Amsterdam Divers & Inclusief (ADI) organiseert op donderdag 22 april een webinar met concrete tips voor een divers en inclusief midden- en kleinbedrijf. Dit is de derde webinar van een vijfdelige reeks over diversiteit in het Amsterdamse mkb. Met deze reeks focust ADI zich op de voordelen van divers personeel, het vinden van diverse nieuwe collega’s en het creëren van een veilige werkomgeving. Op donderdag 22 april gaat de aandacht specifiek uit naar de rol van taal, vacatureteksten en selectieprocessen bij het aantrekken van personeel. Er zijn verschillende sprekers uitgenodigd om hun kennis en ervaringen te delen. Een strakke planning, met een duidelijk verhaal. Het belooft een informatieve middag te worden!

Meld je daarom gauw aan voor het webinar op 22 april van 15.45 tot 17.00 uur. Dat kan hier.

Het hele programma:

PROGRAMMA WEBINAR #3 AMSTERDAM – DIVERS & INCLUSIEF

15.45 uur Aftrap door Shivan Shazad, beleidsmedewerker Amsterdam – Divers & Inclusief.

15.50 uur Pitch 1: ‘je vacatureteksten onder de loep’ door Karima el Bouchtaoui, directeur van Ocullus Consultancy.

16.05 uur Intermezzo: ‘inclusieve taal van de stad’ met Gershwin Bonevacia, Amsterdamse stadsdichter (2019).

16.15 uur Praktijkvoorbeeld: ‘onbevooroordeeld aannemen in de zorg’ door Tanja Crouse, recruiter voorHVO-Querido.

16.30 uur Pitch 2: ‘selecteren zonder vooroordelen. Voor de beste match!’ met Barbara Bos, trainer bij het College voor de Rechten van de Mens.

16.50 uur Tijd voor enkele vragen en afronding.

Geïnteresseerd in de andere webinars? Lees en kijk ze hier (terug).