Oprichtster Janet (28) zag dat alle dating apps hetzelfde in elkaar zitten. Je bewerkt een foto, voegt wat foto’s van vroeger toe en corrigeert ze met wat tekst. Een profiel blijkt er uiteindelijk altijd mooier uit te zien dan in de werkelijkheid. Waarom is zijn zoals je bent, niet genoeg? “Ik wil dat mensen weten dat ze hun foto’s niet hoeven te bewerken om de perfecte versie van zichzelf te zijn”.

Zo ontstond in maart vorig jaar het idee voor een dating-app die volledig bestaat uit video. Na veel proberen en uittesten, werkt Janet inmiddels 14 uur per dag aan Vidate (Video-date). “Het is keihard werken, maar onwijs leuk. Het is ook een eer om genomineerd te zijn, samen met zulke duurzame ondernemers. Ook investeren in de liefde is duurzaam. Mensen met een relatie zijn over het algemeen gelukkiger én gezonder. Mijn doel is dan ook om zo veel mogelijk mensen zo snel, veilig en eerlijk mogelijk aan een liefde te koppelen!”. Op dit moment is het testen, testen en doorontwikkelen; maar de ambities zijn om Vidate ook internationaal uit te gaan rollen.

In februari is de eerste versie van Vidate gelanceerd. De app is gratis en je krijgt bij gebruik alleen lokale advertenties te zien. Inspiratie voor een vervolgdate en een steuntje in de rug voor lokale ondernemers.

Benieuwd hoe de precies app werkt? Lees het hier!

Is Vidate volgens jou het product van de maand april? Breng nu je stem uit!

Wil je alle genomineerden van Product van de Maand zien? Klik dan hier.

Stemmen kan tot maandag 19 april 13.00 uur.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Anne van der Krol

Anne van der Krol

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Staycation tips: Vrijhaven Zwier

Staycation tips: Vrijhaven Zwier

MKB Amsterdam deelt met jou de leukste tips voor een geslaagde ‘staycation’ in Nederland. Deze keer: Vrijhaven Zwier in Vinkeveen.

Dromen van een Uithoornse postpakketten-hub

Dromen van een Uithoornse postpakketten-hub

Om de nasleep van Brexit én corona het hoofd te bieden wil Nick Rosman in zijn woonplaats Uithoorn een transporthub opzetten. Met hulp van de gemeente hoopt hij er hét servicepunt voor postpakketten te kunnen opstarten en uitbreiden en zo de schade die hij als zzp’er leed achter zich te kunnen laten.

Uitslag Product van de Maand uitgesteld. Save the date voor september!

Uitslag Product van de Maand uitgesteld. Save the date voor september!

In verband met het oplopend aantal besmettingen is besloten om de Groeiborrel van de maand juli niet door te laten gaan. Dat betekent ook dat de uitslag van de winnaar van het Product van de Maand even op zich laat wachten. Na de zomerstop aankomende maand zijn we terug op donderdag 16 september vanaf 15.30 uur met de kick-off van het Digitaliseringsoffensief. Save the date!

Staycation tips: Stadsstrand De Hallen

Staycation tips: Stadsstrand De Hallen

MKB-Amsterdam deelt met jou de leukste tips voor een geslaagde ‘staycation’ in Nederland. Deze keer: Stadsstrand de Hallen in Amsterdam-West.

MKB Mail zomerstop

MKB Mail zomerstop

De redactie van MKB Mail wenst alle lezers een fijne zomer! Vanaf dinsdag 24 augustus zijn we er weer. Mocht je tips hebben voor verhalen of artikelen over ondernemen in de regio dan horen we het graag. Via marcia.appels@mkb-amsterdam.nl.

‘Begrip voor maatregelen, drama voor evenementenbranche’

‘Begrip voor maatregelen, drama voor evenementenbranche’

MKB-Nederland roept het kabinet op de vergoeding uit het garantiefonds voor gemaakte kosten in deze sector op te trekken naar 100 procent. En wat betreft het steunpakket: een oproep om eerder aangekondigde besluiten te heroverwegen.