Wist je al dat wegwerpbekers per 1 januari 2024 verboden zijn? Dat lijkt misschien nog heel ver weg, maar de tijd gaat sneller dan je denkt. Zeker als je je nog moet voorbereiden op deze regel. Gelukkig organiseert de gemeente Amsterdam op 31 mei een bijeenkomst. Daar krijg je alle info die je nodig hebt om deze regel in jouw bedrijf door te voeren.

De gemeente organiseert het Cup Kickstarter Event in het NDSM-theater. Daar word je optimaal bijgepraat over de beslissingen die je moet nemen en veranderingen die je moet doorvoeren om aan de nieuwe regelgeving te voldoen. Daar komt namelijk wel iets meer bij kijken dan de aanschaf van wat mokken die de wegwerpbekertjes vervangen.

Plastic Soup Surfer Merijn Tinga helpt je daarmee op weg. Na een sessie van zo’n twee uur loop jij de deur uit met een duidelijk plan van aanpak. Wil je alvast wat meer informatie? Luister dan hier de podcast van Merijn Tinga over deze verandering en wat daarvoor nodig is.

Ben jij er ook bij? Stuur dan een mail naar c.steenkamp.faaij@amsterdam.nl om je aan te melden. Tot 31 mei!

Het Cup Kickstarter Event vindt plaats op woensdag 31 mei, 12.30 uur – 15.00 uur in het NDSM-theater: NDSM-plein 85, 1033 WC Amsterdam Noord. De opening is in handen van wethouder Duurzaamheid Zita Pels.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Kleine reclame-uitingen

Kleine reclame-uitingen

Ondernemers met kleinere reclame-uitingen worden in 2024 ontzien, na een motie van D66-raadslid Erik Schmit. De tarieven voor reclame-uitingen tot 5m2 worden niet verhoogd of geïndexeerd. Volgens vicevoorzitter Guido Frankfurther van MKB-Metropool Amsterdam een goede zaak.

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november

Wij nodigen je graag uit voor de laatste MKB-Metropool Amsterdam Borrel van dit jaar op maandag 6 november in de Oranjekerk in Amsterdam. We hebben een gevarieerd programma, waarbij je zowel financieel als online impact kan maken!

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Oprichter Matthijs Westerwoudt: “Het leuke is dat de medewerkers van begin tot eind betrokken zijn bij de totstandkoming van de producten. Zo zien zij ook dat die soms doodnormale (on)kruiden stap voor stap veranderen in mooie en lekkere producten waar een hoop mensen iedere dag van genieten”