiervan een prachtig voorbeeld.’

Ondernemer: laat ons weten wat je nodig hebt!

Ondernemer: laat ons weten wat je nodig hebt!

Het is Prinsjesdag en uit de Miljoenennota blijkt dat het mkb op weinig steun van de regering kan rekenen. Terwijl veel ondernemers het zwaar hebben. MKB-Amsterdam is in gesprek met de gemeente Amsterdam voor meer steun aan het lokale mkb. Deel met ons wat jij als ondernemer nodig hebt om deze crisis te overleven!