Op de Dag van de Ondernemer verspreidt MKB-Amsterdam vrijelijk de boodschap van haar leden. Onze soclal mediakanalen, met een wekelijks bereik van tienduizenden lezers, zijn vandaag het podium voor filmpjes, verhalen en pitches van onze Amsterdamse mkb ondernemers. We hebben er een paar mooie verhalen uit gevist.

Breedweer. Niet lullen, maar impact maken

Breedweer Facilitaire Diensten uit Uitgeest verkoopt geen schoonmaak, maar impact. Hoe wij dat doen? Door onze dienstverlening te gebruiken als middel om impact te maken! Commercieel directeur Jack Stuifbergen: ‘Onderneem met impact en zorg dat je maatschappelijke waarde meegeeft aan alles wat je doet! Dat is niet alleen ontzettend belangrijk, maar ook nog eens ontzettend leuk! Want hoeveel voldoening geeft het bijvoorbeeld als je mensen uit kwetsbare doelgroepen duurzaam richting arbeid kunt ontwikkelen en als je door samenwerking nieuwe circulaire businessmodellen ontwikkelt?
 Wil je impact maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Jack Stuifbergen, Marc Schokker, Bas Eijkelenkamp en Willem van Spaendonck staan te popelen om te kijken naar de mogelijkheden om samen impact te maken! Neem snel een kijkje op www.breedweer.nl en ga voor ondernemen met impact.

De Regelmeisjes: niet lullen, maar poetsen

Een bedrijf met Rotterdamse roots, maar ook zeer actief in Amsterdam. Want ook hier valt een hoop te regelen. Wil je een jubileum op spectaculaire wijze vieren? Check. Heb je extra handen nodig achter de receptie? Gaan we doen. Wil je nieuwe collega’s werven met een toffe activatie? We zijn al onderweg. Stuk voor stuk zijn De Regelmeisjes échte aanpakkers: niet lullen, maar poetsen! Wij gaan altijd met volle energie aan de slag voor jou. Dus heb jij nog een to do lijstje af te vinken? Je weet nu bij wie je moet zijn! Bel ons op 020-2402214 en wij komen eraan!’

Solved. Maak een kantooromgeving die werkt

Wij zijn Solved, een huisvesting adviesbureau. Wij geven advies in huisvestingstrategie, werkplekconcepten (zoals hybride werken) en kunnen jouw inrichting ontwerpen met architect en zelfs realiseren!Veel mensen werken thuis en het kantoor staat grotendeels leeg. Organisaties vinden het spannend om meters af te staan, maar wat doe je dan met de ruimte? Hoe breng je weer leven in het kantoor? Veel organisaties zien de impopulariteit van het kantoor als zorgelijk. De vraag is: Moeten we ons inderdaad zorgen moeten maken en hoe nemen we deze zorgen weg? Solved heeft hierover een whitepaper gesshreven, waarin we de gevolgen en oplossingsrichtingen van de lage bezetting in kaart brengen. Dit met als doel om een kantooromgeving te maken die werkt! Werkt voor het individu én de organisatie. Lees snel verder en heb je vragen? Neem vooral contact met ons op via de website.

TEAMWERK

TEAMWERK participatiediensten is een re-integratiebedrijf dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt succesvol bemiddeld naar een betaalde baan. Bij iedere werkgever zou er plek moeten zijn voor onze talentvolle medewerkers.
Wij kunnen U volledig van dienst zijn als het gaat om SROI ( social return on investment), de banenafspraak en maatschappelijk verantwoord ondernemen of het oplossen van uw personeel behoeften. Kennis maken? Neem contact op met onze expert in Amsterdam, Diana van Gelder, d.vangelder@team-werk.nl.

Biolicious. Together we care

Biolicious is een biologische speciaalzaak met nadruk op lekkere verse lokale producten waaronder heerlijke vegetarisch gestremde kazen, vers gebakken brood en groente direct van het land. Wij selecteren onze leveranciers met veel zorg zodat we precies weten wat we eten en verkopen. Passie voor het product is ons motto. Wij geloven dat gezonde voeding een effect heeft op je levenskwaliteit. Liever voeden dan vullen. Kom naar een van onze winkels in IJburg of Oostpoort!

