Maak jij al gebruik van het Digitaliseringsoffensief? Er liggen veel kansen voor ondernemers op digitaal vlak, en in de toekomst zullen die kansen alleen maar toenemen. Het is dus zaak dat je daarop inspeelt met jouw bedrijf! Veel ondernemers weten nog niet (voldoende) hoe ze de digitalisering van hun bedrijf aanpakken. Daarbij schiet het Digitaliseringsoffensief je te hulp!

Kansen omzetten in groei, daar draait het bij het Digitaliseringsoffensief allemaal om. Denk aan zaken als administratie en boekhouding, die digitaal veel efficiënter aan te pakken zijn. En wat dacht je van de kracht van social media? Veel ondernemers kunnen haast niet zonder! Zeker in deze tijd is het een essentiële tool om bestaande klanten te bereiken, nieuwe klanten te werven en de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten.

We begrijpen dat deze zaken echt niet voor iedere ondernemer gesneden koek zijn. Dat is ook niet erg, maar daarom is het des te belangrijker dat er een centrale plek is waar je hulp krijgt bij digitale vraagstukken. Het Digitaliseringsoffensief biedt jouw bedrijf een gratis zelfscan aan. Daarmee zie je wat al goed gaat en welke digitale kansen er nog liggen voor jouw onderneming. Ook ben je van harte welkom in de community. Daar kun je sparren met andere ondernemers over hun ervaringen met digitalisering en uiteraard kun je daar met al je vragen terecht.

Ook biedt het Digitaliseringsoffensief je een scala aan online en offline workshops aan, om jou nog beter bewust te maken van de kracht van digitalisering en hoe jij daar het beste op kunt inspelen.

Meld je gratis aan!

Je vraagt je nu vast af… waar vind ik al deze kennis? Je hoeft je alleen maar aan te melden op de website van het Digitaliseringsoffensief om toegang te krijgen tot al deze content. Aanmelden doe je door op deze link te klikken! En goed nieuws, dat is helemaal gratis. Waar wacht je nog op?

Wil je meer informatie over het Digitaliseringsoffensief? Ga dan naar www.digitaliseringsoffensief.nl

Het Digitaliseringsoffensief is een initiatief van Gemeente Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam, Ready to Scale en MKB-Amsterdam.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Fabiënne Mucuk

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB-Metropool Amsterdam pleit bij de gemeente voor een langere ontheffingsmogelijkheid voor vrachtauto’s dan tot 1 januari 2030. Vicevoorzitter Guido Frankfurther: “Zeker in huidige economische situatie met torenhoge bedrijfslasten en Coronaschulden die nu moeten worden terugbetaald, kan je niet verlangen dat ondernemers hun vrachtauto’s uit 2018 of 2019 op 1 januari 2025 de deur uitdoen”

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Vicevoorzitter MKB-Metropool Amsterdam Guido Frankfurther kijkt kritisch naar het tramexamen van de GVB. Frankfurther erkent het belang van snelheids- en vaardigheidstesten, maar meent dat de lat wel erg hoog wordt gelegd: “Veiligheid voorop, maar op deze manier wordt het personeelstekort natuurlijk nooit ingelopen”.

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

De Impact Deals zijn inmiddels gesloten! Lees hieronder meer over de acht Impact Deals ontwikkeld door tien ambitieuze MKB-ers.