Maak jij al gebruik van het Digitaliseringsoffensief? Er liggen veel kansen voor ondernemers op digitaal vlak, en in de toekomst zullen die kansen alleen maar toenemen. Het is dus zaak dat je daarop inspeelt met jouw bedrijf! Veel ondernemers weten nog niet (voldoende) hoe ze de digitalisering van hun bedrijf aanpakken. Daarbij schiet het Digitaliseringsoffensief je te hulp!

Kansen omzetten in groei, daar draait het bij het Digitaliseringsoffensief allemaal om. Denk aan zaken als administratie en boekhouding, die digitaal veel efficiënter aan te pakken zijn. En wat dacht je van de kracht van social media? Veel ondernemers kunnen haast niet zonder! Zeker in deze tijd is het een essentiële tool om bestaande klanten te bereiken, nieuwe klanten te werven en de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten.

We begrijpen dat deze zaken echt niet voor iedere ondernemer gesneden koek zijn. Dat is ook niet erg, maar daarom is het des te belangrijker dat er een centrale plek is waar je hulp krijgt bij digitale vraagstukken. Het Digitaliseringsoffensief biedt jouw bedrijf een gratis zelfscan aan. Daarmee zie je wat al goed gaat en welke digitale kansen er nog liggen voor jouw onderneming. Ook ben je van harte welkom in de community. Daar kun je sparren met andere ondernemers over hun ervaringen met digitalisering en uiteraard kun je daar met al je vragen terecht.

Ook biedt het Digitaliseringsoffensief je een scala aan online en offline workshops aan, om jou nog beter bewust te maken van de kracht van digitalisering en hoe jij daar het beste op kunt inspelen.

Meld je gratis aan!

Je vraagt je nu vast af… waar vind ik al deze kennis? Je hoeft je alleen maar aan te melden op de website van het Digitaliseringsoffensief om toegang te krijgen tot al deze content. Aanmelden doe je door op deze link te klikken! En goed nieuws, dat is helemaal gratis. Waar wacht je nog op?

Wil je meer informatie over het Digitaliseringsoffensief? Ga dan naar www.digitaliseringsoffensief.nl

Het Digitaliseringsoffensief is een initiatief van Gemeente Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam, Ready to Scale en MKB-Amsterdam.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Fabiënne Mucuk

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Stem op het product van de maand augustus!

Stem op het product van de maand augustus!

Je kunt weer stemmen voor het Product van de Maand! We hebben vijf lekkere producten voor je, genomineerd door Van Amsterdamse Bodem. Maak je keuze en kom naar de uitreiking tijdens de Groeiborrel op maandag 5 september. Amsterdams eten is het allerlekkerste!

Draag bij aan de Omarmprijs!

Draag bij aan de Omarmprijs!

Op 13 oktober wordt de Omarmprijs uitgereikt, een prijs voor Amsterdamse initiatieven die zich inzetten voor armoedebestrijding. De organisatie PACT voor Amsterdam vraagt de hulp van Amsterdamse ondernemers om de prijs zo mooi mogelijk te maken. Rob Held, Pact Makelaar Armoedebestrijding: ‘Wij geloven dat armoede alleen bestreden kan worden door samenwerking.’

Netwerkbijeenkomst LHBTQ+ ondernemers, 4 augustus

Netwerkbijeenkomst LHBTQ+ ondernemers, 4 augustus

Op 4 augustus vindt een netwerkbijeenkomst plaats voor LGBTIQ+ ondernemers. Je krijgt hier meer informatie over de oprichting van een organisatie die de belangen van regenboogondernemers vertegenwoordigt, de BGLBC. Schrijf je in en kom!

‘MKB-Amsterdam wil belasting voor pakketjes om bezorggekte te stoppen en winkels te redden’

‘MKB-Amsterdam wil belasting voor pakketjes om bezorggekte te stoppen en winkels te redden’

MKB-Amsterdam maakt zich al tijden sterk voor de invoering van een bezorgbelasting. Om de bezorggekte te stoppen en winkels te redden. MKB-Amsterdam wil na de zomer in gesprek met de gemeenten Amsterdam, Amstelveen en Zaandam om met een actieplan te komen voor het behoud van winkels. Voorzitter Bart Drenth: ‘Als je niets doet, smelten de winkels sneller weg dan de ijskappen op de Noordpool.’

‘Verkeerde keuze om rekening politieke crisis bij ondernemers te leggen’

‘Verkeerde keuze om rekening politieke crisis bij ondernemers te leggen’

Jacco Vonhof voorziet een zware recessie, nu de politieke problemen in het land zich opstapelen. ‘Wie had vooraf kunnen bedenken dat we in deze clusterfuck terecht zouden komen?’, zegt hij tegen de Telegraaf, doelend op onder andere de inflatie, stikstofcrisis, krapte op de arbeidsmarkt en gastekorten. De rekening van die problemen komt teveel bij ondernemers terecht, vindt hij. ‘Stop daarmee. Het trapt alle lucht uit het mkb.’

‘Werkzaamheden Oranje loper: dikke onvoldoende’

‘Werkzaamheden Oranje loper: dikke onvoldoende’

Deze week maakte de gemeente bekend dat de werkzaamheden aan de negen bruggen op de Oranje Loper een half jaar vertraging oploopt. Remko Struyck, bestuurslid BIZ Rozengracht: ‘Nu heb ik veel tijd en energie gestopt in een alternatief terras, allemaal voor niks. Ik hoor van veel ondernemers dat ze last hebben van de slechte planning en communicatie. Dat is echt een dikke onvoldoende.’