Op 17 oktober 2022 organiseert PACT Amsterdam voor de zevende keer de Omarmprijs. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de mooiste initiatieven voor het bestrijden van armoede in de stad. Wil jij als ondernemer deze geweldige initiatieven steunen en een bijdrage leveren aan de prijs?

Winnaars van de prijs ontvangen een geldbedrag waarmee zij hun goede werk kunnen voortzetten. Om dat geldbedrag bij elkaar te krijgen is PACT op zoek naar financiële bijdragen, groot of klein. Wil je graag helpen maar kun je geen geld missen? Geen probleem! Ook met andere vormen van steun is de organisatie erg blij. Prijswinnaars zijn bijvoorbeeld ook geholpen met vrijwilligershulp, administratieve ondersteuning of goederen.

Rob Held, makelaar armoedebestrijding namens PACT Amsterdam legt uit waarom jouw hulp hard nodig is: ”Veel van die initiatiefnemers zijn niet altijd even vaardig met bedrijfsvoering dus daar kunnen ze echt wel wat kennis of hulp van Amsterdamse ondernemers bij gebruiken! En andersom zijn er steeds meer bedrijven die zich willen inzetten voor maatschappelijke doelen, dus ik denk dat het een win-winsituatie kan zijn.”

Help ook!

Help jij ook graag die mooie initiatieven die Amsterdammers met een krappe portemonnee een steuntje in de rug geven? Neem dan snel contact op met Rob Held door hem te mailen (r.held@amsterdam.nl) of bellen (06 21208489). Hij zorgt er dan voor dat jouw steunbijdrage goed terechtkomt.

Bekijk hieronder de winnaar van de hoofdprijs van 2021, Stichting Carabic uit Zuidoost:

Stichting Carabic – Omarmprijs 2021