Op de Dag van de Ondernemer verspreidt MKB-Amsterdam vrijelijk de boodschap van haar leden. Onze soclal mediakanalen, met een wekelijks bereik van tienduizenden lezers, zijn vandaag het podium voor filmpjes, verhalen en pitches van onze Amsterdamse mkb ondernemers. We hebben er een paar mooie verhalen uit gevist.

Breedweer. Niet lullen, maar impact maken

Breedweer Facilitaire Diensten uit Uitgeest verkoopt geen schoonmaak, maar impact. Hoe wij dat doen? Door onze dienstverlening te gebruiken als middel om impact te maken! Commercieel directeur Jack Stuifbergen: ‘Onderneem met impact en zorg dat je maatschappelijke waarde meegeeft aan alles wat je doet! Dat is niet alleen ontzettend belangrijk, maar ook nog eens ontzettend leuk! Want hoeveel voldoening geeft het bijvoorbeeld als je mensen uit kwetsbare doelgroepen duurzaam richting arbeid kunt ontwikkelen en als je door samenwerking nieuwe circulaire businessmodellen ontwikkelt?
 Wil je impact maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Jack Stuifbergen, Marc Schokker, Bas Eijkelenkamp en Willem van Spaendonck staan te popelen om te kijken naar de mogelijkheden om samen impact te maken! Neem snel een kijkje op www.breedweer.nl en ga voor ondernemen met impact.

De Regelmeisjes: niet lullen, maar poetsen

Een bedrijf met Rotterdamse roots, maar ook zeer actief in Amsterdam. Want ook hier valt een hoop te regelen. Wil je een jubileum op spectaculaire wijze vieren? Check. Heb je extra handen nodig achter de receptie? Gaan we doen. Wil je nieuwe collega’s werven met een toffe activatie? We zijn al onderweg. Stuk voor stuk zijn De Regelmeisjes échte aanpakkers: niet lullen, maar poetsen! Wij gaan altijd met volle energie aan de slag voor jou. Dus heb jij nog een to do lijstje af te vinken? Je weet nu bij wie je moet zijn! Bel ons op 020-2402214 en wij komen eraan!’

Solved. Maak een kantooromgeving die werkt

Wij zijn Solved, een huisvesting adviesbureau. Wij geven advies in huisvestingstrategie, werkplekconcepten (zoals hybride werken) en kunnen jouw inrichting ontwerpen met architect en zelfs realiseren!Veel mensen werken thuis en het kantoor staat grotendeels leeg. Organisaties vinden het spannend om meters af te staan, maar wat doe je dan met de ruimte? Hoe breng je weer leven in het kantoor? Veel organisaties zien de impopulariteit van het kantoor als zorgelijk. De vraag is: Moeten we ons inderdaad zorgen moeten maken en hoe nemen we deze zorgen weg? Solved heeft hierover een whitepaper gesshreven, waarin we de gevolgen en oplossingsrichtingen van de lage bezetting in kaart brengen. Dit met als doel om een kantooromgeving te maken die werkt! Werkt voor het individu én de organisatie. Lees snel verder en heb je vragen? Neem vooral contact met ons op via de website.

TEAMWERK

TEAMWERK participatiediensten is een re-integratiebedrijf dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt succesvol bemiddeld naar een betaalde baan. Bij iedere werkgever zou er plek moeten zijn voor onze talentvolle medewerkers.
Wij kunnen U volledig van dienst zijn als het gaat om SROI ( social return on investment), de banenafspraak en maatschappelijk verantwoord ondernemen of het oplossen van uw personeel behoeften. Kennis maken? Neem contact op met onze expert in Amsterdam, Diana van Gelder, d.vangelder@team-werk.nl.

Biolicious. Together we care

Biolicious is een biologische speciaalzaak met nadruk op lekkere verse lokale producten waaronder heerlijke vegetarisch gestremde kazen, vers gebakken brood en groente direct van het land. Wij selecteren onze leveranciers met veel zorg zodat we precies weten wat we eten en verkopen. Passie voor het product is ons motto. Wij geloven dat gezonde voeding een effect heeft op je levenskwaliteit. Liever voeden dan vullen. Kom naar een van onze winkels in IJburg of Oostpoort!

