We hebben weer een mooi programma voor de maandelijkse Groeiborrel op maandag 3 oktober. Voor aanvang van de borrel kun je meedoen aan een demosessie Augmented Reality en Virtual Reality. We maken de winnaars van de publieksprijs en de juryprijs van het Product van de Maand september bekend, stemmen kan nog! Je kunt op de zeepkist staan en jezelf presenteren. En heel belangrijk, je mede-ondernemers zijn er ook, voor een luisterend oor en een goed gesprek.

Groeiborrel, voor elke Amsterdamse ondernemer

Elke Amsterdamse mkb ondernemer is welkom op de Groeiborrel, dus aarzel niet en nodig een leverancier, een collega of bevriende ondernemer uit.  Het enige wat ze hoeven te doen is zich in te schrijven. Zoals het bekende spreekwoord zegt: ‘Des te meer mkb-ondernemers, des te meer vreugd.’ Zeker met fijne hapjes en drankjes van het huis.

Demonstratie Augmented reality (AR) en virtual reality (VR)

AR en VR bieden bedrijven interessante mogelijkheden om te innoveren. Maar welke AR en VR-technologieën zou je in kunnen zetten, op welke manieren en met welke mogelijke effecten? Tijdens deze demo krijg je de kans om zelf AR toepassingen te ervaren en een VR bril op te zetten. Aansluitend is een Q&A moment om te bespreken wat voor jouw onderneming de mogelijkheden zijn om met AR en/of VR te innoveren en waarde te creëren. Deze workshop wordt aangeboden door het Digitaliseringsoffensief in samenwerking met Hogeschool van Amsterdam.

Waar, wanneer en hoe?

Locatie: Oranjekerk, Tweede van der Helststraat 1-3, Amsterdam

Workshop: 15.30 – 17.00 uur, schrijf in hier in!

Groeiborrel: 17.00 – 19.00 uur, je kunt je hier registreren!