Het gaat ontzettend hard met de stemmen deze editie van het Product van de Maand! Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij om, maar jullie favoriete producten kunnen natuurlijk altijd dat extra steuntje in de rug gebruiken. Nog even flink stemmen dus! Je hebt nog tot maandag 25 oktober 12:00 uur.

Wordt het de jam van ‘lelijk’ fruit, gemaakt door Potverdorie! of de natuursiroop van Buurvrouw Lisa? Of zit je toch meer te denken aan het programma tegen voedselverspilling van Instock of de food community van buurtsuper Waargenoegen? Help jouw favoriete Product van de Maand door via deze poll je stem uit te brengen. Ben je er nog niet helemaal uit? Bekijk dan alle deelnemers in de video hieronder. Alvast bedankt voor je stem!

De winnaars van de vakjuryprijs en de publieksprijs worden tijdens de volgende Groeiborrel op 1 november bekendgemaakt. Abonneer je op onze nieuwsbrief om de uitslag te volgen of kom naar de groeiborrel!