Met deelmobiliteit kun je je medewerkers een flexibele mobiliteitsoplossing bieden en fors besparen op je CO2-uitstoot. Bovendien bespaar je op kostbare parkeerruimte. Onderzoek van het Kennisinstituut Mobiliteit (KIM) toont aan dat een autodeler jaarlijks 175 tot 265 kg minder CO2 uitstoot dan voordat hij of zij ging autodelen. Daarnaast draagt deelmobiliteit bij aan een betere bereikbaarheid van de regio.

Breikers helpt werkgevers in de Metropoolregio Amsterdam bij hun transitie naar slimme en duurzame mobiliteit en logistiek. Onlangs publiceerde het adviesbureau in dat kader een Whitepaper over deelmobiliteit. Wie behoefte heeft aan meer verdieping, is op 30 september van harte welkom op een speciale Lunch Talk.

Om het bedrijfsleven te stimuleren schoner en slimmer te rijden, sloot de gemeente Amsterdam een samenwerkingsverband met Breikers. Het bureau biedt handvatten om het thuiswerken te stimuleren en de spitsdrukte te verminderen en spreiden. Daarnaast is Breikers ingehuurd om de overgang naar elektrisch rijden te begeleiden.

Lunch Talk
Heb je behoefte aan meer verdieping op het gebied van deelmobiliteit, dan nodigt Breikers je van harte uit voor de Lunch Talk Deelmobiliteit (online bijeenkomst) op donderdag 30 september van 12.00 tot 13.00. Aanmelden kan via deze link.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Thijs Baas

Thijs Baas

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

‘Belangrijkste is nu snel een stabiel kabinet’

‘Belangrijkste is nu snel een stabiel kabinet’

Jacco Vonhof: ‘Ondernemers hebben door corona een jas uitgedaan, maar staan tegelijk voor grote investeringen. Er is een kabinet nodig dat knopen doorhakt. De transitie moet voor het mkb haalbaar en betaalbaar zijn.’

‘Koolmees moet met maatwerk over de brug komen’

‘Koolmees moet met maatwerk over de brug komen’

Bart Drenth: Er moet een loket komen waar je als ondernemer kunt aankloppen als je, wat coronasteun betreft, tussen wal en schip bent beland. Sportschoolhouder Jeroen van Beek is zo’n ondernemer. ‘We zitten nog steeds in de fase van ‘samen door de crisis’. We staan achterin de rij, maar we staan er nog steeds.’

10 tips om cybercrime te voorkomen

10 tips om cybercrime te voorkomen

Dave Maasland, ondernemer op het gebied van cybersecurity, stelde in het kader van de kick-off van het Digitaliseringsoffensief een top-10 van securitytips op.

Pure markt hunkert naar heropening

Pure markt hunkert naar heropening

Oprichter Trienet Kroon was met haar Pure Markt nauwelijks meer weg te denken uit onder meer Amstelpark, Amsterdamse Bos en Park Frankendael. De coronacrisis gooide ook hier roet in het eten. De ‘evenementenstatus’ zat haar daarbij flink in de weg.

Onderzoek koopgedrag Haarlemmermeer van start

Onderzoek koopgedrag Haarlemmermeer van start

De gemeente Haarlemmermeer onderzoekt koopgedrag en tevredenheid over het aanbod in winkels. Naast de detailhandel zal dit jaar ook de horeca en recreatiesector worden onderzocht. Deel ook jouw mening!