Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf optimaal zichtbaar en vindbaar is online? Dat leer je tijdens de aankomende workshop over SEO op maandag 8 mei in de Amsterdamse Oranjekerk. Samen met digital marketing expert Alexis van Dam ga je aan de slag om ervoor te zorgen dat jij de online kansen voor jouw onderneming nog beter benut! Deelname is helemaal gratis en na afloop kun je gezellig blijven hangen voor de MKB-borrel. Ben jij er ook bij?

Wil jij online zichtbaarder worden? Of is je bedoeling om jouw webshop naar een hoger niveau te tillen en meer online te verkopen? Dan ben je bij deze workshop helemaal aan het juiste adres. Er wordt ontzettend veel gekocht online, maar dan is het wel zaak dat je potentiële afnemers je goed kunnen vinden in zoekmachines zoals Google. Hoe zorg je daarvoor? Zorgen dat je website een goede SEO-score heeft! Oftewel Search Engine Optimization. Daarvoor zijn allerlei handige tips and tricks waarmee Alexis van Dam je graag helpt tijdens de workshop.

Van Dam zei eerder tegen MKB-Amsterdam: “Zorgen dat de vindbaarheid van jouw site optimaal is, is een doorgaand proces. SEO is steeds afhankelijk van veranderingen die je goed in de gaten moet houden als ondernemer. Doe je dat niet, dan heb je de kans dat klanten je concurrentie eerder vinden dan jou.” Dat wil je natuurlijk niet… dus er is werk aan de winkel!

Meld je aan voor deze gratis workshop!

De workshop vindt plaats op maandagmiddag 8 mei in de Oranjekerk in de Tweede van der Helststraat 1-3 in de Pijp in Amsterdam. De workshop duurt van 16:00 tot 17:00 uur en aanmelden is helemaal gratis! Dat doe je via deze link. Na afloop is er de maandelijkse MKB-borrel waar de gelegenheid is om te netwerken met andere ondernemers onder het genot van een hapje en een drankje.

Het Digitaliseringsoffensief helpt jou met de online groei van je bedrijf

De workshop over SEO word je aangeboden vanuit het Digitaliseringsoffensief: een initiatief dat ondernemers helpt met het digitaliseren van hun bedrijf en het benutten van de kansen die er op online vlak voor hun onderneming liggen. Naast het verbeteren van je SEO-score zijn er nog talloze andere ‘digitale’ onderwerpen waarvoor je terecht kunt bij het Digitaliseringsoffensief. Neem hier een kijkje op de site.

Het Digitaliseringsoffensief is een initiatief van Gemeente Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam, Ready to Scale en MKB-Amsterdam.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB-Metropool Amsterdam pleit bij de gemeente voor een langere ontheffingsmogelijkheid voor vrachtauto’s dan tot 1 januari 2030. Vicevoorzitter Guido Frankfurther: “Zeker in huidige economische situatie met torenhoge bedrijfslasten en Coronaschulden die nu moeten worden terugbetaald, kan je niet verlangen dat ondernemers hun vrachtauto’s uit 2018 of 2019 op 1 januari 2025 de deur uitdoen”

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Vicevoorzitter MKB-Metropool Amsterdam Guido Frankfurther kijkt kritisch naar het tramexamen van de GVB. Frankfurther erkent het belang van snelheids- en vaardigheidstesten, maar meent dat de lat wel erg hoog wordt gelegd: “Veiligheid voorop, maar op deze manier wordt het personeelstekort natuurlijk nooit ingelopen”.

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

De Impact Deals zijn inmiddels gesloten! Lees hieronder meer over de acht Impact Deals ontwikkeld door tien ambitieuze MKB-ers.