De nominaties voor het Product van de Maand zijn weer bekend! Voor aankomende uitreiking maakt de jam van lelijk fruit van Potverdorie! kans op de titel.

Bij Potverdorie! gaan ze voor puur. Zoveel mogelijk ‘echte’ ingrediënten met zo min mogelijk toevoeging van suiker. Dat fruit komt van lokale telers, die met veel liefde hun oogst verzorgen. Dat klinkt alsof je er lekkere producten van kunt maken, en dat is ook zo. Maar wat ook goed is om te weten, is hoe dat precies gebeurt. Zo wordt er samengewerkt met een dagbestedingsverblijf om de bestellingen te verwerken en zijn alle verpakkingen grotendeels van gerecycled materiaal. Klinkt goed toch?

De jam van Potverdorie! is van ‘lelijk’ fruit: fruit dat te klein of niet mooi genoeg was om in de winkel terecht te komen. Initiatiefnemer achter Potverdorie! Charlotte Heine vond het onnodig dat dat fruit zomaar in de prullenbak zou belanden en besloot er heerlijke producten van te maken. Zo ook de verschillende jams, die er onder andere zijn in de smaken pruim-gember, frambozen-munt en kersen-rozemarijn. Hebben we je al overtuigd dat we hier met een goede kandidaat voor de titel te maken hebben? Stem de jam van Potverdorie! dan snel naar de winst.

Stemmen kan via de link!

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Fabiënne Mucuk

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Interactieve realtime kaart bereikbaarheid komt eraan!

Interactieve realtime kaart bereikbaarheid komt eraan!

Guido Frankfurther van MKB-Amsterdam heeft er jaren om gevraagd en nu gaat hij er komen: een digitale kaart waarop ondernemers interactief en realtime kunnen zien welke ontheffingen zij nodig hebben en hoe een bestemming te bereiken is zonder vast te lopen of om te hoeven rijden.

Gemeente: werk meer samen met winkeliers!

Gemeente: werk meer samen met winkeliers!

Pien Thate van MKB-Amsterdam benadrukt dat winkelgebieden een essentiële spil zijn in de lokale economie van de stad: ‘Winkelgebieden dragen bij aan de leefbaarheid, veiligheid en inclusiviteit van de stad.’

Nieuw format Groeiborrel MKB-Amsterdam

Nieuw format Groeiborrel MKB-Amsterdam

Het format van de MKB-groeiborrel gaat flink op de schop. De donderdag wordt ingeruild voor de maandagavond. Iedere eerste maandag van de maand, te beginnen op 1 november, zijn leden en niet-leden van harte welkom. Waarbij onder andere de winnaars van Product van de Maand worden bekendgemaakt!

Collectief aan de slag met de circulaire economie

Collectief aan de slag met de circulaire economie

Tijdens de bijeenkomst van De Markt van Morgen op 16 november, treedt Yvette Watson van PHI Factory op als moderator: ‘We schrijven geen visies, maar we brengen alles naar de praktijk.’

Vijf tips om je te wapenen tegen cybercrime

Vijf tips om je te wapenen tegen cybercrime

Waar liggen volgens de politie de grootste gevaren en is er genoeg geld én samenwerking om erger te voorkomen? Theo van der Plas, programmadirecteur Digitalisering en Cybercrime, geeft vijf tips.