Waternet en de gemeente Amsterdam werken aan een nieuw Omgevingsprogramma Riolering. Daarin komen de plannen om vanaf 2022 de stad waterbestendig te maken. Denk daarbij aan werkzaamheden aan de riolering en andere maatregelen om bijvoorbeeld regenwater af te voeren. Die maatregelen kunnen gevolgen hebben voor ondernemers in de stad. Daarom nodigen we je uit om mee te denken over de plannen.

Het aanstaande plan heeft een nog grotere focus op het verwerken van regen- en grondwater. Heb je als ondernemer last van waterproblemen bij jouw bedrijf? Of verwacht je dat werkzaamheden aan de riolering grote impact zullen hebben op jouw onderneming? Dan is het verstandig dit te laten weten. Waternet-beleidsmedewerker Jorik Chen: ”Mogelijk kunnen we het Omgevingsprogramma Riolering naar aanleiding van uw reactie aanpassen.”

Wil je reageren? Dat kan via dit formulier op de website van de gemeente Amsterdam. Doe dit vóór 7 september.