Eerder heeft MKB Amsterdam, naar aanleiding van diverse klachten, bij wethouder Kock (Amsterdam, Financiën) aan de bel getrokken omtrent het (niet) tijdig betalen van facturen. In een eerdere ‘vraag van de maand’ hebben we aan u , MKB-ondernemers in Amsterdam, de vraag gesteld of u dit ook ervaart. Hierop hebben we geen nieuwe klachten meer binnen gekregen. Deze nieuwe uitvraag is bedoeld om te checken of de problemen inderdaad zijn opgelost. Als dit inderdaad het geval is willen we dit de wethouder graag melden.

Het gaat beter…
Recente navraag bij Gemeente Amsterdam levert het beeld dat het behoorlijk beter gaat dan in eerdere maanden. ‘Wat niet wegneemt dat er nog steeds stappen zijn te zetten. Inmiddels wordt vol ingezet op het verder verbeteren van het proces van bestellen t/m het betalen bij de gemeente’.

Vraag aan u:
Deze nieuwe uitvraag is bedoeld om te checken of deze problemen inderdaad zijn opgelost. Als dit inderdaad het geval is willen we dit de wethouder graag melden.

Mijn mening:

  • Ja, ik ervaar duidelijke verbetering in het betaalgedrag van de gemeente
  • Er is iets verbetering, maar het houdt nog niet te wensen over
  • Nee, de gemeente betaalt mij nog steeds te laat

Stem

 

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Bart Drenth

Bart Drenth

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Wil jij een MBO-stagiair in dienst nemen? SBB helpt je daarbij

Wil jij een MBO-stagiair in dienst nemen? SBB helpt je daarbij

Wat moet een bedrijf doen om een MBO-stagiair in dienst te kunnen nemen? Daarover spraken we met Jan Willem Mans, manager van de regio Noord-Holland voor SBB, de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven: ‘’We bieden maatwerk om ervoor te zorgen dat bedrijven goede erkende leerbedrijven worden.’’

Staycation tips: Vrijhaven Zwier

Staycation tips: Vrijhaven Zwier

MKB Amsterdam deelt met jou de leukste tips voor een geslaagde ‘staycation’ in Nederland. Deze keer: Vrijhaven Zwier in Vinkeveen.

Dromen van een Uithoornse postpakketten-hub

Dromen van een Uithoornse postpakketten-hub

Om de nasleep van Brexit én corona het hoofd te bieden wil Nick Rosman in zijn woonplaats Uithoorn een transporthub opzetten. Met hulp van de gemeente hoopt hij er hét servicepunt voor postpakketten te kunnen opstarten en uitbreiden en zo de schade die hij als zzp’er leed achter zich te kunnen laten.

Uitslag Product van de Maand uitgesteld. Save the date voor september!

Uitslag Product van de Maand uitgesteld. Save the date voor september!

In verband met het oplopend aantal besmettingen is besloten om de Groeiborrel van de maand juli niet door te laten gaan. Dat betekent ook dat de uitslag van de winnaar van het Product van de Maand even op zich laat wachten. Na de zomerstop aankomende maand zijn we terug op donderdag 16 september vanaf 15.30 uur met de kick-off van het Digitaliseringsoffensief. Save the date!

Staycation tips: Stadsstrand De Hallen

Staycation tips: Stadsstrand De Hallen

MKB-Amsterdam deelt met jou de leukste tips voor een geslaagde ‘staycation’ in Nederland. Deze keer: Stadsstrand de Hallen in Amsterdam-West.