Waternet en de gemeente Amsterdam werken aan een nieuw Omgevingsprogramma Riolering. Daarin komen de plannen om vanaf 2022 de stad waterbestendig te maken. Denk daarbij aan werkzaamheden aan de riolering en andere maatregelen om bijvoorbeeld regenwater af te voeren. Die maatregelen kunnen gevolgen hebben voor ondernemers in de stad. Daarom nodigen we je uit om mee te denken over de plannen.

Het aanstaande plan heeft een nog grotere focus op het verwerken van regen- en grondwater. Heb je als ondernemer last van waterproblemen bij jouw bedrijf? Of verwacht je dat werkzaamheden aan de riolering grote impact zullen hebben op jouw onderneming? Dan is het verstandig dit te laten weten. Waternet-beleidsmedewerker Jorik Chen: ”Mogelijk kunnen we het Omgevingsprogramma Riolering naar aanleiding van uw reactie aanpassen.”

Wil je reageren? Dat kan via dit formulier op de website van de gemeente Amsterdam. Doe dit vóór 7 september.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Fabiënne Mucuk

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

‘Belangrijkste is nu snel een stabiel kabinet’

‘Belangrijkste is nu snel een stabiel kabinet’

Jacco Vonhof: ‘Ondernemers hebben door corona een jas uitgedaan, maar staan tegelijk voor grote investeringen. Er is een kabinet nodig dat knopen doorhakt. De transitie moet voor het mkb haalbaar en betaalbaar zijn.’

‘Koolmees moet met maatwerk over de brug komen’

‘Koolmees moet met maatwerk over de brug komen’

Bart Drenth: Er moet een loket komen waar je als ondernemer kunt aankloppen als je, wat coronasteun betreft, tussen wal en schip bent beland. Sportschoolhouder Jeroen van Beek is zo’n ondernemer. ‘We zitten nog steeds in de fase van ‘samen door de crisis’. We staan achterin de rij, maar we staan er nog steeds.’

10 tips om cybercrime te voorkomen

10 tips om cybercrime te voorkomen

Dave Maasland, ondernemer op het gebied van cybersecurity, stelde in het kader van de kick-off van het Digitaliseringsoffensief een top-10 van securitytips op.

Pure markt hunkert naar heropening

Pure markt hunkert naar heropening

Oprichter Trienet Kroon was met haar Pure Markt nauwelijks meer weg te denken uit onder meer Amstelpark, Amsterdamse Bos en Park Frankendael. De coronacrisis gooide ook hier roet in het eten. De ‘evenementenstatus’ zat haar daarbij flink in de weg.

Onderzoek koopgedrag Haarlemmermeer van start

Onderzoek koopgedrag Haarlemmermeer van start

De gemeente Haarlemmermeer onderzoekt koopgedrag en tevredenheid over het aanbod in winkels. Naast de detailhandel zal dit jaar ook de horeca en recreatiesector worden onderzocht. Deel ook jouw mening!