De nominaties voor het Product van de Maand zijn weer bekend! Gaat de Natuur Siroop van Buurvrouw Lisa er met de winst vandoor?

Buurvrouw Lisa is een eenvrouwsbedrijf uit Amsterdam-Noord. Bij alle producten die Lisa maakt staat één belangrijk ding centraal: maak het product zo puur mogelijk. Zo komen de smaken het beste tot hun recht. Bovendien is dat ook nog eens veel gezonder! Onnatuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveermiddelen zul je bij Lisa dan ook niet vinden.

Haar natuursiropen die kans maken op de titel ‘Product van de Maand’ zijn er in verschillende smaken. Zo komen citroen en sinaasappel voorbij, maar ook de bijzondere smaken vlierbes en hibiscus. Kortom: er is genoeg te proeven! Alle producten worden met de hand gemaakt, en met een heleboel liefde. Klinkt dat als hét winnaarsrecept? Stem Buurvrouw Lisa dan naar de winst.

Stemmen kan via de link!

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan!

De verkiezingen op 16 maart zijn uiteraard voor jou als ondernemer belangrijk! Komt er een gemeentebestuur dat niet alleen aandacht heeft voor bewoners maar ook voor ondernemers? Volg via onze nieuwsbrief MKB Mail en onze socials de belangrijkste ontwikkelingen.

Corona kan voor ondernemers nog lang nagalmen

Het einde van de gezondheidscrisis is in zicht. Voor veel ondernemers begint nu de economische ellende pas echt. Drenth: ‘We vragen alle overheden om daar rekening mee te houden. Eén van de voorstellen is om ondernemers met schulden als doelgroep op te nemen in de pilot Pauzeknop, dat als doel heeft door de coronacrisis getroffen zelfstandigen te ondersteunen.’

Gezocht: ondernemers met oplossingen

Ben jij klaar om impact te maken in de stad? Meld je dan aan voor buurtchallenge Boost je Buurt. Je kan als ondernemer een Impact Hub Amsterdam ondernemersprogramma winnen ter waarde van €2.500 én kans maken op een ontwikkelbudget van €2.500, €5.000 of €7.500. Meedoen? Lees snel verder.

‘Nieuwe generatie is ontzettend innovatief’

Studenten van Inholland gaan onder leiding van MKB-Amsterdam bestuurslid Bert Bos aan de slag met het ontwikkelen van duurzaamheidsplannen voor ondernemers. Ondernemers die wel oren hebben naar zo’n plan kunnen zich aanmelden. Binnenkort ook nieuws van Bert Bos over het Product van het Jaar!

‘Elke besparing is welkom’

De invoering van de reclamebelasting wordt twee maanden uitgesteld. Bart Drenth: ‘Ondernemers hebben het moeilijk en elke besparing is welkom. Ook als die maar over twee maanden gaat. En in maart zijn er weer nieuwe verkiezingen.’

MKB TV over reclamebelasting: Wat vindt de lokale politiek ervan?

Hoe denken ze in de Stopera over de herinvoering van de reclamebelasting? Met onder andere Rutger Groot Wassink van GroenLinks, Elise Moeskops van D66 en Claire Martens van de VVD. Uitstel of afstel? Dat zie je in de nieuwe aflevering van MKB TV!