De maand oktober is in volle gang en daarmee ook de strijd om de titel ‘Product van de Maand’ oktober! De kanshebbende producten hebben jouw stem hard nodig. Heb jij je stem al uitgebracht of twijfel je nog? Hieronder zie je een overzicht van alle deelnemers. Stemmen kan via deze link!

Vini Mini

Start-up Vini Mini heeft een product bedacht om pinda-allergie bij kinderen te voorkomen. Jozien Boersma en Laurie Lancee willen ouders helpen om op een makkelijke, gezonde en betrouwbare manier allergenen te geven aan hun kind. Met Vini Mini ontwikkelden ze een pindasupplement dat kan worden toegevoegd aan babyhapjes. Daarmee vermindert de kans op het ontwikkelen van een pinda-allergie met 80 tot 85 procent! “Met Vini Mini willen we ouders helpen om op een makkelijke, gezonde en betrouwbare manier allergenen te geven aan hun Mini.”

Apple Pie van Grünten

Ondernemer Berend Eberson zag dat groenten alleen tijdens het avondeten op ons bord liggen en niet tijdens het ontbijt, lunch of tussendoor. Daarom ontwikkelde hij een ontbijt met een bloemkool appeltaart! De Apple Pie van Grünten bestaat uit havermout met bloemkool als basis, op smaak gebracht met verse stukjes appel, kaneel, en krenten. Bij vitamine C denk je misschien niet aan bloemkool, toch is deze groente rijk aan deze weerstandsvitamine. Met één portie heb je gelijk 25 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente binnen.

Frisdrank van Pacha de Cacao

Pacha de Cacao is een 100 procent natuurlijk en vers cacao sap, boordevol voedingsstoffen en vitamines. Het is gemaakt van cacaopulp in Ecuador, dat ‘normaal’ gesproken wordt weggegooid. Dat is zonde, want uit het sappige vruchtvlees rondom de cacaoboon komt een heerlijk fris, fruitig sap. Ananas, perzik, lychee, peer, limoen en honing – alles in één sap, de smaak van de Amazone. Van afval maakt Pacha dus een extra bron van inkomsten voor cacaoboeren. 

Wasbare luier van Billie Wonder

Alle baby’s worden als changemaker worden geboren, vindt Billie Wonder. Ze gooien schema’s door de war, zetten het leven van hun verzorgers op z’n kop, geven een andere betekenis aan leven en liefhebben en maken onze wereld een stuk mooier. Wij kunnen deze tiny changemakers een mooiere wereld geven door al vanaf hun eerste dag duurzame keuzes te maken. Zoals de keuze voor wasbare luiers van Billie Wonder. 

Focus app van Unpluq

Smartphones maken je leven makkelijk maar ze vragen ook heel veel aandacht. Zoveel aandacht dat je focus op werk, familie of dat mooie boek vaak wordt afgeleid. Bij Unpluq hebben ze daarvoor een oplossing gevonden. Download Unplug, schud je telefoon vijf seconden en al die apps die je altijd afleiden worden uitgeschakeld. Zo bespaar je kostbare tijd en kun je je aandacht geven aan dat wat kostbaar voor je is.

Kom naar de Groeiborrel op 7 november!

Je kunt tot donderdag 27 oktober, 17.00 uur hier stemmen op je favoriete product. De bekendmaking en uitreiking van de juryprijs en de publieksprijs vindt plaats op maandag 7 november tijdens de Groeiborrel in de Oranjekerk in Amsterdam. Zorg dat je erbij bent en schrijf je nu in!

Met het ‘Product van de Maand’ wil MKB-Amsterdam ondernemers inspireren en stimuleren in de ontwikkeling van hun producten. Mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Amsterdam.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Fabiënne Mucuk

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Onze partner Onderneemin slaat vleugels uit naar Metropool!

Onze partner Onderneemin slaat vleugels uit naar Metropool!

Onderneemin heeft onlangs de stap gezet naar de regio Metropool Amsterdam. Onze voorzitter Achmed Baâdoud is dan ook heel content dat MKB-Metropool Amsterdam en Onderneemin mediapartner bij elkaar zijn geworden. “Dat sluit heel goed aan bij onze visie om het MKB...

GVB start trainingen voor Knoppentest bij sollicitatie GVB

GVB start trainingen voor Knoppentest bij sollicitatie GVB

GVB start trainingen voor Knoppentest bij sollicitatie GVB MKB-Metropool Amsterdam heeft met grote instemming kennis genomen van het besluit van het GVB om gemotiveerde sollicitanten voor de functie van trambestuurder structureel te gaan helpen om voor de...

Geen Knip, maar Knijp en Filters

Geen Knip, maar Knijp en Filters

Volgens wethouder Melanie van der Horst is het woord ‘Knip’ voortaan een ‘verboden woord’ en kiest de gemeenteraad ervoor van de Weesperstraat een fijne stadsstraat te maken, met twee maal één rijstrook, bredere fiets- en voetpaden, meer groen en een aantrekkelijkere...

Weesperstraat: Operatie geslaagd, patiënt overleden

Weesperstraat: Operatie geslaagd, patiënt overleden

MKB-Metropool Amsterdam heeft met instemming kennis genomen van de conclusie van het onderzoeksrapport over de Knip Weesperstraat: de knip Weesperstraat gaat definitief van tafel. Volgens het college was de proef wel geslaagd en heeft deze veel opgeleverd, maar...

Laat het GVB zijn Kip met Gouden Eieren niet hoeven slachten

Laat het GVB zijn Kip met Gouden Eieren niet hoeven slachten

Volgens het concept Programma van Eisen van de Vervoersregio Amsterdam voor het GVB voor de komende jaren moet het openbaar vervoer (OV) in het centrum en de oude stadsdelen verslechteren ten gunste van de nieuwe centra buiten de Ring A10. Een slecht plan, vindt MKB-...