Ook voor ondernemers kunnen de energiekosten fors oplopen door de verdubbeling van de energieprijzen. Daarom is het goed om te weten dat goede spouwmuur- en vloerisolatie een besparing van 30% op de stookkosten kunnen opleveren. De gemeente Amsterdam en MKB-Amsterdam organiseren samen een collectieve inkoopactie voor alle Amsterdamse ondernemers. Zo bespaar je tijd én energiekosten!

Weinig tijd? Zo geregeld!

MKB-Amsterdam en de gemeente gaven specialisten de opdracht om een aantrekkelijk aanbod samen te stellen voor vloer en spouwmuurisolatie. Daarnaast is het mogelijk om tegen lage rente, vanaf 1,1%, te lenen via het Duurzaamheidsfonds. Daarom is dit hét moment om in actie te komen, ook voor wie huurt of weinig budget heeft.

Voordelen van de isolatie-actie:

  • Gemak: onafhankelijke specialisten hebben het uitzoekwerk al gedaan;
  • Kwaliteit: de installeur biedt garanties, productkwaliteit en ervaring;
  • Korting: via de actie worden meerdere Amsterdamse panden geïsoleerd. Daardoor kan het isolatiebedrijf zijn werk slimmer plannen en tegen een scherpere prijs werken.

Informatieavond

Meer weten? Kom naar de informatiebijeenkomst om 16:00 op 25 november in House of Watt, of volg een online bijeenkomst op 22 november om 16:00. Hier vertellen we meer over de isolatieactie, fiscale voordelen en leningen die u kunt aanvragen. Meer informatie is te vinden op www.regionaalenergieloket.nl/bedrijfspand-isoleren

Huurder? Geen probleem! 

Als het pand wordt geïsoleerd, gaat ook voor de huurder de energierekening omlaag en stijgt de waarde van het pand. Zo profiteren huurder én eigenaar van isolatie. Breng daarom de eigenaar op de hoogte van deze actie. Op de actiepagina vind je een aantal slimme tips om o.a. financiële afspraken te maken.

Meedoen?

Ook energie besparen? Via de website van het Regionaal Energieloket kunt u zich vrijblijvend inschrijven voor de actie.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Thijs Baas

Thijs Baas

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

De visie van een glazenwasser

De visie van een glazenwasser

Gisteren sprak voorzitter Jacco Vonhof van MKB-Nederland de economielezing van Elsevier Weekblad uit. Vonhof roept de samenleving en de politiek op om de mens achter de ondernemer te blijven zien.

Data helpen jou om beter te ondernemen

Data helpen jou om beter te ondernemen

Hoe? Daar kom je achter tijdens de webinar Business Intelligence voor het MKB op 20 december. Kees van Montfort: ‘Data zoals omzet, kosten, product- en dienstengegevens zijn een belangrijke tool bij het maken van betere beslissingen.’ Meld je snel gratis aan!

‘Veiligheidsbewustzijn tussen de oren’

‘Veiligheidsbewustzijn tussen de oren’

‘Het is belangrijk dat mensen leren elkaar aan te spreken en ervoor te zorgen dat iedereen aan het eind van de dag veilig naar huis gaat,’ zegt businessmanager Jeroen den Otter van VCANederland.

‘Overheid cruciaal bij financieringsmogelijkheden’

‘Overheid cruciaal bij financieringsmogelijkheden’

Het midden- en kleinbedrijf moet makkelijker toegang krijgen tot de financieringsmarkt, vinden belangenorganisaties als MKB-Nederland, Stichting MKB Financiering en Ondernemend Nederland (ONL). Ze zeiden dat in een rondetafelgesprek in de Tweede Kamer

Uitbreiding steunpakket ‘avondlockdown’

Uitbreiding steunpakket ‘avondlockdown’

Het nieuwe steunpakket om ondernemers door de avondlockdown te loodsen bestaat onder meer uit een verlenging van het bijzonder uitstel van de Belastingdienst en een hogere vergoeding van de vaste lasten via TVL.

Nieuwe strategie zorgt voor omzetstijging

Nieuwe strategie zorgt voor omzetstijging

Eefje Jonker oprichter van Stay Future proof: ‘’Als je de sfeer en aanpak van een familiebedrijf wilt handhaven terwijl je groeit en innoveert is het belangrijk om iedereen binnen het bedrijf te verbinden en onderdeel te maken van het proces.”