Het gaat ontzettend hard met de stemmen deze editie van het Product van de Maand! Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij om, maar jullie favoriete producten kunnen natuurlijk altijd dat extra steuntje in de rug gebruiken. Nog even flink stemmen dus! Je hebt nog tot maandag 25 oktober 12:00 uur.

Wordt het de jam van ‘lelijk’ fruit, gemaakt door Potverdorie! of de natuursiroop van Buurvrouw Lisa? Of zit je toch meer te denken aan het programma tegen voedselverspilling van Instock of de food community van buurtsuper Waargenoegen? Help jouw favoriete Product van de Maand door via deze poll je stem uit te brengen. Ben je er nog niet helemaal uit? Bekijk dan alle deelnemers in de video hieronder. Alvast bedankt voor je stem!

De winnaars van de vakjuryprijs en de publieksprijs worden tijdens de volgende Groeiborrel op 1 november bekendgemaakt. Abonneer je op onze nieuwsbrief om de uitslag te volgen of kom naar de groeiborrel!

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Fabiënne Mucuk

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Interactieve realtime kaart bereikbaarheid komt eraan!

Interactieve realtime kaart bereikbaarheid komt eraan!

Guido Frankfurther van MKB-Amsterdam heeft er jaren om gevraagd en nu gaat hij er komen: een digitale kaart waarop ondernemers interactief en realtime kunnen zien welke ontheffingen zij nodig hebben en hoe een bestemming te bereiken is zonder vast te lopen of om te hoeven rijden.

Gemeente: werk meer samen met winkeliers!

Gemeente: werk meer samen met winkeliers!

Pien Thate van MKB-Amsterdam benadrukt dat winkelgebieden een essentiële spil zijn in de lokale economie van de stad: ‘Winkelgebieden dragen bij aan de leefbaarheid, veiligheid en inclusiviteit van de stad.’

Nieuw format Groeiborrel MKB-Amsterdam

Nieuw format Groeiborrel MKB-Amsterdam

Het format van de MKB-groeiborrel gaat flink op de schop. De donderdag wordt ingeruild voor de maandagavond. Iedere eerste maandag van de maand, te beginnen op 1 november, zijn leden en niet-leden van harte welkom. Waarbij onder andere de winnaars van Product van de Maand worden bekendgemaakt!

Collectief aan de slag met de circulaire economie

Collectief aan de slag met de circulaire economie

Tijdens de bijeenkomst van De Markt van Morgen op 16 november, treedt Yvette Watson van PHI Factory op als moderator: ‘We schrijven geen visies, maar we brengen alles naar de praktijk.’

Vijf tips om je te wapenen tegen cybercrime

Vijf tips om je te wapenen tegen cybercrime

Waar liggen volgens de politie de grootste gevaren en is er genoeg geld én samenwerking om erger te voorkomen? Theo van der Plas, programmadirecteur Digitalisering en Cybercrime, geeft vijf tips.