Gisteravond vond de allereerste Groeiborrel in het nieuwe format plaats in de Oranjekerk in de Pijp. Daar werden ook de winnaars van het Product van de Maand oktober bekendgemaakt. De jams van Potverdorie! zijn gekozen als winnaar van de juryprijs en de publieksprijs gaat naar de natuursiropen van Buurvrouw Lisa.

Uitslag Product van de Maand oktober 2021.

Mede-organisator en voorzitter van de werkgroep Groei Bert Bos kijkt terug op een heel geslaagde avond: ”De opkomst was geweldig, evenals de sfeer.” Ook feliciteert hij de winnaars van het Product van de Maand: ”Mijn complimenten, want het zijn allemaal geweldige, integere en pure producten!” In de bekendmakingsvideo vertelt jurylid Oos Kesbeke dat de keuze voor de jams van Potverdorie als winnaars van de juryprijs niet al te moeilijk was: ”De originaliteit en eigenwijsheid van de recepten, en bovendien de smaak want die is gewoon fantastisch!”

Bezoekers van de Groeiborrel waren ook te spreken over de avond. Zo viel de speaker’s corner – de zeepkist waarop ondernemers hun bedrijf kunnen pitchen – in de smaak. Vier ondernemers durfden het gisteravond aan om op de kist te klimmen. Bos verwacht bij toekomstige borrels nog meer aanloop: ”Dit was pas het begin!”

De Groeiborrels vinden voortaan plaats op de eerste maandag van de maand. Dat betekent dat de volgende editie op 6 december is, natuurlijk in de Oranjekerk in de Pijp. Zet ‘m dus vast in je agenda. Tot dan!

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Fabiënne Mucuk

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

De visie van een glazenwasser

De visie van een glazenwasser

Gisteren sprak voorzitter Jacco Vonhof van MKB-Nederland de economielezing van Elsevier Weekblad uit. Vonhof roept de samenleving en de politiek op om de mens achter de ondernemer te blijven zien.

Data helpen jou om beter te ondernemen

Data helpen jou om beter te ondernemen

Hoe? Daar kom je achter tijdens de webinar Business Intelligence voor het MKB op 20 december. Kees van Montfort: ‘Data zoals omzet, kosten, product- en dienstengegevens zijn een belangrijke tool bij het maken van betere beslissingen.’ Meld je snel gratis aan!

‘Veiligheidsbewustzijn tussen de oren’

‘Veiligheidsbewustzijn tussen de oren’

‘Het is belangrijk dat mensen leren elkaar aan te spreken en ervoor te zorgen dat iedereen aan het eind van de dag veilig naar huis gaat,’ zegt businessmanager Jeroen den Otter van VCANederland.

‘Overheid cruciaal bij financieringsmogelijkheden’

‘Overheid cruciaal bij financieringsmogelijkheden’

Het midden- en kleinbedrijf moet makkelijker toegang krijgen tot de financieringsmarkt, vinden belangenorganisaties als MKB-Nederland, Stichting MKB Financiering en Ondernemend Nederland (ONL). Ze zeiden dat in een rondetafelgesprek in de Tweede Kamer

Uitbreiding steunpakket ‘avondlockdown’

Uitbreiding steunpakket ‘avondlockdown’

Het nieuwe steunpakket om ondernemers door de avondlockdown te loodsen bestaat onder meer uit een verlenging van het bijzonder uitstel van de Belastingdienst en een hogere vergoeding van de vaste lasten via TVL.

Nieuwe strategie zorgt voor omzetstijging

Nieuwe strategie zorgt voor omzetstijging

Eefje Jonker oprichter van Stay Future proof: ‘’Als je de sfeer en aanpak van een familiebedrijf wilt handhaven terwijl je groeit en innoveert is het belangrijk om iedereen binnen het bedrijf te verbinden en onderdeel te maken van het proces.”