We hebben weer een mooi programma voor de maandelijkse Groeiborrel op maandag 3 oktober. Voor aanvang van de borrel kun je meedoen aan een demosessie Augmented Reality en Virtual Reality. We maken de winnaars van de publieksprijs en de juryprijs van het Product van de Maand september bekend, stemmen kan nog! Je kunt op de zeepkist staan en jezelf presenteren. En heel belangrijk, je mede-ondernemers zijn er ook, voor een luisterend oor en een goed gesprek.

Groeiborrel, voor elke Amsterdamse ondernemer

Elke Amsterdamse mkb ondernemer is welkom op de Groeiborrel, dus aarzel niet en nodig een leverancier, een collega of bevriende ondernemer uit.  Het enige wat ze hoeven te doen is zich in te schrijven. Zoals het bekende spreekwoord zegt: ‘Des te meer mkb-ondernemers, des te meer vreugd.’ Zeker met fijne hapjes en drankjes van het huis.

Demonstratie Augmented reality (AR) en virtual reality (VR)

AR en VR bieden bedrijven interessante mogelijkheden om te innoveren. Maar welke AR en VR-technologieën zou je in kunnen zetten, op welke manieren en met welke mogelijke effecten? Tijdens deze demo krijg je de kans om zelf AR toepassingen te ervaren en een VR bril op te zetten. Aansluitend is een Q&A moment om te bespreken wat voor jouw onderneming de mogelijkheden zijn om met AR en/of VR te innoveren en waarde te creëren. Deze workshop wordt aangeboden door het Digitaliseringsoffensief in samenwerking met Hogeschool van Amsterdam.

Waar, wanneer en hoe?

Locatie: Oranjekerk, Tweede van der Helststraat 1-3, Amsterdam

Workshop: 15.30 – 17.00 uur, schrijf in hier in!

Groeiborrel: 17.00 – 19.00 uur, je kunt je hier registreren!

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Jerry van Schaik

Jerry van Schaik

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Ondernemers winkelcentrum De Dukaat aan het Ecuplein: ‘Laat onze blauwe parkeerzone niet verdwijnen’

Ondernemers winkelcentrum De Dukaat aan het Ecuplein: ‘Laat onze blauwe parkeerzone niet verdwijnen’

Maik Schaffner, eigenaar van supermarkt Jumbo in winkelcentrum De Dukaat: ‘Wij zijn niet tegen de invoering van betaald parkeren. Maar bij het verdwijnen van de blauwe parkeerzone gaan bewoners met een parkeerontheffing op deze plekken staan.’ Guido Frankfurther: ‘Een goed functionerend winkelcentrum is belangrijk voor de leefbaarheid van het gebied.’ De commissie Mobiliteit en Openbare Ruimte van de gemeenteraad bespreekt donderdag de kwestie.

Leveranciers na elke levering terug naar Ringweg A10

Leveranciers na elke levering terug naar Ringweg A10

Vorige week maakte wethouder Van de Horst bekend 14 hoofdroutes voor autoverkeer te willen afsluiten. Vicevoorzitter Guido Frankfurther van MKB-Amsterdam: ‘Wij zien ook de voordelen van een autoluwere stad met minder drukte en een schonere lucht. Maar dat moet wel in goed overleg met het bedrijfsleven en in kleine, behapbare stappen, zodat het bedrijfsleven de tijd krijgt om zich aan te passen.’

Kantoorpanden Amstelveen moeten voldoen aan energielabel C

Kantoorpanden Amstelveen moeten voldoen aan energielabel C

Bedrijven in Amstelveen die nog niet voldoen aan de energielabel C hebben en brief gekregen om binnen twaalf weken een verbeterplan aan te leveren. Wethouder Floor Gordon: ‘Met het energielabel willen we ervoor zorgen dat gebouweigenaren energiezuinige maatregelen nemen. Dat is belangrijk om CO2 te besparen en het zorgt voor lagere energielasten.’

De Hanze Trade Summit: zakendoen én duurzaamheid

De Hanze Trade Summit: zakendoen én duurzaamheid

Bij Internationaal zaken doen komen niet alleen prijs en kwaliteit in de onderhandelingen ter sprake, maar steeds vaker ook meerdere SDG doelen. Erik de Boer, directeur MKB TRADE OFFICE: ‘Vrijdag 8 september hebben we een unieke internationale bijeenkomst voor ondernemers die importeren en exporteren of die de mogelijkheden voor import en export onderzoeken. Meld je snel aan!

‘Noord-Holland is rijk aan innovatieve ondernemers’

‘Noord-Holland is rijk aan innovatieve ondernemers’

Als gedeputeerde van de provincie Noord-Holland ondersteunt Ilse Zaal lokale mkb ondernemers op gebieden als stimulering van innovatie, een beter werkende arbeidsmarkt, ondersteuning bij verduurzaming of terugdringing van leegstand. De verkiezingen voor de Provinciale Staten op woensdag 15 maart zijn dan ook van groot belang voor jou als ondernemer. Ga stemmen!