Vandaag is er weer een nieuwe blog geplaatst in de categorie Blogs onder het kopje Nieuws met de titel: Mag koud bellen nog?. Slechts 3% van je doelgroep heeft precies op het moment dat jij belt behoefte aan jouw dienst of product. Dus eigenlijk bel je altijd op het verkeerde moment. Bedrijven die langer dan twee jaar ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel worden gemiddeld 17 keer per week koud gebeld. Dat is best vaak. Dus is de vraag: Hoe werkt koud bellen wél?! Daarover gaat deze nieuwe blog.

Onze netwerkpartner Make Marketing Magic schrijft hier de komende tijd een tweewekelijkse blog met allerlei handige marketinginformatie waar jij als ondernemer je voordeel mee kan doen. Vandaag dus de vierde, met tips hoe je wel contact kunt maken.

Doe er je voordeel mee!

De volgende blog zal geplaatst worden op 30 januari. Meld je aan voor onze nieuwsbrief (via onze homepage, rechter kolom, onder evenementenagenda) en jij ontvangt dan deze blog als eerste in je mailbox!

24 januari 2018 – Masterclass “Meer klanten? Dit moet je doen”

Met onze netwerkpartner Make Marketing Magic organiseren we op woensdag 24 januari
tevens de masterclass “Meer klanten? Dit moet je doen”. In deze pragmatische sessie laat
Jos Maassen, oprichter van Make Marketing Magic, zien hoe je in 4 stappen zorgt voor meer
klanten en meer business bij bestaande klanten. Meld je aan!»