Naar aanleiding van een oproep in onze nieuwsbrief MKB Mail hebben we de nodige reacties binnengekregen. Zo hebben we veel vragen gehad over welke sectoren in aanmerking komen voor steun. De ontbrekende sectoren hebben we doorgegeven aan MKB-Nederland in Den Haag. Op basis daarvan heeft het kabinet SBI-codes toegevoegd. De lijntjes zijn op dit moment korter dan ooit!

Na een opmerking van een mkb lid hebben we de gemeente Amsterdam gevraagd wat zij doen als verhuurder van vastgoed. Het leek erop dat de gemeente geen enkele coulance toonde. Inmiddels is duidelijk dat het gemeentelijke grondbedrijf in ieder geval uitstel van betaling geeft tot juli 2020. Dat is natuurlijk goed nieuws, maar nog niet voldoende om de ondernemer uit problemen te houden. We blijven dit dus volgen.

Ook een vraag of een opmerking? Mail onze voorzitter Bart Drenth