De nominaties voor het Product van de Maand komen deze keer uit de koker van Joël Dori van StartUpAmsterdam. Volgens Dori is het belangrijk om innovatieve ondernemers in de stad te steunen en stimuleren hun werkzaamheden voor te zetten en uit te breiden. ‘We hebben enorm veel startups in Amsterdam die écht impact maken met hun innovatie en hun steentje bijdragen aan de grote uitdagingen van de stad en haar inwoners. Juist die ondernemers kunnen ons helpen lastige vraagstukken op het gebied van bijvoorbeeld digitalisering, mobiliteit en voedselverspilling op te lossen. De genomineerde bedrijven zijn hiervan een prachtig voorbeeld.

Dit zijn de vijf genomineerde producten

Je kunt tot donderdag 29 september, 17.00 uur stemmen op je favoriete Amsterdamse product!

• Notitieboekje van Moyu: een notitieboek dat  500 keer herschrijfbaar is, zonder papierverspilling en zonder ontbossing.
  • Karma Kebab: alles wat lekker is aan een broodje kebab én 100% plantaardig van oer-Hollandse groente gemaakt.
  • Kumasi drank: cacaopulp wordt omgetoverd tot natuurlijke frisdrank die smaakt naar lychee, peer en witte perzik

Uitreiking op maandag 3 oktober

De uitreiking van de prijs vindt plaats op maandag 3 oktober tijdens de Groeiborrel, de maandelijkse ontmoeting van mkb ondernemers. Je bent van harte welkom.

Locatie: Oranjekerk, Tweede van der Helststraat 1-3, Amsterdam

Tijd 17.00 – 19.00 uur, je kunt je hier registreren

Met het ‘Product van de Maand’ wil MKB-Amsterdam ondernemers inspireren en stimuleren in de ontwikkeling van hun producten. Mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Amsterdam.