De nominaties voor het Product van de Maand zijn weer bekend! Voor aankomende uitreiking maakt de jam van lelijk fruit van Potverdorie! kans op de titel.

Bij Potverdorie! gaan ze voor puur. Zoveel mogelijk ‘echte’ ingrediënten met zo min mogelijk toevoeging van suiker. Dat fruit komt van lokale telers, die met veel liefde hun oogst verzorgen. Dat klinkt alsof je er lekkere producten van kunt maken, en dat is ook zo. Maar wat ook goed is om te weten, is hoe dat precies gebeurt. Zo wordt er samengewerkt met een dagbestedingsverblijf om de bestellingen te verwerken en zijn alle verpakkingen grotendeels van gerecycled materiaal. Klinkt goed toch?

De jam van Potverdorie! is van ‘lelijk’ fruit: fruit dat te klein of niet mooi genoeg was om in de winkel terecht te komen. Initiatiefnemer achter Potverdorie! Charlotte Heine vond het onnodig dat dat fruit zomaar in de prullenbak zou belanden en besloot er heerlijke producten van te maken. Zo ook de verschillende jams, die er onder andere zijn in de smaken pruim-gember, frambozen-munt en kersen-rozemarijn. Hebben we je al overtuigd dat we hier met een goede kandidaat voor de titel te maken hebben? Stem de jam van Potverdorie! dan snel naar de winst.

Stemmen kan via de link!