Het kan haast niet anders of je hebt weleens gehoord van ChatGPT. De artificial intelligence-tool wordt al veelvuldig gebruikt door studenten die hun opstellen erdoor laten schrijven of door mensen die zelfs hun vakantieplannen door de applicatie laten maken. Het zal je dan ook niet verbazen: ook zakelijk biedt ChatGPT talloze kansen. Dat veel ondernemers hier wel oren naar hebben is duidelijk. Nog voor de aankondiging was onze workshop hierover helemaal volgeboekt. Gelukkig is er goed nieuws! Op 4 september volgt een tweede editie waarvoor je je nog kunt aanmelden. Wees er snel bij!

Door ChatGPT slim te gebruiken benut je talloze kansen voor je bedrijf. Zo kun je werk uitbesteden aan de tool en zo tijd besparen en kun je je met het genereren van creatieve én innovatieve resultaten onderscheiden van je concurrentie. Natuurlijk komen er ook risico’s kijken bij het gebruik van ChatGPT, maar ook daarover word je bijgespijkerd tijdens de workshop.

Bij workshopleider Wilco Verdoold ben je in goede handen. Hij is digitaal strateeg en zal je bijpraten over alle kansen die deze nieuwe digitale ontwikkeling te bieden heeft en hoe je het op een verantwoorde manier gebruikt. Daar wil je bij zijn, toch? Denk niet te lang na, want er zijn slecht 225 plekken en de aanmeldingen gaan hard! Meld je aan via deze link en zorg dat je erbij bent op 4 september in de Amsterdamse Oranjekerk.

Het Digitaliseringsoffensief is een initiatief van MKB Amsterdam, Ready to Scale en de Hogeschool van Amsterdam. Het Digitaliseringsoffensief heeft als doel de mkb-banenmotor in de regio Amsterdam te versnellen via digitalisering. Dat gebeurt via webinars, trainingen, groepsprogramma’s, matching en maatwerkondersteuning voor ondernemers met een groeiambitie. Wil je een in-house workshop, neem dan contact met ons via info@mkb-amsterdam.nl.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB-Metropool Amsterdam pleit bij de gemeente voor een langere ontheffingsmogelijkheid voor vrachtauto’s dan tot 1 januari 2030. Vicevoorzitter Guido Frankfurther: “Zeker in huidige economische situatie met torenhoge bedrijfslasten en Coronaschulden die nu moeten worden terugbetaald, kan je niet verlangen dat ondernemers hun vrachtauto’s uit 2018 of 2019 op 1 januari 2025 de deur uitdoen”

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Vicevoorzitter MKB-Metropool Amsterdam Guido Frankfurther kijkt kritisch naar het tramexamen van de GVB. Frankfurther erkent het belang van snelheids- en vaardigheidstesten, maar meent dat de lat wel erg hoog wordt gelegd: “Veiligheid voorop, maar op deze manier wordt het personeelstekort natuurlijk nooit ingelopen”.

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

De Impact Deals zijn inmiddels gesloten! Lees hieronder meer over de acht Impact Deals ontwikkeld door tien ambitieuze MKB-ers.