Het is inmiddels even geleden, maar aankomende donderdag organiseert MKB-Amsterdam eindelijk weer een fysieke groeiborrel! De borrel wordt georganiseerd door onze werkgroep Groei en vindt plaats in Brasserie Paardenburg in Amstelveen. Tijdens de bijeenkomst krijg je het laatste ondernemersnieuws en wordt de winnaar van het Product van de Maand bekendgemaakt.

De borrel begint donderdag om 17:30 uur. Wil je er ook bij zijn? Dat kan! Klik op deze link om je aan te melden. Let op: vanwege de coronamaatregelen is aanmelden verplicht.

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

Staycation tips: Vrijhaven Zwier

MKB Amsterdam deelt met jou de leukste tips voor een geslaagde ‘staycation’ in Nederland. Deze keer: Vrijhaven Zwier in Vinkeveen.

Dromen van een Uithoornse postpakketten-hub

Om de nasleep van Brexit én corona het hoofd te bieden wil Nick Rosman in zijn woonplaats Uithoorn een transporthub opzetten. Met hulp van de gemeente hoopt hij er hét servicepunt voor postpakketten te kunnen opstarten en uitbreiden en zo de schade die hij als zzp’er leed achter zich te kunnen laten.

Uitslag Product van de Maand uitgesteld. Save the date voor september!

In verband met het oplopend aantal besmettingen is besloten om de Groeiborrel van de maand juli niet door te laten gaan. Dat betekent ook dat de uitslag van de winnaar van het Product van de Maand even op zich laat wachten. Na de zomerstop aankomende maand zijn we terug op donderdag 16 september vanaf 15.30 uur met de kick-off van het Digitaliseringsoffensief. Save the date!

Staycation tips: Stadsstrand De Hallen

MKB-Amsterdam deelt met jou de leukste tips voor een geslaagde ‘staycation’ in Nederland. Deze keer: Stadsstrand de Hallen in Amsterdam-West.

MKB Mail zomerstop

De redactie van MKB Mail wenst alle lezers een fijne zomer! Vanaf dinsdag 24 augustus zijn we er weer. Mocht je tips hebben voor verhalen of artikelen over ondernemen in de regio dan horen we het graag. Via marcia.appels@mkb-amsterdam.nl.

‘Begrip voor maatregelen, drama voor evenementenbranche’

MKB-Nederland roept het kabinet op de vergoeding uit het garantiefonds voor gemaakte kosten in deze sector op te trekken naar 100 procent. En wat betreft het steunpakket: een oproep om eerder aangekondigde besluiten te heroverwegen.