Met deelmobiliteit kun je je medewerkers een flexibele mobiliteitsoplossing bieden en fors besparen op je CO2-uitstoot. Bovendien bespaar je op kostbare parkeerruimte. Onderzoek van het Kennisinstituut Mobiliteit (KIM) toont aan dat een autodeler jaarlijks 175 tot 265 kg minder CO2 uitstoot dan voordat hij of zij ging autodelen. Daarnaast draagt deelmobiliteit bij aan een betere bereikbaarheid van de regio.

Breikers helpt werkgevers in de Metropoolregio Amsterdam bij hun transitie naar slimme en duurzame mobiliteit en logistiek. Onlangs publiceerde het adviesbureau in dat kader een Whitepaper over deelmobiliteit. Wie behoefte heeft aan meer verdieping, is op 30 september van harte welkom op een speciale Lunch Talk.

Om het bedrijfsleven te stimuleren schoner en slimmer te rijden, sloot de gemeente Amsterdam een samenwerkingsverband met Breikers. Het bureau biedt handvatten om het thuiswerken te stimuleren en de spitsdrukte te verminderen en spreiden. Daarnaast is Breikers ingehuurd om de overgang naar elektrisch rijden te begeleiden.

Lunch Talk
Heb je behoefte aan meer verdieping op het gebied van deelmobiliteit, dan nodigt Breikers je van harte uit voor de Lunch Talk Deelmobiliteit (online bijeenkomst) op donderdag 30 september van 12.00 tot 13.00. Aanmelden kan via deze link.