Taxi Centrale Amsterdam, onder veel Amsterdammers ook wel bekend als TCA is voor het product van de maand mei/juni een van de kanshebbers op de publieksprijs. Onlangs presenteerde de taxidienst een gloednieuwe app, waarmee klanten hun ritten met een druk op de knop kunnen boeken. Handig!

Met de TCA-app kun je gemakkelijk met je smartphone een rit boeken. De ritprijs wordt al vooraf bepaald: die is namelijk bepaald op basis van het aantal kilometers en niet op de ritduur. Ook kun je je rit in de app contactloos betalen, wel zo handig. Ook kun je speciale wensen doorgeven via de app. Wil je dus bijvoorbeeld je huisdier of veel bagage meenemen, dan geef je dat gemakkelijk via de app door en hoef je dus niet meer naar de centrale te bellen.

TCA zegt dat de ritprijzen die in de app worden weergegeven honderd procent worden afgedragen aan de chauffeurs. De dienst vindt het belangrijk dat chauffeurs, die vaak als zelfstandig ondernemer werken, genoeg verdienen om ook te kunnen blijven investeren in een veilige (en steeds meer ook de uitstootvrije) auto om passagiers in te vervoeren.

Vind jij dat TCA de publieksprijs voor het Product van de Maand verdient? Klik dan hier om te stemmen! Dat kan nog tot maandag 14 juni 13:00 uur.

Bekijk hier de video met alle genomineerden.