Begin deze maand startte de gemeente Haarlemmermeer een grootschalig onderzoek naar het koopgedrag van haar inwoners. Doel van het onderzoek is om in kaart te brengen waar inwoners hun boodschappen en andere aankopen doen, maar ook hoe tevreden ze zijn over het winkelaanbod.

Naast de detailhandel zal dit jaar ook de horeca en recreatiesector in de regio worden onderzocht. Inwoners van de Haarlemmermeer zullen steekproefsgewijs worden gevraagd naar hun mening en voorkeuren. Heb je als inwoner geen bericht ontvangen, maar wil je wel graag je mening delen? Dat kan! Klik hier om de vragenlijst te openen. Als je die invult maak je ook nog eens kans op 1 van de 100 horecacadeaukaarten die de gemeente Haarlemmermeer vergeeft.

De gemeente Haarlemmermeer verwacht de eerste onderzoeksresultaten in februari 2022 te presenteren.. Wil je meer informatie over het onderzoek? Klik dan hier.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Fabiënne Mucuk

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Interactieve realtime kaart bereikbaarheid komt eraan!

Interactieve realtime kaart bereikbaarheid komt eraan!

Guido Frankfurther van MKB-Amsterdam heeft er jaren om gevraagd en nu gaat hij er komen: een digitale kaart waarop ondernemers interactief en realtime kunnen zien welke ontheffingen zij nodig hebben en hoe een bestemming te bereiken is zonder vast te lopen of om te hoeven rijden.

Gemeente: werk meer samen met winkeliers!

Gemeente: werk meer samen met winkeliers!

Pien Thate van MKB-Amsterdam benadrukt dat winkelgebieden een essentiële spil zijn in de lokale economie van de stad: ‘Winkelgebieden dragen bij aan de leefbaarheid, veiligheid en inclusiviteit van de stad.’

Nieuw format Groeiborrel MKB-Amsterdam

Nieuw format Groeiborrel MKB-Amsterdam

Het format van de MKB-groeiborrel gaat flink op de schop. De donderdag wordt ingeruild voor de maandagavond. Iedere eerste maandag van de maand, te beginnen op 1 november, zijn leden en niet-leden van harte welkom. Waarbij onder andere de winnaars van Product van de Maand worden bekendgemaakt!

Collectief aan de slag met de circulaire economie

Collectief aan de slag met de circulaire economie

Tijdens de bijeenkomst van De Markt van Morgen op 16 november, treedt Yvette Watson van PHI Factory op als moderator: ‘We schrijven geen visies, maar we brengen alles naar de praktijk.’

Vijf tips om je te wapenen tegen cybercrime

Vijf tips om je te wapenen tegen cybercrime

Waar liggen volgens de politie de grootste gevaren en is er genoeg geld én samenwerking om erger te voorkomen? Theo van der Plas, programmadirecteur Digitalisering en Cybercrime, geeft vijf tips.