De nominaties voor het Product van de Maand zijn weer bekend! Gaat de Natuur Siroop van Buurvrouw Lisa er met de winst vandoor?

Buurvrouw Lisa is een eenvrouwsbedrijf uit Amsterdam-Noord. Bij alle producten die Lisa maakt staat één belangrijk ding centraal: maak het product zo puur mogelijk. Zo komen de smaken het beste tot hun recht. Bovendien is dat ook nog eens veel gezonder! Onnatuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveermiddelen zul je bij Lisa dan ook niet vinden.

Haar natuursiropen die kans maken op de titel ‘Product van de Maand’ zijn er in verschillende smaken. Zo komen citroen en sinaasappel voorbij, maar ook de bijzondere smaken vlierbes en hibiscus. Kortom: er is genoeg te proeven! Alle producten worden met de hand gemaakt, en met een heleboel liefde. Klinkt dat als hét winnaarsrecept? Stem Buurvrouw Lisa dan naar de winst.

Stemmen kan via de link!