Taxi Centrale Amsterdam, onder veel Amsterdammers ook wel bekend als TCA is voor het product van de maand mei/juni een van de kanshebbers op de publieksprijs. Onlangs presenteerde de taxidienst een gloednieuwe app, waarmee klanten hun ritten met een druk op de knop kunnen boeken. Handig!

Met de TCA-app kun je gemakkelijk met je smartphone een rit boeken. De ritprijs wordt al vooraf bepaald: die is namelijk bepaald op basis van het aantal kilometers en niet op de ritduur. Ook kun je je rit in de app contactloos betalen, wel zo handig. Ook kun je speciale wensen doorgeven via de app. Wil je dus bijvoorbeeld je huisdier of veel bagage meenemen, dan geef je dat gemakkelijk via de app door en hoef je dus niet meer naar de centrale te bellen. 

TCA zegt dat de ritprijzen die in de app worden weergegeven honderd procent worden afgedragen aan de chauffeurs. De dienst vindt het belangrijk dat chauffeurs, die vaak als zelfstandig ondernemer werken, genoeg verdienen om ook te kunnen blijven investeren in een veilige (en steeds meer ook de uitstootvrije) auto om passagiers in te vervoeren.

Vind jij dat TCA de publieksprijs voor het Product van de Maand verdient? Klik dan hier om te stemmen! Dat kan nog tot maandag 14 juni 13:00 uur.

Bekijk hier de video met alle genomineerden.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Fabiënne Mucuk

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

‘Geef ondernemers meer inzicht in gevolgen Grote Werken’

‘Geef ondernemers meer inzicht in gevolgen Grote Werken’

Bij de grote openbare werken die Amsterdam de komende jaren te wachten staan, zijn ook de belangen van veel ondernemers in het geding. Dat schrijven Willem Koster van Vereniging Amsterdam City, Pim Evers van KHN Amsterdam en Bart Drenth van MKB-Amsterdam in een brief aan wethouders Everhardt en De Vries.

Huurkorting op gemeentevastgoed: hoe gaat het nu?

Huurkorting op gemeentevastgoed: hoe gaat het nu?

In maart besloot de gemeente Amsterdam, dankzij een lobby van MKB-Amsterdam, dat ondernemers die gemeentelijke panden huren huurkorting zouden krijgen. Veel ondernemers zijn geholpen met deze maatregel, maar dat geldt niet voor iedereen. MKB-Amsterdam roept de gemeente Amsterdam op: bied maatwerk!

Aandeel flexbanen sinds coronacrisis fors gestegen

Aandeel flexbanen sinds coronacrisis fors gestegen

Ruim een vierde van alle dienstverbanden is nu voor bepaalde tijd, voor de crisis was dat nog ongeveer een vijfde. Volgens hoogleraar Arbeidsmarkt Ton Wilthagen van de Tilburg University is het een bekend verschijnsel tijdens crises. In onzekere tijden zijn bedrijven geneigd de kat uit de boom te kijken.

Gerco Tolsma: ”Neem de tijd voor je personeel”

Gerco Tolsma: ”Neem de tijd voor je personeel”

Op 4 juli zenden we een nieuwe MKB TV uit over het Regionaal Werkcentrum. In aanloop spreken we met voorzitters van ondernemersverenigingen over de arbeidsmarkt in hun regio. Vandaag: Gerco Tolsma, regionaal directeur van platform MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol.

We mogen weer: Groeiborrel op donderdag 17 juni!

We mogen weer: Groeiborrel op donderdag 17 juni!

Het is inmiddels even geleden, maar aankomende donderdag organiseert MKB-Amsterdam eindelijk weer een fysieke groeiborrel! De borrel vindt plaats in Brasserie Paardenburg, Amstelveen. Tijdens de bijeenkomst wordt de winnaar van het Product van de Maand bekendgemaakt.

Zomerevent: Verspreiden van inclusiviteit

Zomerevent: Verspreiden van inclusiviteit

Covid-19 heeft ons afgelopen jaar al laten zien hoe belangrijk solidariteit is en hoe belangrijk contact met anderen voor iedereen is. Het thema van het jaarlijkse digitale zomerevent van Sociaal Werkkoepel Amsterdam, op 24 juni 2021, is actueler dan ooit: Verspreiden van inclusiviteit.