Op 17 oktober 2022 organiseert PACT Amsterdam voor de zevende keer de Omarmprijs. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de mooiste initiatieven voor het bestrijden van armoede in de stad. Wil jij als ondernemer deze geweldige initiatieven steunen en een bijdrage leveren aan de prijs?

Winnaars van de prijs ontvangen een geldbedrag waarmee zij hun goede werk kunnen voortzetten. Om dat geldbedrag bij elkaar te krijgen is PACT op zoek naar financiële bijdragen, groot of klein. Wil je graag helpen maar kun je geen geld missen? Geen probleem! Ook met andere vormen van steun is de organisatie erg blij. Prijswinnaars zijn bijvoorbeeld ook geholpen met vrijwilligershulp, administratieve ondersteuning of goederen.

Rob Held, makelaar armoedebestrijding namens PACT Amsterdam legt uit waarom jouw hulp hard nodig is: ”Veel van die initiatiefnemers zijn niet altijd even vaardig met bedrijfsvoering dus daar kunnen ze echt wel wat kennis of hulp van Amsterdamse ondernemers bij gebruiken! En andersom zijn er steeds meer bedrijven die zich willen inzetten voor maatschappelijke doelen, dus ik denk dat het een win-winsituatie kan zijn.”

Help ook!

Help jij ook graag die mooie initiatieven die Amsterdammers met een krappe portemonnee een steuntje in de rug geven? Neem dan snel contact op met Rob Held door hem te mailen (r.held@amsterdam.nl) of bellen (06 21208489). Hij zorgt er dan voor dat jouw steunbijdrage goed terechtkomt.

Bekijk hieronder de winnaar van de hoofdprijs van 2021, Stichting Carabic uit Zuidoost:

Stichting Carabic – Omarmprijs 2021

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Fabiënne Mucuk

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

‘Hulp bedrijfsleven nodig bij grote transities’

‘Hulp bedrijfsleven nodig bij grote transities’

De Amsterdams economie groeit, maar de verdeling van de brede welvaart loopt achter. Om het welzijn van de Amsterdammers te bevorderen zijn grote transities nodig. Op de bijeenkomst ‘De Staat van de Stad’ waren politiek en bedrijfsleven het unaniem eens: de creativiteit en innovatiekracht van de private sector moet worden ingezet om samen met het stadsbestuur deze uitdagingen aan te gaan.

Kringshoppen: vanuit je luie stoel naar de kringloopwinkel

Kringshoppen: vanuit je luie stoel naar de kringloopwinkel

Tijdens de laatste MKB-Amsterdam Groeiborrel klommen de mannen van Kringshoppen op de zeepkist. Met Kringshoppen kun je online naar de kringloopwinkel. Dat betekent meer exposure voor aangeboden producten én meer winkelgemak. Verdient jouw bedrijf ook aandacht en exposure? Kom aanstaande maandag 4 juli ook naar onze Groeiborrel in de Pijp.

Koffie van Hoofdkwartier Koffiebranderij aan kop in strijd om publieksprijs!

Koffie van Hoofdkwartier Koffiebranderij aan kop in strijd om publieksprijs!

Wijn, koffie, melk, chocola en kaas: deze producten uit Amstelveen zijn genomineerd voor het Product van de Maand juni. Deze week heeft de koffie van Hoofdkwartier Koffiebranderij een grote inhaalslag gemaakt! Ze staan nu aan kop in de peiling. Wil jij je favoriete product steunen? Je kan nog stemmen!

‘Steun nodig voor ondernemers op rand van faillissement’

‘Steun nodig voor ondernemers op rand van faillissement’

MKB-Amsterdam voorzitter Bart Drenth vindt dat bedrijven in de knel hulp moeten krijgen: ‘Hoewel de lockdowns al enige tijd achter ons liggen, laten de economische gevolgen ervan zich voor veel bedrijven nu pas goed voelen.’

Middelingsregeling: maak er gebruik van zolang het kan

Middelingsregeling: maak er gebruik van zolang het kan

De Middelingsregeling voor sterk wisselende inkomens wordt afgeschaft in 2023. Peter Herrebout, bestuurslid MKB-Amsterdam, vindt dit moeilijk te begrijpen. ‘De fiscus moet leren omdenken. Voor een kleine ondernemer kan dit net het verschil uit maken om overeind te blijven. Deze regeling ondersteunt ondernemerschap.’

Leer effectief je social media inzetten

Leer effectief je social media inzetten

Wilco Verdoold, docent bij de Hogeschool van Amsterdam, ziet dat veel bedrijven geen social media strategie hebben: ‘Natuurlijk moet je dingen uitproberen en jezelf de kans geven dingen te leren en ervaren, maar steeds opnieuw proberen zonder te leren is zonde.’ Kom 4 juli naar de gratis workshop!