Begin deze maand startte de gemeente Haarlemmermeer een grootschalig onderzoek naar het koopgedrag van haar inwoners. Doel van het onderzoek is om in kaart te brengen waar inwoners hun boodschappen en andere aankopen doen, maar ook hoe tevreden ze zijn over het winkelaanbod.

Naast de detailhandel zal dit jaar ook de horeca en recreatiesector in de regio worden onderzocht. Inwoners van de Haarlemmermeer zullen steekproefsgewijs worden gevraagd naar hun mening en voorkeuren. Heb je als inwoner geen bericht ontvangen, maar wil je wel graag je mening delen? Dat kan! Klik hier om de vragenlijst te openen. Als je die invult maak je ook nog eens kans op 1 van de 100 horecacadeaukaarten die de gemeente Haarlemmermeer vergeeft.

De gemeente Haarlemmermeer verwacht de eerste onderzoeksresultaten in februari 2022 te presenteren.. Wil je meer informatie over het onderzoek? Klik dan hier.