Dutch Carbon Consultants

Bij Dutch Carbon Consultants helpen wij bedrijven om de CO2-uitstoot de verminderen. Daarmee draagt u bij aan een betere wereld! CO2-uitstoot komt vrij bij het gebruiken van fossiele energie (bv. gas, benzine & diesel). Dus het verminderen van uw CO2-uitstoot betekent automatisch ook het verminderen van uw gebruik van fossiele energie. Dit betekent doorgaans dat nadat wij u geholpen hebben de kosten voor de energierekening flink omlaag gaan en dat is in deze tijden best welkom. Meer informatie vind je op https://dutchcarbonconsultants.nl/.

Wil je ook lid worden van een Amsterdams ondernemersnetwerk, dat inhoud aan gezelligheid combineert? Dat kan via de website of stuur een mailtje naar Jerry van Schaik, relaties@mkb-amsterdam.nl of kom langs op de Groeiborrel op maandag 12 december a.s.Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Jerry van Schaik

Jerry van Schaik

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Ondernemers winkelcentrum De Dukaat aan het Ecuplein: ‘Laat onze blauwe parkeerzone niet verdwijnen’

Ondernemers winkelcentrum De Dukaat aan het Ecuplein: ‘Laat onze blauwe parkeerzone niet verdwijnen’

Maik Schaffner, eigenaar van supermarkt Jumbo in winkelcentrum De Dukaat: ‘Wij zijn niet tegen de invoering van betaald parkeren. Maar bij het verdwijnen van de blauwe parkeerzone gaan bewoners met een parkeerontheffing op deze plekken staan.’ Guido Frankfurther: ‘Een goed functionerend winkelcentrum is belangrijk voor de leefbaarheid van het gebied.’ De commissie Mobiliteit en Openbare Ruimte van de gemeenteraad bespreekt donderdag de kwestie.

Leveranciers na elke levering terug naar Ringweg A10

Leveranciers na elke levering terug naar Ringweg A10

Vorige week maakte wethouder Van de Horst bekend 14 hoofdroutes voor autoverkeer te willen afsluiten. Vicevoorzitter Guido Frankfurther van MKB-Amsterdam: ‘Wij zien ook de voordelen van een autoluwere stad met minder drukte en een schonere lucht. Maar dat moet wel in goed overleg met het bedrijfsleven en in kleine, behapbare stappen, zodat het bedrijfsleven de tijd krijgt om zich aan te passen.’

Kantoorpanden Amstelveen moeten voldoen aan energielabel C

Kantoorpanden Amstelveen moeten voldoen aan energielabel C

Bedrijven in Amstelveen die nog niet voldoen aan de energielabel C hebben en brief gekregen om binnen twaalf weken een verbeterplan aan te leveren. Wethouder Floor Gordon: ‘Met het energielabel willen we ervoor zorgen dat gebouweigenaren energiezuinige maatregelen nemen. Dat is belangrijk om CO2 te besparen en het zorgt voor lagere energielasten.’

De Hanze Trade Summit: zakendoen én duurzaamheid

De Hanze Trade Summit: zakendoen én duurzaamheid

Bij Internationaal zaken doen komen niet alleen prijs en kwaliteit in de onderhandelingen ter sprake, maar steeds vaker ook meerdere SDG doelen. Erik de Boer, directeur MKB TRADE OFFICE: ‘Vrijdag 8 september hebben we een unieke internationale bijeenkomst voor ondernemers die importeren en exporteren of die de mogelijkheden voor import en export onderzoeken. Meld je snel aan!

‘Noord-Holland is rijk aan innovatieve ondernemers’

‘Noord-Holland is rijk aan innovatieve ondernemers’

Als gedeputeerde van de provincie Noord-Holland ondersteunt Ilse Zaal lokale mkb ondernemers op gebieden als stimulering van innovatie, een beter werkende arbeidsmarkt, ondersteuning bij verduurzaming of terugdringing van leegstand. De verkiezingen voor de Provinciale Staten op woensdag 15 maart zijn dan ook van groot belang voor jou als ondernemer. Ga stemmen!