Dutch Carbon Consultants

Bij Dutch Carbon Consultants helpen wij bedrijven om de CO2-uitstoot de verminderen. Daarmee draagt u bij aan een betere wereld! CO2-uitstoot komt vrij bij het gebruiken van fossiele energie (bv. gas, benzine & diesel). Dus het verminderen van uw CO2-uitstoot betekent automatisch ook het verminderen van uw gebruik van fossiele energie. Dit betekent doorgaans dat nadat wij u geholpen hebben de kosten voor de energierekening flink omlaag gaan en dat is in deze tijden best welkom. Meer informatie vind je op https://dutchcarbonconsultants.nl/.

Wil je ook lid worden van een Amsterdams ondernemersnetwerk, dat inhoud aan gezelligheid combineert? Dat kan via de website of stuur een mailtje naar Jerry van Schaik, relaties@mkb-amsterdam.nl of kom langs op de Groeiborrel op maandag 12 december a.s.Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Jerry van Schaik

Jerry van Schaik

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Bereik jouw bedrijfsdoelen met Google Analytics

Bereik jouw bedrijfsdoelen met Google Analytics

Hoe kan Google Analytics helpen om jouw groei- of bedrijfsdoelen te behalen? Daar kom je achter tijdens de gratis workshop van het Digitaliseringsoffensief. Schrijf je snel in voor de gratis workshop op 12 december! Blijf je daarna ook gezellig voor de laatste MKB-Amsterdam Groeiborrel van het jaar?

‘Extreme huurindexatie is te zware last voor ondernemers’

‘Extreme huurindexatie is te zware last voor ondernemers’

Signalen uit de markt laten dit najaar al uitschieters naar 15 procent huurindexatie zien. Bij een explosief stijgende huur bovenop de energierekening betalen ondernemers dus dubbel de rekening. Ondernemer Iresh Soekhoe: ‘Ik merk dat het veel vergt van de gezondheid van ondernemers om continue in een overlevingsstand te staan. Zowel bij de overheid als bij vastgoedeigenaren is men zich niet bewust wat dat doet met kleine ondernemers.’

Waar wacht je nog op? Aan de slag met TikTok!

Waar wacht je nog op? Aan de slag met TikTok!

Ooit over nagedacht om met jouw bedrijf op TikTok te gaan? Als je het aan Bert van Gulik van socialmediabedrijf BuzzPartners vraagt, biedt het platform dat zich kenmerkt door korte video’s van zo’n twintig seconden tal van kansen voor jou als ondernemer. Aan MKB-Amsterdam legt hij uit hoe TikTok jou kan helpen bij het bereiken van je publiek én hoe je er potentiële nieuwe klanten mee aantrekt. Van Gulik: ‘Dit is je kans om voorop te lopen!’

Verkiezing product van de maand is in volle gang!

Verkiezing product van de maand is in volle gang!

Wat hebben een optimistische trui, een scheermes van bamboe, een kaasje uit Katwoude, een micro avontuur en een onverwoestbare tas gemeen? Ze zijn alle vijf in de race om de Product van de Maand prijs te winnen! Doe mee en stem op een mooi Amsterdams product! En kom 12 december naar onze Groeiborrel.

Succesvolle lobby inspanningen MKB-Nederland

Succesvolle lobby inspanningen MKB-Nederland

MKB-Nederland voorzitter Jacco Vonhof riep deze week het kabinet op tot minder regelgeving voor mkb ondernemers. Volgens Vonhof hollen we de laatste tijd van crisis naar crisis en dat ontneemt ons het zicht op de toekomst. Die crises zorgen bovendien voor een soort paniekvoetbal. ‘We proberen met nog weer nieuwe regels de boel op te lappen, maar al dat pleisters plakken helpt ons niet verder.’

Stem op jouw Product van de Maand november!

Stem op jouw Product van de Maand november!

Stem op jouw favoriete Product van de Maand november! De volgende producten zijn geselecteerd: onverwoestbare tas van UNBEGUN, plasticvrije scheermesjes van Bamboovement, een reis niet ver van huis van Avontuur Dichtbij, biologische Jersey kaasje van Henri Willig en de trui van New Optimist! Breng nu je stem uit!