Gisteravond vond de allereerste Groeiborrel in het nieuwe format plaats in de Oranjekerk in de Pijp. Daar werden ook de winnaars van het Product van de Maand oktober bekendgemaakt. De jams van Potverdorie! zijn gekozen als winnaar van de juryprijs en de publieksprijs gaat naar de natuursiropen van Buurvrouw Lisa.

Uitslag Product van de Maand oktober 2021.

Mede-organisator en voorzitter van de werkgroep Groei Bert Bos kijkt terug op een heel geslaagde avond: ”De opkomst was geweldig, evenals de sfeer.” Ook feliciteert hij de winnaars van het Product van de Maand: ”Mijn complimenten, want het zijn allemaal geweldige, integere en pure producten!” In de bekendmakingsvideo vertelt jurylid Oos Kesbeke dat de keuze voor de jams van Potverdorie als winnaars van de juryprijs niet al te moeilijk was: ”De originaliteit en eigenwijsheid van de recepten, en bovendien de smaak want die is gewoon fantastisch!”

Bezoekers van de Groeiborrel waren ook te spreken over de avond. Zo viel de speaker’s corner – de zeepkist waarop ondernemers hun bedrijf kunnen pitchen – in de smaak. Vier ondernemers durfden het gisteravond aan om op de kist te klimmen. Bos verwacht bij toekomstige borrels nog meer aanloop: ”Dit was pas het begin!”

De Groeiborrels vinden voortaan plaats op de eerste maandag van de maand. Dat betekent dat de volgende editie op 6 december is, natuurlijk in de Oranjekerk in de Pijp. Zet ‘m dus vast in je agenda. Tot dan!